Fenerbahçe Dentinho'da Sona Doğru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

judgment666

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu transfer bitti dediğimde bize gülen arkadaşlara selam olsun. Ağzımız olduğu için değil bir şey bildiğimiz için konuştuk.
Ama tabii onların transferden anladığı günü kurtarma adına bir kaç aylığına adam kiralamaktır :)
Ha tabii Dentinho'yu ne zaman Fenerbahçe forması ile izleyeceksiniz orası tartışılır. Bu devre olmadığı iyi oldu, çünkü takımdaki dengeleri alt üst edecek derecede yetenekli. Yönetim onu zamanla kulübe kazandıracak. Sadece hazır olun :)

Çok demogojik olmuş.. Hadi bakalım inş fenerde görürüz..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Sabah Gazetesi bu asılsız haberinde Fenerbahçe'nin ara transferde istediği yabancıyı getiremediğini iddia ederken, aynı gruba bağlı Pas Fotomaç Gazetesi'nde Şevket Arslan imzasıyla yayınlanan "Dentinho Fener'de" haberi de okuyuculara "bu ne yaman çelişki" dedirtmektedir.

İtalyan basınındaki iddialara dayandırılan bu haber de yalandır.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18523

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Sabah Gazetesi bu asılsız haberinde Fenerbahçe'nin ara transferde istediği yabancıyı getiremediğini iddia ederken, aynı gruba bağlı Pas Fotomaç Gazetesi'nde Şevket Arslan imzasıyla yayınlanan "Dentinho Fener'de" haberi de okuyuculara "bu ne yaman çelişki" dedirtmektedir.

İtalyan basınındaki iddialara dayandırılan bu haber de yalandır.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18523

Bu transfer politikasıyla alakalıdır. Bir stratejidir. Unutulmasın ki Roberto Carlos transferi de kulüpten yalanlanmıştı.

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bu transfer politikasıyla alakalıdır. Bir stratejidir. Unutulmasın ki Roberto Carlos transferi de kulüpten yalanlanmıştı.

Politika uyutmak için yapılır yani haberi çıkar umutlandır birazda salak yerine koy alma, sonrasında al...

Bastır parayı getir uçakla İstanbul'a at imzayı...İkna zor iş çünkü sizde...

Gelmediği halde bu kadar seviliyorsa gelince sevgi selinde boğulur herhalde...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Politika uyutmak için yapılır yani haberi çıkar umutlandır birazda salak yerine koy alma, sonrasında al...

Bastır parayı getir uçakla İstanbul'a at imzayı...İkna zor iş çünkü sizde...

Gelmediği halde bu kadar seviliyorsa gelince sevgi selinde boğulur herhalde...

Haberi çıkaran umutlandıran Fenerbahçe mi pardon da?

Kimsenin kimseyi salak yerine koyduğu yok. Fotomaç haber yaptı diye Fenerbahçe çıkıp evet transfer edeceğiz mi demeli? Zaten yüksek olan fiyatı iyice tavan mı yapsın sonra? Evet ikna zor iş çünkü 89 doğumlu çünkü çok yetenekli çünkü bonservisi kaç parçaya bölünmüş ayrı ayrı firmaların elinde.

Ayrıca yorumuna hiç şaşırmadım. Ne zaman bir Galatasaraylı arkadaş gelip ortamı gerecek cümleler sarf edecek diye bekliyordum!

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bunları yazanda Galatasaraylılar dimi ?:glare: Kendine bak önce

Her açtığım konuda yaptığınız gibi tartışma çıkarıp konunun kilitlenmesine neden olmanıza izin vermeyeceğim kusura bakma cevap vermiyorum :)

Niye aksini kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki? Ben yalnızca Fenerbahçe'li arkadaşlarıma müjdeyi verdim. Yakında inşallah Fenerbahçe forması ile izleyeceğiz. Ha çok iyi bir teklif gelir olur mu olur izleyemesek bile bonservis haklarından müthiş bir para kazanacağız.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
38
sezon sonuna kadar almak akıl işi deyil

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
adam ceza sahası içinde hiç afeftmiyor yaşıda genç 20 yaşında umarım fenerbahçemize gelir ve yararlı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...