Fenerbahçe Daum'u gönderemiyor

onursevim

Profesör
Katılım
1 Ocak 2007
Mesajlar
4,082
Reaksiyon puanı
62
Puanları
0
FENERBAHÇE ALMAN TEKNİK ADAMI GÖNDEREMİYOR.. DAUM'U GÖNDERMENİN BEDELİ 10 MİLYON EURO..

Daha önce anlaşmaya varılan teknik adamlarla uzun vadeli, yardımcıları ile 1’er yıllık sözleşmeler imzalanırdı. Daum ve ekibi bu kuralı bozdu.

DIŞ transfere hızlı bir giriş yapıp, Chelsea’nin Slovak yıldızı Miroslav Stoch’u renklerine bağlayan Fenerbahçe’nin bugünlerdeki en büyük sorunu teknik direktör konusundaki belirsizlik. Sarı lacivertliler, geçen sezon iki kupayı da son anda kaybeden Daum’la yollarını ayırmak istiyor. Ancak, Alman hoca ve yardımcılarının 10 milyon Euro’yu bulan tazminatları yönetimin elini kolunu bağlıyor.

Bugüne kadar anlaşmaya vardığı teknik adamlarla uzun süreli, yardımcılarıyla 1’er yıllık sözleşmeler imzalayan F.Bahçe Yönetimi’nin Daum ve ekibiyle 3’er yıllık anlaşmalar yapması başının ağrımasına neden oldu. “İki yıllık sözleşmem daha var. Sözleşmede yazılı olan paranın (yıllık 3,2 milyon Euro) tamamını almadan hiçbir yere gitmem” diye direten Daum için 7 milyon Euro’ya yakın bir faturayla karşı karşıya kalan sarı lacivertlilerin işi bununla da bitmiyor. Daha öncesinde yardımcı antrenörlerle 1’er yıllık sözleşmeler imzalayan sarı lacivertliler, Alman tekin adamın yardımcıları olan Roland Koch, Ayhan Tumani, teknik analist olarak çalışan Daum’un oğlu Marcel Daum ve kaleci antrenörü Holger Gehrke ile de 3’er yıllık sözleşme imzalamıştı. Daum’un yardımcılarından Koch’un iki yıllık faturası, 1.2 milyon Euro, Ayhan Tumani’nin 200 bin Euro, Holger Gehrke’nin 600 bin Euro, Marcel Daum’un ise 200 bin Euro. 2 yıllık ücretlerinin tamamını isteyen Daum’la yaşanan sorun çözülmezse fatura daha da kabaracak.
Gerekirse FIFA’ya gidecek

Daum’un F.Bahçe Yönetimi’ne rest çekmesinin arkasında Alman teknik adamın sarı lacivertlilerden ayrılmasının ardından alacağı tazminat tutarı yatıyor. 6.4 milyon Euro tutan 2 yıllık ücretinin yanı sıra Daum’un uzlaşma sağlanamadığı takdirde FIFA’ya başvurup şampiyonluk primini talep edebileceği tahmin ediliyor. Böylece yardımcılarına ödenecek ücretlerle birlikte Alman hocaya ödenecek tutar 10 milyon Euro’ya yükselecek. Daum ve ekibine ödenecek tazminat tutarının yüksek olması, F.Bahçe’de kalma ihtimalini doğuruyor.

İşte Daum ve ekibinin aldığı yıllık ücretler

- Christoph Daum 3.2 milyon Euro
- Ronald Koch 600 bin Euro
- Gehrke : 300 bin Euro
- Ayhan Tumani: 100 bin Euro


Kaynak


 

N3CAT1

Dekan
Emektar
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
6,607
Reaksiyon puanı
144
Puanları
243
Halbuki Arogones 'ten dilleri yandı. Demek hala akıllanmamışlar :D

Gerçi fenere koymaz 10 milton euro :D
 

|BeyabaN|

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2008
Mesajlar
3,249
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
fener için problem değil aziz bir çek yazar iş biter:D
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,863
Reaksiyon puanı
129
Puanları
243
gitmiyorsa paf takımı çalıştırsın
 

TazzzY

Dekan
Emektar
Katılım
12 Kasım 2008
Mesajlar
7,353
Reaksiyon puanı
275
Puanları
263
Aziz yıldırım her yıl aynı şeyi yapıyor hala akıllanmadı :D
 

ahky

Profesör
Katılım
16 Kasım 2007
Mesajlar
4,548
Reaksiyon puanı
65
Puanları
228
Bende bişey sandım 10 milyon nedir ki Aziz yıldırım için.:)
 

SwateR

Rektör
Katılım
19 Nisan 2009
Mesajlar
10,200
Reaksiyon puanı
662
Puanları
3,293
Ulen bir daum bir guiza mahvetti sizi ha.Başınıza bela oldular resmen :D
 

ufukcoskun

Dekan
Katılım
28 Kasım 2008
Mesajlar
6,467
Reaksiyon puanı
104
Puanları
1,243
Yine kafası güzeldir Daum 'un ondan sacmaliyordur . Zaten biz aliskiniz TD'ye para bayılmaya veririz gider :D
 

eray045

Rektör
Katılım
12 Nisan 2008
Mesajlar
12,600
Reaksiyon puanı
250
Puanları
243
sözleşme gereği paf takımı çalıştırtamazsınız :)
 
Üst