topalsolucan
Rektör
o perdenin hiç açılmama ihtimali de var. valla fiyasko olurdu
Şimdiden tebrik ederiz arkadaşlar..
o perdenin hiç açılmama ihtimali de var. valla fiyasko olurdu
Hadi takım ismini sevmediğiniz ve dalga geçmek için böyle yazabilirsiniz.
Sevmeseniz de, bir insanın kusuru ile dalga geçmenin, göremeyen, Duyamayan, yürüyemeyen, herhangi bedensel engelli bir insanın durumu ile dalga geçmekten farkı yok...
Sizin bedensel yönden bir engeliniz var mı bilmiyorum... Varsa veya hayat bu ya, bir gün olursa ( İnşallah yoktur ve olmaz ), sizinde bu yönünüz ile dalga geçerlerse, belki o zaman anlarsınız hatanızı... Belki !!!
Yazdıklarım hiç bir insan evladını bağlamaz. Maksat eğlence olsun diye yazılmış bir şey. Saçma ve gereksiz yere bu kadar takılmanıza anlam veremiyorum. Bedensel engeli olan biri ile dalga geçmeyi bırakın bunu aklından dahi geçirmeyecek kadar duyarlı bir insana bunları yazdığınızı hatırlatırım. Yaptığınız resmen galatasaraylıların fenerin önüne bir sürü argüman çıkarmasına karşın fenerlilerin sadece "olsun biz de 6-0 yendik" demesi kadar saçma ve gereksiz. Ön yarılarınızı bir kenara bırakın da insanların aslında nasıl bireyler olduğunu tanımadan çıkarmaya çalışmayın...
Daha da bir şey demeye gerek yok
Yanlış mı okudum,insanların dua etmeleriyle mi dalga geçiliyor ?
82. dk dan itibaren bildiğim bütün duaları okudum,hem de en az 5 kere .. Ne için ?
Belki mucize olur da tekrar öne geçeriz diye ? Dalga geçilecek başka şeyler bulun bence.
Ayrıca o 90+4 görüntüsü geçen sezon ki alakasız bir maçtan alınmış...Eğlenecek bir şey arıyorsanız bari gerçek bir şey olsun..
Yazdıklarım hiç bir insan evladını bağlamaz. Maksat eğlence olsun diye yazılmış bir şey. Saçma ve gereksiz yere bu kadar takılmanıza anlam veremiyorum. Bedensel engeli olan biri ile dalga geçmeyi bırakın bunu aklından dahi geçirmeyecek kadar duyarlı bir insana bunları yazdığınızı hatırlatırım. Yaptığınız resmen galatasaraylıların fenerin önüne bir sürü argüman çıkarmasına karşın fenerlilerin sadece "olsun biz de 6-0 yendik" demesi kadar saçma ve gereksiz. Ön yarılarınızı bir kenara bırakın da insanların aslında nasıl bireyler olduğunu tanımadan çıkarmaya çalışmayın...
Ayrıca maçın kısa özetini vermek gerekirse:
Daha da bir şey demeye gerek yok
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Beyler siz ne düşünüyorsunuz ? (ben yazmadım bir sayfadan alıntıdır.) Ben arkdaşıma sorduğumda sow'un arkası dönük olduğu için faul verilmedi dedi (güzel goldü gerçekten) ama sizin görüşlerinizi merak ettim ?
ALLAH'tan Semihin kafasına gelmemiş ya.
melo tabanı gösteriyorda, sowun volesi nasıl taban oluyor ? Komik olmayalım
Hocam dikkat ettiysen taban değil melonunki
yav buna nasıl faul dersiniz. tüm rövaşata goller faul o zaman. sonuçta o topa rövaşata vurmak için illaki ayak o mesafeya kalkacak.
hocam tamam sakin güzel goldü vallaha ben bile ayakta alkışladım sadece merak ettim amacım herhangi bir tartişma yaratmak değil
eee hak etti tabi ki, bu kadar korkak oynarsan taraftar gereken cevabı verir.ADRENALİN valla aga ben tabanı görüyorum ama topa giden taban değil artık neyse olmuş bitmiş ayrıca maçı kadiköyde izledim sizin teknik direktöre fena laflar gelıyordu
Çok yakınında başka bir futbolcu varsa rövaşetaya kalkmayacak o zaman, bana göre de net bir endirekt faul bu. Selçuk Dereli de bugün öyle yazmış. Ayrıca Emre de atılmalıydı dün. Hakemi hiç beğenmedim açıkçası.yav buna nasıl faul dersiniz. tüm rövaşata goller faul o zaman. sonuçta o topa rövaşata vurmak için illaki ayak o mesafeya kalkacak.
fenerbahçe ilk yarıda oynadığı futbolu, ikinci yarıda oynayabilseydi, fenerbahçe şimdi galatasarayı çok farklı yenecekti ama ikinci yarı geri çekilmesi maçın kaderini belirledi, 3-2'de yenebilirdi galatasaray ama fenerbahçe ilk yarıda oynadığı futbolu oynasaydı fenerbahçe kazanırdı.