y_ates
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 65
Şu maçla şampiyonluk turu atmak vardı be, MAA seni eşekler kovalasın
başladılar yine ezdik muhabbetine, neyse gün sizin gününüz, beraberliğe sevinin bakalım.
Dikecek başka yer bulurdum diyeceğim, süper mod olay çıkartıyor diyeceksiniz. Demiyorum
:d:d:dbaşladılar yine ezdik muhabbetine, neyse gün sizin gününüz, beraberliğe sevinin bakalım.
Şu oynanan futbolun ardından hala bize sataşanlar var ya.
Beraberliğe sevinin diyen bile var !
Bu aksam herkes gördü ki Tek büyük GALATASARAY.
Şu oynanan futbolun ardından hala bize sataşanlar var ya.
Yavaş ol ve abartma. İki tebrik ettik diye üste çıkmayın hemen... Karşılıklı tebrik edin işte..
Sağol önemli değil bir daha yaparız...Maçta 20 dk oynadığınız için, taraftarınızın bizim takıma yaptıkları için teşekkürler.Ayrıca teşekkürler.
Ey Galatasaray beraberliğe seviniyor diyenler; biz beraberliğe sevinmiyoruz. Biz sizin gibilere futbol nasıl oynanır öğrettiğimize, kendi sahanızda ikinci yarı sesinizi nasıl kestiğimize seviniyoruz. O son dakika topun geri geldigi direk varya, şimdi siz onu sokun müzenize, 30 yıldır alamadığınız kupanın yerine.
Sağol önemli değil bir daha yaparız...
Taraftarınız böyle olacaksa bu derbiler oynanmasın.Oyun bir şey değil.Teknik yönetim skor korumak için takımı öyle oynatmış olabilir.Buna bir şey diyemem.Attığınız iki gol de güzeldi.Alex gerçekten güzel vurdu.Biz iyi olan bir şeye kötü demeyiz.
ama,
sizde kabul edin, ilk 20-25 dışında fener ve taraftarı Sarı Kırmızılı futbolcuları izledi.