Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa - Video, Maçın Özeti, Golleri | 16 Şubat 2014 Pazar

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...

emre-gol.jpg

Fener kabustan uyandı

Son 2 maçını kaybeden lider Fenerbahçe, Kasımpaşa önünde öldü öldü dirildi. Kısır geçen ilk yarının ardından Emre 64. dakikada nefis bir golle perdeyi açtı, 10 kişi oynayan Kasımpaşa 79'da beraberliği sağladı. 81'de sahneye çıkan Bekir, Şükrü Saracoğlu'nu yeniden ayağa kaldırdı, Fenerbahçe Kadıköy'de bir kez daha istediğini aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynadıkları maçta, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda değişiklikler yaptı. Sivasspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolculardan Meireles ve Sow sakatlıkları, Caner Erkin sarı kart cezası ve Egemen Korkmaz da kırmızı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında kadroda yer almadı. Yanal, bu oyuncuların yokluğunda Bekir İrtegün, Holmen, Alper Potuk ve Mehmet Topuz'a ilk 11'de yer verdi. Sakatlığı düzelen ancak tam hazır olamayan Emmanuel Emenike, Kasımpaşa maçında yedek soyundu.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı düzelen Gökhan Gönül ilk 11'de sahaya çıkarken, tedavisine devam eden Webo da kadroda yer almadı. Sakatlığı geçen Cristian ise 18 kişilik kadroya girdi. Hollandalı futbolcusuDirk Kuyt ise Kasımpaşa maçında forvette görev aldı. Konuk Kasımpaşa'da ise herhangi bir eksiklik göze çarpmadı.

Fenerbahçe eksik oyuncularının da etkisiyle ilk yarıda Kasımpaşa kalesinde 7. dakikada Holmen'in kaçırdığı pozisyon dışında önemli bir tehlike yaratamadı. Toplu ileride tutmakta zorlu çeken sarı lacivertliler, yakaladığı duran toplarlada da Paşa'nın ofsayt tuzağına düştü. İlk yarıda temkinli bir oyunu tercih eden Kasımpaşa, 37. dakikada Babel ile mutlak golü kaçırdı. Hollandalı oyuncu altıpasta müsait durumda topu ayağında fazla tutunca savunma araya girdi. Ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Ersun Yanal, Cristian hamlesiyle başlarken, Kasımpaşa 57. dakikada 10 kişi kaldı. Kerem Şeras Gökhan Gönül'e yapmış olduğu hareket nedeni ile maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından ikinci sarı kart ve kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. Sayısal olarak üstünlüğü ele alan Fenerbahçe 64. dakikada Emre'nin nefis golü ile öne geçti. Ceza sahası ön çizgisinde topu 90'a yollayan Emre takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikalarda farkı artırmak için saldıran Fenerbahçe istediği fırsatları yakalayamazken, 79. dakikada Kadıköy buz kesti. Sağ taraftan yapılan ortaya iyi yükselen Malki, düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi. Ancak Fenerbahçe kabustan hemen uyandı.. Sağ kanattan yapılan ortada Mehmet Topal'ın volesinde Isaksson'dan seken topu Bekir filelere gönderdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Fenerbahçe bu galibiyetle 47 puana yükselirken, son 10 maçında galibiyeti unutan Kasımpaşa ise 30 puanda kaldı. Bu arada son dakikalarda kart gören Emre Belözoğlu cezalı duruma düştü. Deneyimli oyuncu önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçında forma giymeyecek.

KAYNAK

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
hakeme rağmen yendik,
çok şükür şeytanın bacağını kırdık, devamı gelir inşallah.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu kadar kötü morale ve hakeme rağmen yendik iyi oldu

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hakeme rağmen yendik,
Hakeme rağmen mi ciddi misin ironi mi yapıyorsun .

Emre ana bacı küfür ediyor
Bruno Alves tekme atıyor

Bu kadarda taraflı olmayın adalet demesi kolay .

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alper çok iyi oynadı emre süper gol attı bu maçta 3 golcümüz yoktu ama galip gelmesini bildik.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Emre'nin golü iyiymiş..

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öneri; mesajları düzenlerken kaldırdıgınız link yada sildiğiniz kelime cümleyi anlamsızlaştırıyorsa öylece anlamsız bir kelime orada kalıyorsa tamamını silerseniz daha iyi olur

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Anlaşılmıştır ki...
Rakip takımın hekem tarafından atılıp bir kişi eksik oynadığı, Bruno Alves ve Emre'nin hareketlerine rağmen kart yada kartlar görmeyip kazandığı maçlarda bile Fenerbahçeliler oynadıkları rezil futbolu görmeyip hala hakemi bahane etmeyi bırakmıyorlar ise, bundan sonraki maçlarda gelecek muhtemel beraberlik ve mağlubiyetlere kılıflar şimdiden hazırlanıyor demektir.

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anlaşılmıştır ki...
Rakip takımın hekem tarafından atılıp bir kişi eksik oynadığı, Bruno Alves ve Emre'nin hareketlerine rağmen kart yada kartlar görmeyip kazandığı maçlarda bile Fenerbahçeliler oynadıkları rezil futbolu görmeyip hala hakemi bahane etmeyi bırakmıyorlar ise, bundan sonraki maçlarda gelecek muhtemel beraberlik ve mağlubiyetlere kılıflar şimdiden hazırlanıyor demektir.

http://www.ligtv.com.tr/haber/alvesin-atilmasi-lazimdi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Alper on numara idi birileri gene başlamış bıdı bıdıya kendi takımınıza bakın.

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bir seri yakalarız inşallah bu galibiyetle beraber.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
babel o golü nasıl atamadı aklım almadı şuan izledim de özeti

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
hakeme rağmen yendik,

Sen cidimisin yoksa alaymı ediyorsun bizimle Hakem rağmen diyorsun Hiç gülesim yoktu
Alves verilmiyen kırmızı emre'nin küfürleri 9.5 m baraj 6m 2 gol ofsayt adeleten bahsedenlere bakın:):):)

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen cidimisin yoksa alaymı ediyorsun bizimle Hakem rağmen diyorsun Hiç gülesim yoktu
Alves verilmiyen kırmızı emre'nin küfürleri 9.5 m baraj 6m 2 gol ofsayt adeleten bahsedenlere bakın:):):)

+sonsuz baraj şimdi aklıma geldi unutmuştum onuda utanmasalar topun dibine gircekler .

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ayrıca susan BJK arkadaşlar şampiyonluk yarışın icinde siz de varsınız Fener ve Bizim Ne kadar şansımız varsa sizin de o kadar var bu hafta hakem sayesinde Fener kazanmasaydı Belki gelecek hafta galib gelirdiniz bize karşı ve puan farkını kapatırdınız baronlar düğme basmış birileri icin bir hakem hattası yüzünden hakımız yiyorler diye bas bas bağıralanlar tüm sezon boyunca hakemlerin kendilerinin yanında olduğunu görmüyor en son bu mac BJK gelecek hafta eğer ki yenerse puan farkı kapanır daha bu fener bize gelecek Trabzonspor ve sizinle oynayacak ozaman görmek istiyorum sizi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ana avrat küfür eden emra belözoğlu sonrasında gol atıp secde yatmak işte bunun adı fenerbahçe.

Ahmet Çakar: "Bağdat caddesindeki yürüyüş işe yaradı. TFF bugün Fenerbahçe'den özür diledi ve 3 puan hediye etti."

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ahmet Çakar'ın sözünü paylaşıyorsunda adam geçen haftada galatasaray şike yaptı deyip duruyordu.

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bilip bilmeden konuşmayalım spor adamları ofsayt değil derken siz hangi bilginize dayanarak ofsayt diyorsunuz.
İZLEYİN
http://www.ligtv.com.tr/haber/2-golde-ofsayyt-var-mi

Hangi spor adamları bahsediyorsun Rıdvan mı macı izliyorum diyor Güntekin onaya Güntekin hocam kırmızıydı kesinlikle bilmiyorum izlemedim diyor:) Markus Merk mi kuyt önde ama ofsayt değil diyor:) şansal mı zaten kim olduğunu biliyoruz sen hanki spor adamlardan bahsediyorsun Tarafsızlardan bana bahset TRT1 izle stadtum programını:)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kimse yanlış anlamasın meseleyi uzatma niyetinde değilim. Hiçbir hakaret amacımda yoktu ne kullandığım kelimede ne de o cümlede. Ama şunu gördüm abilerimiz bir şeyleri amaç edinmiş uğraşma niyetinde değilim. Tahammül kalmamış en ufak kelimelere hakaret yaftasını yapıştırarak sildirebiliyorsunuz. Böyle olmamalı. Ne onun mesajı ne de benimki silinmemeliydi.

Yine de işinizi bilirsiniz tabiki

selçux

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi spor adamları bahsediyorsun Rıdvan mı macı izliyorum diyor Güntekin onaya Güntekin hocam kırmızıydı kesinlikle bilmiyorum izlemedim diyor:) Markus Merk mi kuyt önde ama ofsayt değil diyor:) şansal mı zaten kim olduğunu biliyoruz sen hanki spor adamlardan bahsediyorsun Tarafsızlardan bana bahset TRT1 izle stadtum programını:)
ofsayt diyen bi sensin bide shota ofsayt diyen bi spor adamını paylaş.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
daha ofsayt'ın ne olduğunu bilmiyorsunuz sonrada burda bıdı bıdı yapıyorsunuz.
her maçtan sonra size ofsaytı mı anlatacağız.
ve ayrıca bu gün hakeme rağmen kazandık, bunun altını çiziyorum.

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ya hocam allahını seviyorsan git bi göz doktoruna görün lütfen .

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ofsayt diyen bi sensin bide shota ofsayt diyen bi spor adamını paylaş.

tamam ofsayt değil senin dediğin olsunda:) bana bir spor programı söyle yorumcuları BJK TS ve GALATASARAYlı olan ve ofsayt diyecek bir spor yorumcusu bunlar aziz den korkuyor yoksa ekmek yok bunlara tvlerde Bir erman Toroğlu vardı onuda aziz talimatıyla acun kovdu :)

adamlar diyorki ofsayt ama hakem görmesi zor kesinlikle ofsayt değil demiyorlar ama fener olunca hakemler görmez merak etmeyin biz hak yemeyiz gecen hafta sivas macında o elle el dedik ama bir sizlerin birşey kabul etiğini görmedik.

Th3 Arrow

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gören penaltısı verilmemiş falan sanar Fenerbahçenin Bruno Alves Gökhan Gönül Emre Belezoğlu bu 3 kırmızı kart yese kimse birşey diyemezdi hala hakeme rağmen diyorsun gerçekten hakem sayesinde kazandınız hocam olay bu lehinize kararlar hep .

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bırakın ofsayt bir kenara alvez neden atılmadı onu konuşun madem bu kadar futbol biliyorsanız alvez atılsaydı fener bu amcı alırmıydı en kötü beraber bitterdi.