- Reaksiyon puanı
- 16
Maçtan önce 2 farklı galibiyet istemiştim, daha farklıda bitebilirdi, helal olsun Fenerbahçe.
![fbbayrak.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fforum.antu.com%2Fimages%2Ficon%2Ffbbayrak.gif&hash=82459cd9214303586dab421f112be41e)
Fenerbahçemizi tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum, gönül ister ki avrupada mücadele eden bütün takımlarımız başarılı olsun,
bence Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe başarılı oldu, ama Türklere olan önyargılar kırılamıyor birtürlü. (bkz: dünkü hakem)
Allah'tan bize düzgün hakem geldi de adil yönetti maçı.
Böyle tebrik edecekseniz hiç etmeyin daha iyi... Canı gönüldenmiş....
Nasıl tebrik edelim peki @erjan cıkımda canım fenerbahçeni diyeyim ama içimde gelerek canı gönülden dedim sen ve diğer fenerbahçe arkadaşların galatasaray konularda bunu bile diyemiyorsunuz yazdıklarınız yorumlar ortada işte galatasaray ve fenerbahçe taraftarların arasındaki fark bu
Fenerhabçe canı gönülden tebrik ediyorum ama lakin şu trübünde halen real madrid atkısı acan dar beyinler ki chelsea gecerseniz ki tabi zor tottenham var benfica var lazio da ne olur olmaz kimse bilemez dünki lazio lazio değildi lazio nun dün ki durumuna baktım fenerin dün en azında 4 tane atması lazım dı ama lazio kötü oluşu fenerbahçe size iyi oynadı gibi geldi fener dün iyi olsaydı dediğim gibi o lazio 4 tane atardı bu sizi yanıltmasın roma da işler başka olabilir
yaaaa cok mutluyum
aksam mutluydum halada mutluyum
ben gercekten bu aşk ile cok yaşamam bakalım ama hayırlısı
yehhhuuuuuuuuuuuuu ( FENERBAHCE )
1 SORUM VAR ? ? ?
DÜN GOLLERDEN SONRA NEDEN MESHUR BRAZİLYA SARKIMIZ CALMADI ? VE NEDEN SARI LACİVERT RENGİMİZ FENERBAHCE HERSEYİMİZ HİÇBİRSEYE DEGİŞMEYİZ CÜNKÜ FENERBAHCELİYİZ DENİLMEDİ ? AVRUPADA YASAK MI ACABA ?BEN EKRAN BASINDA BAGIRMAK İÇİN BEKLİYORDUMDA
![]()
HERKESE GÜNAYDIN ...
life is life.... la la la la lala .......
FE NER BAH ÇE !
Zannedersem daha çok onu Türkiye ligin deki maçlar da çalıyorlar
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birak kardeşim çekemeyene anten
neden avrupada da calmıyorlar ki
bu arada neyse sabah sabah etrafı germeye gerek yok...
galatasaraylı arkadasımızın biraz moreli bozuk anlasılan..
yoksa inanmıyorum ki tatsızlık yaratmaya calıstıgını.. eminim FEnerbahcemizi desteklemiştir gönülden her TÜRK gibi !
sabırrrrr sabırr yaaa sabırrr
Belkide akıllanır ah
Belkide akıllanır
Şarkıyı tamamlıyım dedim![]()
bak bence ayıp ediyorsun... ne güzel tebrik etmişsin... neden uzatıyorsun ki güzel kardesim ?
sabah sabah nerden geliyor bu anti fenerlilik ? bırakında sevinelim güzel güzel...
galatasaray macında real madridi tutanları zaten bende kınıyorum.... ama senin burada gelip lazio gercek lazio olsa söyle olurdu böyle olurdu... yok surada böyle olmayacak falan demen....yakıştıramadım...
iyi forumlar
@gokhanathan03;
gollerimizden sonra; SARI LACİVERT RENGİMİZ FENERBAHCE HERSEYİMİZ HİÇBİRSEYE DEGİŞMEYİZ CÜNKÜ FENERBAHCELİYİZ denildi.. sanirim tv' ye pek ses verilmedi..
Bak güzel kardeşim siz sevince de sarhoş olmuşsunuz ben kaç günden beri de feneri desteklediğimi her konuda yazmışım neden yanlış anlıyorunuz ki sizin iciniz feshat sabah 5 de işe gitmek icin kalkan bir insanım baç 10 başladı uzatmalarda 12 de felan biti ve bir heycanla o macı izledimki gol atınca bile sevindim avrupa oldumu bende milli gurur başlar bendeki milli gurur herşeyin önüne gecer fenerin göğsündeki o bayrak varya hangi takımın göğsünde oldumu ben onu canı gönülden desteklerim ve dün fener icin de aynı şeydi
uyanın sarhoşlukdan kötü birşey söylemiyorum cocukca konuşuyorsunuz
neden avrupada da calmıyorlar ki
bu arada neyse sabah sabah etrafı germeye gerek yok...
galatasaraylı arkadasımızın biraz moreli bozuk anlasılan..
yoksa inanmıyorum ki tatsızlık yaratmaya calıstıgını.. eminim FEnerbahcemizi desteklemiştir gönülden her TÜRK gibi !