Fenerbahçe 2-0 Galatasaray - Video, Maçın Özeti, Golleri | 10 Kasım 2013 Pazar

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Gayet uyduruk bir maçtı bence daha az kötü olan kazandı. Galatasaray kazanmak adına hiç bir çaba sarfetmedi. Herkes drogba şöyle drogba böyle yer bitirir adam panzer tank türlü zırvalar söylediler ama şunu unutmuşlar drogba daha egemenle karşılaşmadı doğru düzgün :D Dün karşılaştı ve egemen resmen ezip bitirdi drogbayı. Emenike gerçekten berbattı dün fikirler kuyt yorar emenike bitirirdi ama adam oyuna bir girdi defanstan daha yorgun top süremiyor aşırı ağır. Sow kanatta oynadıkça yararsız olmaya devam ediyor. Volkanın penaltıyı çıkaracağına emindim adam bu tür maçlarda bu tür hareketler yapmak için doğmuş :D Uzun lafın kısası tebrikler Fenerbahçem

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Adamlar 14 senedir kendi evinde bizi eze eze yeniyorlar, tebrikler fenerbahce.

Torkuspor gibi bir takim bile fenere üc tane atip kazaniyorsa sorunu baskalarinda degil de kendimizde aramamiz lazim. Yok efendim hakem, yok efendim ofsayt, yok bilmem ne.. Galatasarayin bu sene oynadigi futbolun mahalle macindan farki yok, kimse kusura bakmasin.

Ona buna b.k atacagimiza tebrik etmemiz daha hos olur.

Atamayana atarlar, futbolun kurali budur beyler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İkinci golün ofsayt olduğunu söyleyenler var. Ama ofsayt kuralının ne olduğunu bilmeyenler var. Bu sene uygulanmaya başlanan yeni ofsayt kuralından haberleri yok herhalde. İkinci gol ofsayt değildir. Yeni kurala göre topa hareketlenip hareketlenmemesi önemli değil. Yeni kuralda ofsayttaki adamın topa kesinlikle dokunması gerekiyor. Yani Emenike topa doğru hareketlenmesi doğru ama yeni kurala göre topa hareketlenip topa müdahalesi olmadığı için pozisyon ofsayt değildir. Açın netten biraz yeni ofsayt kuralını okuyun.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sabri herseyi ile olay adam. Galatasaray gibi bir takimin böyle adamlara muhtac olmasina anlam veremiyorum.