Fenerbahçe 1 - 0 Schwadorf

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçına çıktı. 2. Lig takımlarından Schwadorf ile karşılaşan Fenerbahçe Uğur Boral'ın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Karşılaşma yine sıcak hava yüzünden iki takımın oyuncularını zorladı. Yeni transferlerimizden Vederson, bu maç ilk onbirde forma buldu. Temposu düşük geçen karşılaşmada önemli ataklar olmadı.

Sıcak havada oynanan karşılaşmada tek gol Uğur Boral'dan geldi. 35.dakikada ilk hazırlık maçının yıldızı Deivid'in ara pasında hareketlenen Uğur kaleciyi avlamayı başardı.

Maçın son dakikalarına doğru maça gelen gurbetçi taraftarlar sahanın içine girerek futbolculara sevgi gösterisinde bulundular.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=8100

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
bek tat vermiyor hazırlık macları inş ön eleme macına kadar toplanırlar

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Takım günde 3 idman yapıyor , yorgunlar ve hava sıcaklıkları oldukça yüksek , dolayısyla oynanan futbol pek tatmin edici olmuyor , fakat neticede adı üzerinde hazırlık maçları.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
haklısında işte abi seviyoruz ii oynamasını istiyoruz hazırlık maclarına bile nasıl ilgi gösteriyoruz baksana olay bizim kanımıza işlemiz yapcak bişey yok :)

antifener

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SANKİ ÖN ELEMEYİ GEÇSENİZ NE OLUR!
''''''0'''''' PUAN ALIP ÜLKEYE GERİ DÖNERSİNİZ

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya antifener senin bu tutumunu anlayamıyorum gerçekten
bir fenerbahçeli olarak galatasarayın uefa şampiyonasındaki -yanlış hatırlamıyosam- zaferini kutlamıştım galatasaraylılarla birlikte
ama bu tepkini anlayamıyorum sen olaya düşman fenerliler şeklinde bakarsan öyle görürsün lütfen at gözlüklerini çıkar ve dünyaya daha iyi bakmaya çalış ;)