Ɲevermore
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 249
Günün Resmi:

Günün Resmi:
![]()
haydalaaa ahaha bu ne karizma gitmişGünün Resmi:
![]()
maçın kırılma noktası hocam![]()
Resim gerçek mi? Gerçekse, Volkan neden kafayı tutuyor?
Günün Resmi:
![]()
Büyük başkan aziz yıldırım en çok Galatasaray şampiyonluğu gören şu efsane başkan hani sırf fener başarılı olsun diye şike yapan başkan hapishane iken taraftar karın çıkması için eylem yaptığı başkan fenerin yakasından düşmedikçe fener Bi yere gidemez bide arsenali babamda yener diyen fenerliler babanız yendi siz...
Günün Resmi:
![]()
Top beyaz webo kafası siyah volkan onu bile ayırt edememişne adam bu volkan yahu bence artık yaşlılık sinyalleri göstermeye başladı Mert'e daha cok şans verilmesi lazım.
Sen lafı nasıl anladın bilmiyorum ama ben her Galatasaraylıyı Fenerbahçe düşmanı olarak göstermedim . Konuyu iyice okursan yenilmemize sevinip dalga geçenler var . Zaten başka bir Galatasaraylı arkadaş yaptığının iyi olmadığını söyledi. O yüzden konuyu iyi okuyup yorum yapmanızı öneririm.Bence Fenerbahçe nin Galibiyetten çok Mağlubiyete ihtiyacı varmış gibi gözüküyor.Bu hocayla alınan galibiyet tesadüften ibarettir sadece.Yarı yolda bırakır.Bu adam bu takımdan hemen gitmeli.Yoksa ortada rekabetten eser kalmicak.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
şu fenerbahçe düşmanı nedemek ya.Bu ülkede her FB li GS düşmanı her GS li FB düşmanı o zaman.Bende her polemikte karşımdaki şahsa GS düşmanı diye hitab ediyim.Şu kıyamet teorilerinizden vazgeçin.Utanmasanız mağlubiyetimizin sebebi Lütfi Arıboğan diceksiniz.Biz de Real e 3-0 yenildiğimizde biraz atarlıydık ama kimseye GS düşmanı demedik.