Fener devler içinde en fakiri

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Link dedi ki:
frei, ne istiyorsun onu yapalım, uçuşan üyeler bölümü var, oraya alalım istersen seni ?
Önce düzgün konuş. Senin tarafsızlığından şüphem vardı ama artık eminim. Basit bi mesajdan konu buraya geldi. Sırf fbye toz konmasın diye.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Link dedi ki:
frei, ne istiyorsun onu yapalım, uçuşan üyeler bölümü var, oraya alalım istersen seni ?
Önce düzgün konuş. Senin tarafsızlığından şüphem vardı ama artık eminim. Basit bi mesajdan konu buraya geldi. Sırf fbye toz konmasın diye.

Ben gayet düzgün konuşuyorum, senin silinmesini istediğin mesaj zaten silinmiş, bende onu belirttim, ok?

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Belli oluyor. Neyse ne desem boş. Sabit fikirleri değiştirmek zor. fbeye başarılar diliyorum.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Belli oluyor. Neyse ne desem boş. Sabit fikirleri değiştirmek zor. fbeye başarılar diliyorum.

Bende senin mesajlarının hepsinde ortamı geren içerik görüyorum, buranın tarafsız olmadığını düşünüyorsan foruma katılım yapmazssın, olur biter.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Burası taraflı tarafsız herkesin katılım yapabileceği bir forum. Ama bir forumda moderatörler taraflı olmamalı bence en azından tarafını bu kadar belli etmemeli.

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
frei dedi ki:
Allah aşkına sen karışma yaa. Seninle ilgisi yokken atladın şimdi ortamı germe diyorsun.
atlamak mı ? burası fb'nin konusu bence atlayan sen oluyorsun azıcık :)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
fbnin konusu diye bişey mi var yaa? O zaman fb kupa alırsa sevinmeyelim de?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hayır sevin ama birkaç kişi ile ters gidince konu amacından sapıyor. neyse ben daha yazmayayım buraya. :)

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
frei dedi ki:
Burası taraflı tarafsız herkesin katılım yapabileceği bir forum. Ama bir forumda moderatörler taraflı olmamalı bence en azından tarafını bu kadar belli etmemeli.

Sürekli taraflı oduğumu iddia ederek ileri gidiyorsun bence, ortamı germeyen düzgün içerikli fair play kurallarına uygun olacak şekilde herkes burada görüşünü yazabilir. Zaten silinmiş, olmayan bir mesaj yüzünden olayı çok uzattın, ben bu çizgimde devam edeceğim, hakem olan burada Adminlerdir, sen değil.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya benim asla öyle bi amacım olmadı. Benim mesajımı -ki hala tahrik edici olduğunu düşünmüyorum- tereddütsüz silerken, ona verilen cevabı görmedim diyorsun halbuki senin yazdığın mesajda geçiyor cevap. Hala da yerli yerinde duruyor. Bu anlamda evet tarafsız olmadığını düşünüyorum kendi adıma. Konu bundan ibaret ve umarım burda biter.

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bahsettiğin mesajın aslını mesaj sahibi silmiş zaten, alıntılar içerisinde kalanları söylüyorsan onlarıda kaldırıyorum.

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Neyse abi konuya dönelim :) Sonuçta kim ne derse desin herşey ortada! Yakında oradaki bir kaç klübüde geçecek FENERBAHÇE. güzel ve iyi bir yolda, umarız Beşiktaş ve Galatasaray'da Fenerbahçe ile şampiyonlar ligine katılırda çeyrek finallerde karşılaşırız ve güzel maçlar izletiriz dünyaya...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Güzelim konuyu berbat etmişiniz helal olsun.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Fenerbahçe ve diğer takımlar arasındaki diyalog

Düzenlendi : Hakaret içerikli mesaj.

Gorkem

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bizde devamlı çeyrek yarı finale kalırsak para gelir tabi

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Denizhan Dakılır dedi ki:

Bunu diyen hangi takımlı GS mi Bjk mi?

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
erol_1982 dedi ki:
Denizhan Dakılır dedi ki:

Bunu diyen hangi takımlı GS mi Bjk mi?
aklınca espri yapmaya çalışan bir şahsiyet :)