• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fener 25 yıl daha alamaz !!!

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Gerçekten çok çirkinleşebilenler var... Bu forumda gerçekten beklemezdim... Bazıları elinin, ağzının ayarını bilmiyor... Her neyse tüm Beşiktaş camiasını tebrik ediyorum...

Saygılar...

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
alsada bişey değiştirmez..hem tarihi geçer hemde artık o kupadan herkeste var 3 . ligde oynayan takımlarda bile var.::D:D

dandelion

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alır alır fenerde bir gün alır nasıl olsa...ama biz görür müyüz onu bilmem hehehe

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Bush,putin ve aziz oturup sohpet ederken birden karşılarına şeytan çıkar.bush hemen atılır:
biz dünyaya ne zaman hakim olacaz.şeytan:bi 50 yıl sonra .bush başlar ağlamaya ben o günleri göremiyeceğim diye.putin de aynı soruyu sorar.
şeytan:sizde bir 100 yıl sonra.putin de ağlar o günleri göremeyeceği için.aziz yıldırım'in sorusu ise farklıdır.biz ne zaman türkiye kupasını alacağız,bu sorudan sonra şeytan ağlamaya başlar.aziz sorar niçin ağlıyorsunuz? diye.şeytan :ah o günleri bende göremeyeceğim :D:D:D:D:D:D:D:D:D