teşekkür ile gecersinFelsefe dışında tüm ders notlarım 50 üstünde ama felsefe notum 41.
Genel ortalamam ise 76,91. Sınıfı geçer miyim? Geçersem teşekkür belgesi ile mi geçiyorum şimdi?
hocam büte kalma diye bir şey duymuştum kaldığın dersin sınavına Eylül ayında falan giriyormuşsun yanlış mı biliyorum ?teşekkür ile gecersin
Benim 71,44 ortalamam bu sene.teşekkür ile gecersin
final notu için ohocam büte kalma diye bir şey duymuştum kaldığın dersin sınavına Eylül ayında falan giriyormuşsun yanlış mı biliyorum ?
tamamdır hocam teşekkürlerfinal notu için o
benim 87 fakat ben herşeyi bıraktım ocaktan beri çalışıyordumBenim 71,44 ortalamam bu sene.
Ben haftada bir sabahtan akşama kadarken artık 4 günde bir ders çalışıyorum baya yoruldum tatil yapayım biraz?benim 87 fakat ben herşeyi bıraktım ocaktan beri çalışıyordum
Felsefe baraj ders olmadığı için kalmazsın ama Teşekkür de alamazsın çünkü herhangi bir dersten kalınca belge alınamıyor, eğer bir değişiklik yapılmadıysa kural böyleydi.Felsefe dışında tüm ders notlarım 50 üstünde ama felsefe notum 41.
Genel ortalamam ise 76,91. Sınıfı geçer miyim? Geçersem teşekkür belgesi ile mi geçiyorum şimdi?