• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Feedthe.net Davetiye İstegi

30 tane türk kullanıcısı var sitenin zaten davetiye sistemide şuan kapalı
(imkansızı istiyorsun)

30 tane türk kullanıcısı var sitenin zaten davetiye sistemide şuan kapalı
(imkansızı istiyorsun)

artık ihtiyacım kalmadı buldum desem:P

Ayrıca bilip bilmeden konusmayalım lkutfen ne 30 tane turk kullanıcısı var içerisi türk kaynıyo artı sitenin adminlerinde biri de türk .Davetiye sistemi felan da kapalı degil geçen ay her bagış yapana davetiye verdiler.:yes:

Elinde olan varsa banada gönderebilirmi? Arkadaşımın birinin üyeliği vardı ama davetiyesi yoktu siteyi beğenmiştim.:)

artık ihtiyacım kalmadı buldum desem:P

Ayrıca bilip bilmeden konusmayalım lkutfen ne 30 tane turk kullanıcısı var içerisi türk kaynıyo artı sitenin adminlerinde biri de türk .Davetiye sistemi felan da kapalı degil geçen ay her bagış yapana davetiye verdiler.:yes:

merak ediyorum aceba kac tane türk kullanıcısı gördün trackerda

ya arkadaşlar amma büyütüyosunuz bu torrent tracker işini. Yani o sitede olupta internette olmayan ne anlamıyorum zamunda.net yada TorrentLeech gibi siteniz varsa hiç uğraşmayın zaten türkiyede upload işi yalan fake basıp duruyosunuz banlanma riskiniz de fazla. Eğer çok fazla internal torrent yoksa hiç zaman harcamayın

bende davetiye istesem nasıl olur nasıl bulabileceğimi bilen veya elinde olan yardımcı olabilirmi:blushing:

Davetiyeyi satın almıştır.Başka da sitede tanıdığı olmadıktan sonra üye olması zor

Davetiyeyi satın almıştır.Başka da sitede tanıdığı olmadıktan sonra üye olması zor

Ne satın alması kendinize gelin modlardan rica ediyorum şu konuyu kapatsınlar gereksiz gereksiz yorumlar yapılıyor.
Belki de sen hep satın alarak davetiye buldugundan sana öyle geliyor .

Anlamıyorum ki neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz .

Siz daha torrentin t sini bilmezken ben level 5 level 6 sitelerde at koşturyordum .

Ama siz daha levelın ne oldugunu bile bilmiyorsunuzdur.

Ne satın alması kendinize gelin modlardan rica ediyorum şu konuyu kapatsınlar gereksiz gereksiz yorumlar yapılıyor.
Belki de sen hep satın alarak davetiye buldugundan sana öyle geliyor .

Anlamıyorum ki neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz .

Siz daha torrentin t sini bilmezken ben level 5 level 6 sitelerde at koşturyordum .

Ama siz daha levelın ne oldugunu bile bilmiyorsunuzdur.
Hiç merak etme neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Senin anlayamadığın FTN gibi sitelerin davetiyesini kimse birbirine hayrına vermez.Ya parayla alınmıştır ya da yönetici moderatör tanıdığın vardır

Hiç merak etme neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Senin anlayamadığın FTN gibi sitelerin davetiyesini kimse birbirine hayrına vermez.Ya parayla alınmıştır ya da yönetici moderatör tanıdığın vardır

Hayrına aldım ftn gibi yüksek level diyebilegimiz diger stelere de sahibim onları da hayırna aldım bir sorun mu var ?

O zaman neden iki debir konuya alakasız mesajlar yazıyorsunuz ?

Ne kadar zamnlık konuyu neden upluyorsunuz?

Mesaj kasma gibi bir deridiniz mi var peki ?

Mesaj kasma derdim hiç olmadı sizden 1 yıl eski olmama rağmen mesaj sayım sizden geride dikkat ettiyseniz.

neden karşılıksız verilmesin bir forumda karşılıksız paylaşıldı ben alamadım o ayrı ama neyse:)

Bence bu konu için boşuna mesaj yazıyorsunuz....Farkında Dağilmisiniz..Daha türk sitelerinn veyahut TL nin davetiyesini veren adam çok az çıkıyor...FTN nin Davetiyesini veren Çıkar çıkmaz demiyorum ..ama konu altından verileceğini zannetmiyorum....İsteyen arkadaşlar imzalarına eklesinler arıyorum diye veren kişi zaten o kişinnn davranış tutumunu bilir ve verecekse verir...Böyle siteler için konu altından istek yapmak bence yanlış.....attorney imzana arıyorum diye yaz sen ... Bulma şansın gerçekten konu açmakatan daha fazla olur....
Bol paylaşımlı günler...
http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=91925