proHami
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1,301
Ben orada "Kendiliğinden" seçeneğini seçip altındaki "Ek alan açmak istiyorum" seçeneğini seçip daha sonra kurmak istediğim diski o şekilde böldürüp kurulumu yapmıştım. Öbür türlü olunca niyeyse kurulumda hatalar almıştım.
Tamam ben buradaki alanlardan Fedora olana kurmak istiyorum.Ben orada "Kendiliğinden" seçeneğini seçip altındaki "Ek alan açmak istiyorum" seçeneğini seçip daha sonra kurmak istediğim diski o şekilde böldürüp kurulumu yapmıştım. Öbür türlü olunca niyeyse kurulumda hatalar almıştım.
O seçeneği seçip sil dedikten sonra o alanı seçip kurulumu o diskin üzerine yapınız.Tamam ben buradaki alanlardan Fedora olana kurmak istiyorum.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım umarım olur.O seçeneği seçip sil dedikten sonra o alanı seçip kurulumu o diskin üzerine yapınız.
Küçült kısmından 2 gb alan ayırıp swap alanı da ayırsın ne olur ne olmaz.O seçeneği seçip sil dedikten sonra o alanı seçip kurulumu o diskin üzerine yapınız.
Swap alanı nasıl ayıracağım?Küçült kısmından 2 gb alan ayırıp swap alanı da ayırsın ne olur ne olmaz.
Altta küçült tuşuna bas ve 2 gb alan ayır. Dosya sistemi takas alanı ya da linuxswap olarak geçer. Seç ve tamama tıkla sonra devam et.Swap alanı nasıl ayıracağım?
Teşekkürler.Altta küçült tuşuna bas ve 2 gb alan ayır. Dosya sistemi takas alanı ya da linuxswap olarak geçer. Seç ve tamama tıkla sonra devam et.