hsngrms
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Metal konserinde makyaj falan mı kalır?Terden, headbangdan kız ölür, gider.
Kalmış işte görmüyor musun suratını boya kutusuna düşmüş gibi
Metal konserinde makyaj falan mı kalır?Terden, headbangdan kız ölür, gider.
Bir Eluveitie konser kayıdı izlemek lazım.Kalmış işte görmüyor musun suratını boya kutusuna düşmüş gibiAyrıca daha coşmamışlar belli tipinden
![]()
Bir Eluveitie konser kayıdı izlemek lazım.![]()
Boya kutusu olayı Buckethead'ı hatırlattı.Elini Ver İşte diye çakma grup kurmak lazım, NaNoWaR gibi dalga geçen müzikler yaparızKafamıza boya kutusu takıp çıkarız konserlere
![]()
Fedora 16 çıkınca o haberin konusundan devam edeceğiz.Bu muhabbet Fedora 16 çıkana kadar devam edecek mi?![]()
Boya kutusu olayı Buckethead'ı hatırlattı.
Fedora 16 çıkınca o haberin konusundan devam edeceğiz.Bari konu başlığına "İçeriği alakasızdır." yazın!
![]()
Bizde deli gömleği ile çıkalım.Vay be. Adamlar benden önce düşünüp o şekilde konser bile vermişler... Üzüldüm yahu
Evet @evo @finix 16 çıkana kadar buradan devam çıkınca oradan devam ...
Bence alakasızdır yazmayalım çünkü Fedora kullanan kişilerin böyle konuşması normal, Fedora adamı fena çarpar... :mrgreen:
Süper yav.
Kafamıza da alttakinden geçiririz konsere çıkarken :mrgreen:Süper yav.Türümüz Fedora Metal!
![]()
Metal şapka mı adamın başını ağrır. Bence zırhla çıkalım. Nasıl olsa Red Hat taraftarları olacaktır.
Fedora requires 640 MB of memory to install, but you only have 512 MB
on this machine.
Takas alanı?fedora 15'i kurmaya çalıştığım da şöyle birşey diyor sanırım ram yetersiz denilmekte acaba ram'i es geçmesini nasıl sağlayabilrim?
kurulum ikonuna tıkladığım an böyle bir yazı çıkıyor yani kurulum esnasına geçemiyorum.Takas alanı?
Peki. Yanlış hatırlamıyorsam Fedora'da da metin tabanlı bir kurulum aracı var. Denediniz mi?kurulum ikonuna tıkladığım an böyle bir yazı çıkıyor yani kurulum esnasına geçemiyorum.
Peki. Yanlış hatırlamıyorsam Fedora'da da metin tabanlı bir kurulum aracı var. Denediniz mi?
Text modda hiç kurmadım ama büyük ihtimal canlı olarak başlatmadan direk kurulum çalıştırmanız lazım. Bu nedenle Fedora Live indirmeyin.Minimum RAM for text-mode: 256 MiB
Mandriva/Mageia yada Arch kur. Gerisi çöp.Pardustan sıkıldım Fedora 15 ve pclinusOs'a geçiş yapmıştım. İkisinde de görsellik ayarı yapınca PcLinuxOs donup kalıyordu fedora açılmadı bilePardus ahı mı?? tuttu ne
Diğer sistemlere kasıyordu ama sapa sağlam çalışıyordu bunlar hemen çöküyor canım.
![]()
Mandriva/Mageia yada Arch kur. Gerisi çöp.![]()
ubuntunun "su" komutunda hata vermesi normal olabilirmageia kurdum ve ekran kartımı tanımadı ve üstüne üstlük DVD versiyonunu indirmiştim ve harici olarak da tanıtamadım hep hata verdi :glare:. Ubuntu kurdum o başlı başına hata (su komutunda yetkilendirme hatası verdi). Arch merak etmiyor değilim kurulumu zormuş herhalde öyle yazılar okudum :blushing:
Son hali harika. Fakat ilki, muhabbeti Metal muhabbetiydi.Fedora 15 ilk çıktığında yükleyip bu güne kadar kullanan var mı? Son hali nasıl kararlığı falan.
Fedora 15 ilk çıktığında yükleyip bu güne kadar kullanan var mı? Son hali nasıl kararlığı falan.