Fedora 11 leonidas GELİYOR!...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
fedora11-countdown-banner-7.en.png

FEDORA NEDİR?
Fedora, Fedora Projesi'nin ürettiği Açık Kaynak kodlu bir Linux dağıtımıdır.Red Hat Linux un devamı olarak adlandırılabilecek Fedora Core hiçbir kar amacı gütmeyen bir organizasyon tarafından üretilmektedir. Her ne kadar bir zamanlar efsane olan Red Hat kadar büyük bir popülerliği yoksa da LinuxMandriva veya SuseFedora onlardan daha sağlam ve kararlı bir dağıtım olması ile ünlüdür. Fedora, varsayılan olarak GNOMEKDE ve Xfce masaüstlerini de seçenek olarak sunar. dünyasının en sevilen ve en başarılı dağıtımlarından biridir.

FEDORA 11'e bugünden itibaren 7 gün kaldı !...

:: Sabırsızlıkla bekliyorum... peki siz?

uyku21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fedora bence ubuntu kadar güzel bir linux dağıtımı neden ilgi gösterilmiyor anlamıyorum?

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Fedora projesi RedHat in kullanıcıları denek faresine dönüştürmesiyle ilgili olarak sevilmeyen bir dağıtımdır denekler fedorayı dener hata bildirir geridönüş sağlanır redhat e rhel sürümde gerekli hataları giderir paketleri düzenler ve kurumsal müşterilerine iyi bir fiyattan verir vs. ayrıca windows server dan kat ve kat pahalıdır :)

Fedora = RedHat laboratuvar deneklerinin dağıtımı

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Fedora projesi RedHat in kullanıcıları denek faresine dönüştürmesiyle ilgili olarak sevilmeyen bir dağıtımdır denekler fedorayı dener hata bildirir geridönüş sağlanır redhat e rhel sürümde gerekli hataları giderir paketleri düzenler ve kurumsal müşterilerine iyi bir fiyattan verir vs. ayrıca windows server dan kat ve kat pahalıdır :)

HapS forumda mesajlarından anladığım kadarıyla sen bir zamanların sıkı bir linux fanıydın şimdilerde ise windows diyorsun başka birşey demiyorsun gene eski günlerine dön ;):clap:

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
HapS gelmiş :D
Fedora microsoft anlaşmasından sonra fedoraya öcü olarak bakıyorum.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben Mandriva 09.1 denemeyi düşünüyorum ama bilmem ki? ...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Deneme openSUSE diyoruz.

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89

doğru bilgiler ancak fiyat konusunda kesin bişey söyleyemezsin
kat kat pahalıya da alabilirsin kat kat ucuza da alabilirsin
duruma göre değişir.