FCC Onaylı iPhone 6, Çalışırken Gözüktü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kamera çıkıntılı zamanla yanları aşınacak keşke olmasaydı onun dışında güzel.Kasa sorunları kesinlikle çıkacağı aşikar.Aman ilk parti cihazlardan sakının.

Reaksiyon puanı
10,315
hayatta almayı düşünebileceğim en son tercihtir ıphone, her zaman için.
bir samsung'un yazılım ve donanımının yarısı olmamasına rağmen fiyatı nerdeyse iki katına yakın oluyor.
ben buna amerikan şımarıklığı diyorum, o yüzden ölesiye nefretimdir bu lanet olası markadan.
o kadar ki bedava verseler alıp cebime sokmam onu.

Albatraoz

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Beyaz çizgiler pek olmamış sanki. Neyse 9 Eylülde göreceğiz asıl cihazı

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle büyük ekranı iPhone serisine hiç yakıştıramıyorum. Zaten Apple alanların yarısı küçük ekran ve performans istedikleri için alıyorlar. Büyük ekran çıkarsa çok büyük hata olur.

Ekran ise nasıl olurda Retina gibi bir teknoloji dururken IPS panel kullanılır?

Bence bunlar kesinlikle bi Apple oyunu. Bize gösterdiklerinin tam tersi şeklinde süper bir telefon bekliyorum. Bakalım nasıl olacak.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir samsung'un yazılım ve donanımının yarısı olmamasına rağmen fiyatı nerdeyse iki katına yakın oluyor.
ben buna amerikan şımarıklığı diyorum, o yüzden ölesiye nefretimdir bu lanet olası markadan.

Donanım ve yazılım yarısı olmamasına rağmen daha performanslı bu iPhonelar neden acaba? Fiyatı da iki katı değil. Allahın bi hikmeti sanırım bu durum.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Donanım ve yazılım yarısı olmamasına rağmen daha performanslı bu iPhonelar neden acaba? Fiyatı da iki katı değil. Allahın bi hikmeti sanırım bu durum.

DeepLune

Asistan
Reaksiyon puanı
1
daha iphone nun taksidi bitmedi bu ne ya :D

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle büyük ekranı iPhone serisine hiç yakıştıramıyorum. Zaten Apple alanların yarısı küçük ekran ve performans istedikleri için alıyorlar. Büyük ekran çıkarsa çok büyük hata olur.

Bence bunlar kesinlikle bi Apple oyunu. Bize gösterdiklerinin tam tersi şeklinde süper bir telefon bekliyorum. Bakalım nasıl olacak.

Bende daha gelişmiş bir görüntüde olmasını bekliyorum. Umarım hayallerim suya düşmez. :-)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Zaten başından beri IPS panel kullanılıyordu
Retina ekran teknik bir değer veya donanım ürünü değildir
Retina ekranın prensibinde yatan pixel yoğunluğunun artmasıyla daha iyi görüntü elde etmektir insan gözünün pikselleri ayırt edip edememesi de bu özelliğe bağlıdır
LG ve Sharp(daha çok tabletlerde) çıkışlı IPS panel kullanıyor Apple yanlış hatırlamıyorsam

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Dün babamın iPhone 5S i kendi kendine kilitlendi. Hani defalarca kilit ekranın şifresini yanlış girersiniz iPhone kapandı yazar. Babam şifresiz kullanmasına rağmen cihazını bir anda iPhone kapandı hatası verdi. Tabi Restore etmek zorunda kaldık, apple kimliği ile falan uğraş derken cihaz illet getirdi. Yeni çıkacak iPad i almayı planlıyordum, daha önceki iPhone vakalarım yüzünden zaten soğumuştum cihazdan şimdi iPad ini alırken bile tereddüt ediyorum ama tabi Apple dışında başka bir tablette yok. Kısacası yazılım konusunda çok çok övülecek bir yanı yok. Sadece tek cihaz tek sisteme uygulamalar yapıldığı için daha stabil cihaz. Ama her cihaz gibi iPhone da yazılımsal sorunlar mevcut.