FB'ye GS'li sanal saldırı [ Yalanlandı ]

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emubaltaci

Müdavim
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesi, bilgisayar korsanlarının saldırısına uğradı.

Sarı-lacivertli kulübün, ''www.fenerbahce.org'' web adresinde yayın yapan internet sitesine saldırarak hackleyen bilgisar korsanları, giriş sayfasına ezeli rakipleri Galatasaray'ın amblemini koydular.

Bir süre bu biçimde yayında kalan sitede daha sonra Galatasaray amblemi
kaldırıldı.

Kaynak Anadolu Ajansı
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Sitemize herhangi bir saldırı gerçekleşmedi

İstanbul B.B. ile yaptığımız maç sonrasında bazı internet yayınlarında, sitemizin saldırıya uğradığı yönünde haberler yayınlanmıştır. Bu haberler asılsızdır.

İnternet sitemiz dünyadaki örnek altyapılardan birine sahiptir. Sunucularımız üst düzeyde güvenlik tedbirleri ile korunmakta ve 24 saat boyunca teknik yetkililer tarafından gözlemlenmektedir. Aynı zamanda internet sitemiz gelişmiş içerik yönetim sistemleri ve güvenli yazılımlar ile çalışmaktadır.

İddaalar üzerine sunucularımızı sağlayan Kanadalı Softcom ve yazılımlarımızı sağlayan Dijiyama firmalarının yetkililerinden durumun rapor edilmesi istenilmiştir. Softcom ve Dijiyama yetkilileri herhangi bir saldırı gerçekleşmediğini raporlarmışlardır.

Sitemiz 7 gün 24 saat boyunca kayıt altındadır. Haberlerde görüntülenen Galatasaray logolu fotoğraf veritabanımıza ve sunucularımıza gerek ekibimiz, gerek iddia edildiği gibi bilgisayar korsanları tarafından yüklenmemiştir. Dolayısı ile haberlerde yayınlanan görüntülerin sitemize ait olmasına imkan bulunmamaktadır.

Haberlerin yayınlanması ile birlikte tarafımıza, görüntülerin başka bilgisayarda hazırlanıp basına yayıldığı ve gerçek olmadığı yönünde ihbarlar gelmiştir.

Yayınlanan görüntülerdeki saat ve dakikada, internet sitemizin canlı anlatım formatında olduğu ve editörlerimizin internet sitesi üzerinde maçla ilgili anlatım yaptıkları düşünüldüğü zaman, iddaaların gerçek olmadığı zaten anlaşılmaktadır.

Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü
 

gorko

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2007
Mesajlar
479
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
olsaydı ben hacklerdim ben hacklemedigime ve arklar biri hacklemedigine göre kimse yapmamıştır
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Böyle bir eylemin gerçekleşmediği Fenerbahçe Resmi Sitesinde açıklandı ve ıspatlandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst