"FB'li futbolculara 1 euro bile ödemem"

Reaksiyon puanı
10,327

21081.jpg

Fenerbahçe'nin sahasında Arsenal karşısında 3-0 gibi bir skorla yenilmesi, dünyada da yankı uyandırdı

Maçı naklen veren Rus NTV Plus'ın sivri dilli yorumcusu Konstantin Genich, sarı-lacivertlileri çok ağır dille bir eleştirdi. Genich, "Türklerin başkanı, 'Biz şike yapmadık, bizi Şampiyonlar Ligi'ne alın' diyerek çaba gösteriyor. Taraftar da böyle düşünüyor. Eylemleriyle yerlerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu ortaya koyuyorlar. Ancak futbolcular böyle düşünmüyor!" diye konuştu.

Oyuncular aldırış etmiyor
Fenerbahçeli taraftarların takımına futbolculardan daha çok inandığını belirten Genich, "Avrupa'nın en çok para harcayan takımlarından olan Fenerbahçe'nin oyuncuları ise nedense bu duruma hiç aldırış dahi etmiyorlar. Ruh gibiler. Ben Fenerbahçe başkanı olsam, bu gece hepsinin ödemelerini dondururum. Ta ki taraftarı gururlandıracak skorlar alınana dek" ifadelerini kullandı.

Çekingen, korkak ve kötü!
İtalyan Sky Calcio 1'in yorumcusu eski futbolcu Luigi Sala da Fenerbahçe'nin 3-0'lık hezimeti için şu sözleri kullandı: "Geçen sezon Lazio'yu elemeyi başaran Fenerbahçe ile bu akşam Arsenal karşısında izlediğim Fenerbahçe bambaşka iki takım olmalı. Teknik direktör değişimlerinin takımlar üzerindeki etkileri net olarak bu gece ortaya çıktı. Geçen seneki Fenerbahçe istekli, azimli ve hırslıydı. Yeni transferleri ile Fenerbahçe ise çekingen, korkak ve kötü bir takım olmuş

KaynaK

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Raul başkanın odasında girdi başkana aldığı parayı haketmediğini bu ay maaşını almayacağını söyledi, fakat başkan Raul,u ikna etti. Fenerbahçe'de var mı böyle futbolcu ? Belki Kuyt..

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Adam dobra dobra konuşmuş,söyledikleri yalan mı ?

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ne olacak bu fenerin hali :)
Atasözü oldu artık!!!!

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Ben Galatasaraylıyım ama şöyle bir gerçek var ki futbol takımları bir makine değildir ve her takımın kötü zamanı olabilir. Eleştiri olabilir ama bu kadar acımasız olması çok yanlış. İtalya ve Rus yorumcular kendi işlerine baksın.

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
futbolla pek içli dışlı değilim ama bu yorumlar tamamen aldıkları paralarla alakalı bir kulüp o kadar para yatırıyorsa bir oyuncuya o paranın her kuruşunun hakkını almak ister.

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
maçın tamamını setrettim bu oyunu kötü diye nitelemek doğru değil bir isteksizlik var takımda bu çok doğru

berklann

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kimsenin hakkı kimsede kalmaz bi şekilde çıkar :)

keremyilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Galatasaraylıyım ama şöyle bir gerçek var ki futbol takımları bir makine değildir ve her takımın kötü zamanı olabilir. Eleştiri olabilir ama bu kadar acımasız olması çok yanlış. İtalya ve Rus yorumcular kendi işlerine baksın.

Güzel kardeşim iyi söylüyorsun hoş söylüyorsun da kaç sezon oldu Fenerbahçe hala da istenilen performansı veremiyor. Ben bir Fenerbahçe'li olarak Fatih Terim'in seçimleri ve oyun tarzını çok beğeniyorum. Maçlara baktığım da Galatasaray böyle kendinden emin, hata yapma lüksü yokmuş gibi öz güveni olan bir futbol oynarken, Fenerbahçeme baktığım da hop oturup, hop kalkıyorum. İnsan maçta stresse giriyor bu sefer Selçuk mu hata yapıcak, Emre mi hata yapıcak, Meireles mi diye. Her takımın kötü zamanı olur da önemli olan kötü zamanı bir an önce atlatmaktır. Fakat bizim yönetimimiz sanki kötü zamanı atlatmamak için uğraşıyor.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sizin takımda sorun futbolcular değil. Kadronuzda bulunan gerek yerli gerek yabancı oyuncularınızın kalitesi belli lakin yönetimdeki aksaklık, sıkıntılar ve belirsizlikler futbolculara yansıyor. Her ne kadar "biz birbirimize sıkı sıkı bağlıyız, aslolan Fenerbahçe" mesajları verilse de lafta kalıyor. Aziz Yıldırım'ın dönemi artık kapandı. Gerçek ya da değil ama şike soruşturması , hapishane dönemleri, FIFA'nın verdiği ceza silsilesi kulubü ve yönetimi oldukça yordu. Artık bırakma zamanı.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet jacoub kardeşim sana katılıyorum artık bencede aziz başkanın görevi bırakması lazım şu saatten sonra aziz yıldırımın kulübe faydasından çok zararı dokunur düşüncesindeyim

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Sizin takımda sorun futbolcular değil. Kadronuzda bulunan gerek yerli gerek yabancı oyuncularınızın kalitesi belli lakin yönetimdeki aksaklık, sıkıntılar ve belirsizlikler futbolculara yansıyor. Her ne kadar "biz birbirimize sıkı sıkı bağlıyız, aslolan Fenerbahçe" mesajları verilse de lafta kalıyor. Aziz Yıldırım'ın dönemi artık kapandı. Gerçek ya da değil ama şike soruşturması , hapishane dönemleri, FIFA'nın verdiği ceza silsilesi kulubü ve yönetimi oldukça yordu. Artık bırakma zamanı.

Çok doğru ve güzel bir yaklaşım olmuş.

Beşiktaş'a diyordum kökten yeniden bir yapılanmaya gitmeleri gerek diye ama aynısı Fenerbahçe için de geçerli artık. Şu UEFA çilesi karara bağlantıktan sonra yönetim onurlu bir şekilde istifa etse doğal olarak teknik direktör de gitse. Yeni gelen yönetim de iyi bir hoca bulup, onun isteklerine göre bir takım kursa; Fenerbahçe bu potansiyel ile çok daha üst düzey bir futbol sergiler.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Raul başkanın odasında girdi başkana aldığı parayı haketmediğini bu ay maaşını almayacağını söyledi, fakat başkan Raul,u ikna etti. Fenerbahçe'de var mı böyle futbolcu ? Belki Kuyt..
Gökhan Gönül ?

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Benimde bildiğim bişey varsa her ne olursa olsun aziz yıldırım gitmez.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59

21081.jpg

Fenerbahçe'nin sahasında Arsenal karşısında 3-0 gibi bir skorla yenilmesi, dünyada da yankı uyandırdı

Maçı naklen veren Rus NTV Plus'ın sivri dilli yorumcusu Konstantin Genich, sarı-lacivertlileri çok ağır dille bir eleştirdi. Genich, "Türklerin başkanı, 'Biz şike yapmadık, bizi Şampiyonlar Ligi'ne alın' diyerek çaba gösteriyor. Taraftar da böyle düşünüyor. Eylemleriyle yerlerinin Şampiyonlar Ligi olduğunu ortaya koyuyorlar. Ancak futbolcular böyle düşünmüyor!" diye konuştu.

KaynaK

bunu başarılı olmuş.gerçekten bu işi bilen bir ülke başkanı ya da spor yorumcusu dese tamam derim.kendi düşüncesi.

ul*n be adam.sen rusyana bak.git bak ne idüğü belirsiz sözde iş adamlarınız klüp başkanlarınız oyunculara ne kadar para akıtırıyor.be rus salatası seni.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D şuna içimi dökeyim.1 ay önce çıkmış haberler.kendi ülke ne bak!!.

Rusya'da şike iddiaları

Rusya ligi şike iddialarıyla çalkalanıyor. Premier Lig kulüplerinden FK Krasnodar ve Krylya Sovetov Samara şike suçlamasıyla karşı karşıya.

rusya-da-sike-iddialari-6289.jpg

Rusya ligi şike iddialarıyla çalkalanıyor. Premier Lig kulüplerinden FK Krasnodar ve Krylya Sovetov Samara şike suçlamasıyla karşı karşıya.
Küme düşme tehlikesi yaşayan Samara ekibinin, ligde sekizinci sırada bulunan rakibi Krasnodar’ı 3-0 yenmesi üzerine basında yer alan şike iddiaları, federasyonun resmi sitesinden yalanlandı.
Kulüpler de resmi sitelerinden ortak bir bildiri yayınlayarak, “Bu karalama kampanyasının sadece iki kulübe değil tüm Rus futboluna yönelik olduğuna inanıyoruz” dedi.
Samara teknik direktörü Denis Maslov da rakip kulübün milyarder sahibi Sergei Galitsky’i şikeye ikna edebilecek bir para bedelinin olmadığını söyleyerek, “Bu tür iddialar çok çirkin ve onur kırıcı. Sizce biz Sergei Galitsky’e maçı bize versin diye ne önerebilirdik ki?” ifadelerini kullandı.

kaynak

''Rus futbolunda hala şike var''

Spartak Moskova takımının sahibi Leonid Fedun bir gazeteye verdiği röportajda, Rus futbolunda hala şikenin mevcut olduğunu iddia etti.

2410kuranyi.jpg

Takımının durumu ile ilgili bir gazeteye açıklamalarda bulunan Spartak Moskova'nın sahibi Leonid Fedun ilginç iddialarda bulundu.

Fedun, Hiddink'in çalıştırdığı Anji'ye mağlup olmalarının faturasını hakeme kesti. Hakemin taraflı davrandığını belirten Fedun, "Şaşkınlık yaşıyorum. Bu kadar taraflı maç yöneten hakemi en son 2 yıl önce CSKA maçında görmüştüm. Maalesef, Rus futbolunda şike olayı hala mevcut" diye konuştu.

Hakemleri adil maç yönetmediklerini iddia eden Spartak'ın sahibi, "Hakemler bazı takımları tutuyor, ancak bunu eskisi gibi açıktan yapamıyorlar, korkuyorlar" şeklinde konuştu.

Spartak Moskova, Rusya Premier Ligi 12. hafta maçında Anji'ye deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Sparklı Kiril Kambarov 46. dakikada gördüğü 2. sarıdan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilmişti.

kaynak