avrupadaki gibi korkmadan yönetmeli hakemlerimiz.taraftar baskısından korkmadan.klübün büyüklüğünden korkmadan.Meireles'in cezası 4-5 maça inecekse de insin, yeterki şu hakem konusu kapansın. Artık derbilere verilecek hakem kalmadı, Cüneyt çakır, Fırat Aydınus, Halis Özkahya... Her maçta bir hakem harcanmaz ki.
Meireles'in cezası 4-5 maça inecekse de insin, yeterki şu hakem konusu kapansın. Artık derbilere verilecek hakem kalmadı, Cüneyt çakır, Fırat Aydınus, Halis Özkahya... Her maçta bir hakem harcanmaz ki.
kimseyi yemek yada yedirmek gibi bir sorunumuz yok. adam olsunlar hata yapmasınlarda yem olmasınlar kimseye. niye çıkıp dik duramıyorlar? çünkü hata yaptıklarının farkındalar. fıratda halisde hatalı. hatasız olsalar dik durabilirlerdi.
İşte bunu anlamıyorsunuz, hata. Hatalar insanlara mahsustur, hakemler de hata yapabilirler, yapıyorlar ve elbette yapacaklar da. Dünyanın heryerinde bu böyle. Almanya İngiltere maçında Lampard'ın golünü vermedi hakem, görmedi va hata yaptı. Her organizasyonda bıu tarz şeyler olabilir ve oluyor da. Madem hata yapmayan hakem istiyorsunuz Japonlara sipariş verin bi zahmet 4 tane robot da onlar hata yapmasınlar. Ya da siz yapın hakemliği. Eminim siz hata yapmazsınız. Eminim. Bu arada Halis Özkahya nefis maç yönetti.kimseyi yemek yada yedirmek gibi bir sorunumuz yok. adam olsunlar hata yapmasınlarda yem olmasınlar kimseye. niye çıkıp dik duramıyorlar? çünkü hata yaptıklarının farkındalar. fıratda halisde hatalı. hatasız olsalar dik durabilirlerdi.
hakemi kimse durduk yere harcamıyor haksız verilen kararlar yüzünden böyle oluyor 1 ay önce emin olmadan caneri atan fırat bu sefer tükürmediği halde ceza alan meireles biz mi harcıyoruz hakemleri ? yoksa onlar mı kendilerini harcıyorlar
İşte bunu anlamıyorsunuz, hata. Hatalar insanlara mahsustur, hakemler de hata yapabilirler, yapıyorlar ve elbette yapacaklar da. Dünyanın heryerinde bu böyle. Almanya İngiltere maçında Lampard'ın golünü vermedi hakem, görmedi va hata yaptı. Her organizasyonda bıu tarz şeyler olabilir ve oluyor da. MAdem hata yapmayan hakem istiyorsunuz Japonlara sipariş verin bi zahmet 4 tane robıt da onlar hata yapmasınlar. Ya da siz yapın hakemliği. Eminim siz hata yapmazsınız. Eminim. Bu arada Halis Özkahya nefis maç yönetti.
Arkadaşlar verilen verilmeyen nice pozisyonlar var Türk spor tarihinde. Bu tarz şeyler oluyor. Hakem kasıtlı yapıyorsa eyvallah yanınızdayız ama Halis Özkahya neredeyse mükemmele yakın maç yönetti. Bu kadar da gömmeyin adamı. Ben maça baştan sona baktım, nefis bir maç yönetti dedim. Maç ile ilgili nabza bakmak için twitter 'a girdim bir de ne göreyim. Hakeme saydırıyor tüm fenerliler, şaşkınlıktan dondum kaldım inanın.
avrupadaki gibi korkmadan yönetmeli hakemlerimiz.taraftar baskısından korkmadan.klübün büyüklüğünden korkmadan.
son olarak hakem konusu kapanmaz hocam nasıl kapanacak ? sen tükürmeyen adama tükürdü diye rapor vererek mi kapatacaksın ?
Türkiye ligini sevmiyorum Fenerbahçe maçları dışında bir maç izlemem, bu hafta kim yenmiş ne olmuş bakmam bile.
Tamam tükürüğe gelelim, hakemin ağzının içine girip bağıra bağıra ağzındakileri fırlatması nedir peki? Hakemin suratı tükürük içinde kalmış, ha tüh desin tükürsün, ha o şekilde yapsın. İkisinin hiçbir farkı yok. Hem neden yürüyor hakemin üzerine? Haklılığını mı kanıtlayacak, dövecek mi? Maksat fenerbahçe taraftarını yanına çekmek. Zar zor bulup armayı da öptü ya artık ne olursa olsun tüm fenerliler arkasında. Adam dersine çalışmış diyorum inanmıyorsunuz.bak aradaşım benim yorumumdan sonra yapılan yorumlara bak alakasız ben diyorum ki raporda tükürme yazıyor siz diyorsunuz maçı iyi yönetti ben onu sorgulamıyorum iyi yönetti kötü yönetti hatalı karar verdi doğru karar verdi o beni ilgilendirmez zaten sonucu değiştirmez bu saatten sonra önemli olan haksız verilen ceza
Tamam tükürüğe gelelim, hakemin ağzının içine girip bağıra bağıra ağzındakileri fırlatması nedir peki? Hakemin suratı tükürük içinde kalmış, ha tüh desin tükürsün, ha o şekilde yapsın. İkisinin hiçbir farkı yok. Hem neden yürüyor hakemin üzerine? Haklılığını mı kanıtlayacak, dövecek mi? Maksat fenerbahçe taraftarını yanına çekmek. Zar zor bulup armayı da öptü ya artık ne olursa olsun tüm fenerliler arkasında. Adam dersine çalışmış diyorum inanmıyorsunuz.
Engin yapınca biz çeksin cezasını dedik, kabul ettik ama işte siz bunu yapamıyorsunuz.
tabi tabi çalışmış dersine her sene zaten adamın 5-6 kırmızı kartı var tecrübeli
adam o kadar şey yazdı gittin o cümleyi aldın işte bu konuda hiçbi zaman takılmıyorsunuz. kendi kendinize didinin durun.tabi tabi çalışmış dersine her sene zaten adamın 5-6 kırmızı kartı var tecrübeli
Siz hayata bu fener gözlüğü ile bakarsanız hiçbir şeyi göremez, daha armanızın yerini bilmeyen birini savunursunuz. Objektif olmak lazım. Size birşey anlatılmayacağına bu mesajınızdan sonra emin oldum.
adam o kadar şey yazdı gittin o cümleyi aldın işte bu konuda hiçbi zaman takılmıyorsunuz. kendi kendinize didinin durun.
ama o ceza inerse GS yönetimi itiraz edicektir zaten
bilip bilmemesi benim için sorun değil ben burda haksızlığı savunuyorum . ayrıca günlük hayatta normal konuşmalarda bile tükürük saçan insanlar var siz biraz objektif bakın iyi günler
evet edecektir neden ? size vazife olmayan konularda rakiplerinizin işine karışmaya bayılırsınız anca öyle prim yaparsınız