FB-Moskova Maçı 4 TV'de Şifresiz

CuMaAli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tff_kupasi_ve_super_kupa_hangi_kanalda13433817850_h907522.jpg

Fenerbahçe'nin yarın oynayacağı Spartak Moskova maçı 4 ayrı televizyonda şifresiz olarak yayınlanacak...

Nusret Odabaş'ın haberi
Fenerbahçe yarın Spartak Moskova ile 2-1'nin rövanşında hayati bir maça çıkıyor. Fenerbahçe'ye tur atlaması için 1-0'lık sonuç yetiyor. Sarı Lacivertli takım eğer gol yemeden 1 ve 1'den farklı skorlarda tur atlayacak. Maç Fenerbahçe'nin 2-1 kazanması durumunda uzayacak. Her türlü beraberlik sonucu Moskova'ya yarayacak. Fenerbahçe'nin tek farklı gollü kazanması durumunda 3-2, 4-3, 5-4'lik sonuçlar Moskova ekibine tur getirecek. Sarı Lacivertli takımın tur atlaması için gollü galibiyetlerde 2 fark yapması gerek.

Peki yarın Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 21:45'te başlayacak olan maçı hangi televizyon yayınlayacak?

yesjpg_h329.jpg

Bu zorlu maçı Türkiye'de Dsmart platformu Smartspor'dan naklen ve şifreli olarak yayınlayacak. Sarı Lacivertli taraftarların merakla beklediği karşılaşmayı ayrıca 4 TV kanalı şifresiz olarak ekranlara taşıyacak. Azerbaycan İdman TV, Ukrayna 2+2, NTV Rusya ve Rusya OBN BİH kanaları Fenerbahçe-Moskova maçını şifresiz olarak canlı yayınlayacak.

Evinde çanak anteni olup çanağını bu televizyonların frekanslarına göre ayarlayanlar Fenerbahçe-Moskova Şampiyonlar Ligi ön eleme maçını canlı olarak izleyebilecek. İşte Fenerbahçe'nin maçını yayınlayan 4 TV'nin frekansları...

2+2 KANALI

yesjpg_h727.jpg

Bu kanal Astra uydusundan yayın yapıyor. Bu uydunun Türkiye yayını sıkıntılı. O yüzden 2+2'den Fenerbahçe-Moskova maçını izlemek zor olabilir?

İDMAN TV

yesjpg_h379.jpg

Türksat 3A'dan yayın yapan Azerbaycan İdman TV'yi Türkiye'de Hotbird yayını izleyebilen herkes görebilir. Fenerbahçe-Moskova Şampiyonlar Ligi maçını çanağından İdman TV frekanslarına ayarlayanlar görebilir...

OBN BİH

Amos, İntelsat ve Eutorelsat uydularından yayın yapan OBN BİH TV'nin frekansları

yesjpg_h121.jpg

NTV (Rusya)

yesjpg_h414.jpg

Ayrıca 3-1'in rövanşında Bursaspor'un Twente ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi TRTspor naklen yayınlayacak..Trabzonspor'un 0-0'ın rövanşında Macar ekibi Videoton'la oynayacağımaçı D Smart Smartspor şifreli yayınlayacak...

(Tümspor)

http://www.tumspor.com/sampiyonlar-ligi/haber/918729-fb-moskova-maci-4-tvde-sifresiz

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
iyi ki stadda izleyeceğim maçı.. yoksa bu kadar uzun bir yazıyı okuyamazdım :)

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
İdman TV nasıl verecek çok merak ettim açıkçası.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Idman tv bir çok ligi veriyor İngiltere, İspanya ve İtalya ligini bu hafta keyifle izledim. avrupa maçlarınıda İctimai Tv ile birlikle veriyorlar.

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
idman tv maçı uydudan vermez, uydudan izleyenlere kapalı diyor, sadece kendi ülkesindeki vatabdaşları izleyebilecek bu maçı, öyle deniyor ama bakalım bende çok merak ettim göreceğiz.

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Azeri kanalları hep verecek deniyor ama ya vermiyor yada kanal uyduya kapanıyor neyse zamanı gelince görecez ...

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Arkadaşlar yayın kurallar gereği tabiki maç saati yayın kapanır. NTV spor ve Star bile kapanmıyor mu ? Biss Key girip izleme imkanı var. Hatta güncel Biss keyler bu forumda bile var. Ben gene belirtiyorum aşağıda. Sadece Biss key girip maçın keyfini çıkarın hemde. Azeri türkçesiyle keyif bir başka oluyor :)

İdman Azerbaycan TV = 12 34 56 00 65 43 21 00
İçtimai TV = 12 12 12 12 12 12 12 12
Az Tv = 12 34 56 00 65 43 21 00

Not : Nasıl Biss key girerim gibi sorunlarınız varsa her uydu alıcısı için ayar farklı olabiliyor, internetten azıcık bir araştırmayla çok rahat bulabilirsiniz...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
http://livefootball.ws/'dan sopcast kullanarak hd olarak izleyebilirsiniz. Bizim Hd kanallardan bile daha kaliteli yayın veriliyor. internetiniz 7-8 mb ve üzeri ise saniye takılmadan izlersiniz.