• Üyelikler Hakkında:

SDN Forum üyelikleri yönetici onayına tabidir. Şüpheli işleme sahip üyelikler onaylanmayacaktır.

FB - GS Derbisinin Yayını Arena'da Verilecek Mi ?

buroodriver

Asistan
Beyler 2-3 gün önce gazetelerde maçın arenada dev ekranda verilebileceği söyleniyordu.Bugün sabahın köründe kalktım hem Galatasarayın hemde UA'nın resmi sitelerine baktım bunun hakkında hiç bilgilendirme bulamadım . Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle.

o konuda herhangi birşey yok kardeşim gazeteler kendi kafasına göre yazmışlar.Ayrıca bugün floryada toplanma kararıda iptal edildi.Ama eğer şampiyon olursak pazar günü stadda kutlama olacak büyük ihtimalle

o konuda herhangi birşey yok kardeşim gazeteler kendi kafasına göre yazmışlar.Ayrıca bugün floryada toplanma kararıda iptal edildi.Ama eğer şampiyon olursak pazar günü stadda kutlama olacak büyük ihtimalle
inşallah verirler . Ne güzel olur , takım direkt arenaya akar aynı gece kutlamalar falan ne güzel olurdu. Peki ilerleyen saatlerde olumlu bir gelişme olurda duyarsan lütfen yaz :)

inşallah verirler . Ne güzel olur , takım direkt arenaya akar aynı gece kutlamalar falan ne güzel olurdu. Peki ilerleyen saatlerde olumlu bir gelişme olurda duyarsan lütfen yaz :)

tabiki kardeşim takipteyiz ama dediğim gibi eğer kupayı alırsak takım floryaya gelecek orda kutlama olacak daha sonrada pazar günü stadda kutlama yapılacak şimdilik bilgiler bunlar

Geri