FB - GS Derbisinin Yayını Arena'da Verilecek Mi ?

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Beyler 2-3 gün önce gazetelerde maçın arenada dev ekranda verilebileceği söyleniyordu.Bugün sabahın köründe kalktım hem Galatasarayın hemde UA'nın resmi sitelerine baktım bunun hakkında hiç bilgilendirme bulamadım . Bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın bizimle.

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
o konuda herhangi birşey yok kardeşim gazeteler kendi kafasına göre yazmışlar.Ayrıca bugün floryada toplanma kararıda iptal edildi.Ama eğer şampiyon olursak pazar günü stadda kutlama olacak büyük ihtimalle

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
o konuda herhangi birşey yok kardeşim gazeteler kendi kafasına göre yazmışlar.Ayrıca bugün floryada toplanma kararıda iptal edildi.Ama eğer şampiyon olursak pazar günü stadda kutlama olacak büyük ihtimalle
inşallah verirler . Ne güzel olur , takım direkt arenaya akar aynı gece kutlamalar falan ne güzel olurdu. Peki ilerleyen saatlerde olumlu bir gelişme olurda duyarsan lütfen yaz :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
inşallah verirler . Ne güzel olur , takım direkt arenaya akar aynı gece kutlamalar falan ne güzel olurdu. Peki ilerleyen saatlerde olumlu bir gelişme olurda duyarsan lütfen yaz :)

tabiki kardeşim takipteyiz ama dediğim gibi eğer kupayı alırsak takım floryaya gelecek orda kutlama olacak daha sonrada pazar günü stadda kutlama yapılacak şimdilik bilgiler bunlar

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Cevaplarımı okumadım,

Digitürk'den izin çıkmadı.Verilmeyecek.