Evet ama ben bile 2060 ile maks 72 gördümLaptop olması etkiler mi?
2060 diye az ısınacak anlamına gelmiyor. Hatta üst model olduğu için soğutma sistemi çok daha iyi tasarlanmıştır. Daha az ısınması normal.Evet ama ben bile 2060 ile maks 72 gördüm
70 üzerinde olması bence normal. Ama 80 ve üzeri biraz sıkıntı çıkarabilir. Bence ultra değil de yüksek ayarlarda oyna. Havalandırma kullanırsan baya etkiler. Oyuncu laptopları için havalandırma şart gibi bir şey.Tam olarak konuya hakim değilim. Bunu aldım.
Evet. Sadece havalandırma işte. Laptoptan ayrı. Google yazarsan görürsün.Havalandırma derken? Altına konan ekstra fan gibi birşey değil mi
Tamam da bu ayarlar ile en fazla 1 saat stabil oynarsın. Isınınca fps düşüşü olur. Stabil performans için grafikleri düşürmen iyi olur. Yok illa yüksek olsun diyorsan sen bilirsin.GeForce experience dan optimize et diyince ultra ayarlara çekiyor.
Hocam ısılar normal diyorsunuz da fps düşüşü oluyor. Ben 75-80 derecede oynarken aldığım akıcılığı 85 derecede alamıyorum.Normalde oynaman fark ettirmez. Sen en yüksek ayarlarda devam et. 86 derece laptop için fazla değil. HP'nin o modeli kasa olarak çok ince. O ısılar o kasaya göre gayet normal.
Normalde oynaman fark ettirmez. Sen en yüksek ayarlarda devam et. 86 derece laptop için fazla değil. HP'nin o modeli kasa olarak çok ince. O ısılar o kasaya göre gayet normal.
Düzgün bir kasa olmadığı sürece içerisinde isterse 2080S ve 10875H olsun yine de performans düşecektir. Böyle kasalarda FPS düşüşü kaçınılmaz. Laptoplar yapısı gereği ısınmaya elverişli zaten. Metal kasalı 4 egzoz çıkışına sahip kasalar boşuna bu kadar pahalı değil. Yapılabiliyorsa undervolt, termal macun yenilemesi ve soğutucu almak bilgisayarı biraz rahatlatacaktır.Hocam ısılar normal diyorsunuz da fps düşüşü oluyor. Ben 75-80 derecede oynarken aldığım akıcılığı 85 derecede alamıyorum.
Benim kasa metal ama 2 çıkışlı. İnce olması için çıkıştan taviz verilmiş sanırım.Düzgün bir kasa olmadığı sürece içerisinde isterse 2080S ve 10875H olsun yine de performans düşecektir. Böyle kasalarda FPS düşüşü kaçınılmaz. Laptoplar yapısı gereği ısınmaya elverişli zaten. Metal kasalı 4 egzoz çıkışına sahip kasalar boşuna bu kadar pahalı değil. Yapılabiliyorsa undervolt, termal macun yenilemesi ve soğutucu almak bilgisayarı biraz rahatlatacaktır.