Fazla ios 6 için lisansı olan var mı?

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
arkadaşlar ios6 beta yüklemek istiyorum ama maalesef tanıdığım yazılımcı filan yok. eğer elinizde benim makineye ios 6 yükleyebilecek lisans sahibi arkadaşlar varsa insanlık namına yardım bekliyorum :)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
yükleyebiliyorsun ama tam sürüm çıkana kadar güncelleyemiyorsun sanırım

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
yükleyebiliyorsun ama tam sürüm çıkana kadar güncelleyemiyorsun sanırım

Tam bilmiyorum ama isim versem olurmu bilmem ama Iphonedo kod adlı birisi var.Oda öyle birşeyler demişti. Nese onu geç ıphone sahipleri çok sabırsızsınız sende bir örneksin buna :) iOS 6 çıkınca elbet tüm betaların birleşimi olucak rahat rahat kullanıcaksın millet iOS kaç diye soruyorsa beta kullanabilirsinde pek gerek yok :)

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
UDID kaydını ücretsiz yapan siteler var :) Mesela ben ücretsiz yaptırdım. iOS 6'yı yükledim yeniden 5.1.1'e döndüm.

PM ile siteyi attım ;)

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ios6 beta 4ü yükledim. bence gayet güzel olmuş ancak facebook entegrasyonu konusunda daha yapılması gerekenler var. bir de yaptığınız paylaşımlarda facebook da "ios ile" ibaresi çıkıyor. ancak direkt galeriden facebooka video yükleyemiyoruz. ve telefon rehberine bütün facebook arkadaşlarınızı eklemesi de kötü olmuş rehber karman çorman oluyor. sanırım final sürüme düzeltirler.