Fazla Bilinmeyen İse Yarar Android Uygulamalari

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Series guide.
Yabanci dizileri takip edebilirsiniz hangi bolum ne zaman falan.

Shush.
Teli sessize veya titresime aldiginizda kac saat sonra sesini aciyim diye soruyor ve aciyor.

Anti theft alarm.
Telefon sarjdayken sarjdan cikarsa veya masada duruyorken hreket ettirilirse(biri alir fslan.) pin girene kadar son ses otuyor. Bataryasi cikmayan telefonlarda pini unutanlarin vay haline.

Snapdragon battery guru.
İse yarayip yaramadigina hala emin olmadigim ama digerlerinden farkli bi mantigi olan ve sadece bazi snapdragon islemcili cihazarda ise yarayan(calisan degil. Her cihazda calisiyor ama bazi snapdragonlularda ise yariyormus) batarya koruma uygulamasi. Sarja tak teli diye arada hatirlatma yapiyor. Niye ? İki gundur o saatte sarja takiyomusum telefonu. Bak bak. %60 olan sarjim boyle kullanmaya devam edersem aksama yetmezmis falan diyor.

Mood rain.
Bence baya gercekci bir yagmur efekti veren bir program. Arada yagmur kesilip gene basliyor gok gurluyor falan. Muzik dinlerken moda sokabilir.

Flashify.
Rootlu cihazlar icin. Recoverye kadar herseyi zip dosyasini falan flasayabilirsiniz. Recovery icin pc ile ugrasmaya gerek kalmiyor. Direk img dosyasini flasliyor.

Omich software firmasinin task manageri.
Bence en iyisi bu. Root yetkisi verirseniz bu ayarlar uygulamalr zorla durdur olayini tek tiklla acik tum uygulamalara yapiyor. Denedim. Clean master rami temizledi bktim calisanlarda uygulamalar yeniden baslatiliyo yazdi. Buna bastim. Hem kapatti hem rami temizledi. Calisanlarda uygulama yok bikac sistem seyi disinda(android sistemi launcher falan) bu haric diyede secebiliyorsunuz istediginiz uygulamalari.

Startup manager.
8 sayfa uygulama olan 6-7 dkde acilan telefon 2 dkye aciliyor simdi. Hangisi baslangicta calissin calismasin onu seciyorsunuz. Tabiki root .

Musixmatch.
Kendisini kullanmiyorum. Diger neredeyse her muzik uygulamasi ile senkronize. Spotifydr muzik calarken ekranda sarki sozleri cikiyor mesela. Bunun icin kullaniyorum. Kendi oynaticisindan dinlemiyorum biraz agir cunku.

Sleeptime.
Sleep as androidin ucretsizi ve bencr gayet etkili ve guzeli. Azumionun programi.

Quickboot.
Paralisimi ne telefonu kapatmadan yeniden baslatabiliyormus teli. Hic bilmiyorum. Tabiki root.

Screen filter.
Twilightan farkli olarak ekran parlakligini dusuruyor. Ekrani goremeyebilirsiniz bile.

Zello.
Bir nevi telsiz programi. Bas konus. Kanallar var. Radyo kanalinda o kanaldaki herkesin birbiriyle muhabbet ettigini dusunun.

White noise.
Beyaz gurultu denen o insanin uykusunu getiren seslerin bir araya toplanmis hali. (Ucak sesi, yagmur, ruzgar vs)

Water your body.
Adindan belli zaten. Kilonu yasini falan giriyon. Gunde ne kadar su icmen gerektigini gosteriyor. Kalk su ic diye arada bildirim gonderiyor.

Monilden actim konuyu o yuzden link veya resim atamadim ama cidden guzel ise yarar uygulamalar bunlar aciklamalarini yaptim kac zamandir acicam bu konuyu hazir aklima gelmisken aciyim dedim. Baskalarida boyle gizli sakli kiyida kosede guzel uygulamalari paylassa guzel olur mesela.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Elinize sağlık, son 3 programı indiriyorum

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Rica ederim cidden kullandigim hos uygulamalar ama play storede adini yazip aramadan denk gelemiyorsun bir coguna. Salak salak uygulamalar yerine bunlar liste basi olsa ne guzel olur. Varsa sizlerin paylasabilirsiniz herkes yararlanmis olur.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bodybuilding & Fitness uygulamasını öneririm, hem yeni başlayanlar hemde bir üst sınıfa yararlı ola bilir, hareketler animasyon olarak verilmiş ve bu çok ideal, ayrıca ingiliscesi olanlara daha da kullanışı artıyor

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hep uygulama tanıtmışsınız peki çok beğendiğiniz android oyunları var mı?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
One more line diye bi oyun var. Amacini anlamadim. Duz giden cizgi var sagda solda noktalar falan. Basiyorsun o noktaya cizgiyle baglanip etrafinda donuyor basiyon birakiyor devam ediyor falan. Sonunda guzel bir goruntu cikiyor ortaya.

2048 i zaten biliyorsunuz zevkli bi zeka oyunu.

1 den 50ye diye turk oyunu var. En kisa surede sirayla 50 ye kadar tum rakamlara basmaya calisiyorsunuz. Ayda yilda bi sıkılınca acmalik.

Drag racingide bilirsiniz zevkli bi drag oyunu.

Fruit ninjayi anlatmama gerek yok.

Bu arada turk dizi muzikleri diye bi uygulama var 10 tane kadar turk dizisinin bir suru muzigi var icinde. Aha surada calan neydi aron feller muzigi neydi falan derseniz guzel.

Ayrica kosuyla ilgili googlenin fit uygulamasi var. Yas kilo boy giriyosun gunde su kadar kosman gerek falan diyor hedef veriyor adimlarini sayiyor.

Airdroid.

Bence bu mukemmel. Telefonu pcye baglamadan direk ayni wifi agindaysa dosya alis verisi yapabiliyorum. Sadece bu degil pc uzerinden telefonu kontrol edebiliyorum mesaj atmak olsun aramak olsun falan.

Canli tv plus

İnternet uzerinden canli tv izlemenize yariyor. Bir suru kanal var icerisinde

Zedge
Bir suru duvar kagidi oyun zil sesi vs indirebileceginiz bir program. En unlusu.

Kardiyograf veya heart rate(ikisi farkli uygulama) ikiside nabizinizi olcmeye yariyor. Ben anlamiyorum bunlari. Parmagim flastayken parmagimi hizli hizli hareket ettirirsem ovalarsam flasi nabizim yukseliyor. !?!?!

Evernote
Bence en iyi not uygulamasi. Catch vardi. Kapandi nedense.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=60488]ExCeLLeNT[/MENTION] android cihaz bakım ve optimize ile ilgili de program tavsiye eder misin bi kaç tane.
Clean Master haricinde olsun lütfen , o programı hiç beğenmiyorum.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Ben Root Cleaner kullanıyorum. Clean master gibi çöp programlardan kat kat daha iyi. Ayrıca arka planda çalışma gibi bir saçmalığıda yok.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Clean Master cihazı ciddi derecede yoruyor ve sildiği şeyler yüzünden internet optimizasyonunu mahvediyor. Özellikle rootlu cihazları mahvettiğini başka yerde de okumuştum , tecrübe de etmiş oldum.
Sildim kurduldum. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Google playe task manager yaz. Omich software olanini indir. Hani kim yapmis yaziyor ya. Orada omich software olani. Bence en iyisi. Rami temizliyor acik uygulamalaa zorla durdur yapiyor. Ciddi anlamda yeniden baslamiyor o uygulamalar. Bana bu tek basina yetiyor baskasinida aramadim hic. Telefonda lag oldumu widgetina basiyorum sifir lag. Deneyin tavsiye ederim. Rootsuz hali sadece rami falan temizliyor sanirim. Root olunca zorla durdur cekiyor komple acik herseye.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Tamam deneyelim bakalım, şu an memory booster free versiyonunu kullanıyorum, fena değil gibi. Ama tavsiye üzerine daha farklı şeyler denemek istiyorum, bunu deneyeceğim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Memory booster free bende kullandim. Ozellikleri gorunce butun herseyin acik olaninin prosunu kullandim crackleyip. Bi fark goremedim. Telefonumda gene bi sure sonra lag olustu yani bise degismedi. Ama dedigim programi bi dene. Launcheri falan exception yap. Haric tut yani. Yari turkcr yari ingilizce program tam sey etmemisler.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Zello da grubunuz varmı :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aide
Google keep
Mobizen
Meslek testi
Tubemate (googleplay de yok ama çok popüler bir youtube vs video - mp3 indiricisidir.) google da aratın.

portalize -hayatımda gördüğüm en iyi oyun. Okadar diyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Anti theft alarm bu gt-s5360 ile de çalışıyor tuşlar kilitleyince de çalışyor gerçi kim ne yapsın takozu?

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
CM security uygulamaları kilitler, ayarlardan isderseniz parolanızı yanlış çizen birinin fotorafını çekme özelliğini aktiv ede bilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun olarak nova 3 var 1.5 gb falan gta tarzı oyun isteyenlere gangstar 4 var oda 2 gb gibi bisey ama ikiside pişman olmayacaginiza eminim iyi eglenceler :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun olarak nova 3 var 1.5 gb gibi bisey birde gta tarzi oyun arayanlar için ücretsiz gangstar 4 var 2 gb boyutu severek oynayacağınız pişman olmayacaginiz 2 oyun iyi eglenceler :)