mustang
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 34
Bu adamı hedef gösterdiği için mahkemeyemi vermeli acep
Bu hırbonun dediği doğru.Vurmayı seçenekler arasına alın SDN ailesi
![]()
Kime nasıl hitap edeceğimi sana mı soracağım? Bana ağzını topla deme cesaretini kim veriyor sana? Sen kimsin? Bu yavşağın nesisin? Bu herif (fazıl say) büyük dinleyici kitlesi bulunan müzik türüne yavşak derken nerdeydiniz? Saygı gösterirsen, saygı görürürsün.bu arada ağzını toplasan iyi olur..
birine hırbo deme hakkını nerden buluyorsun..
birde bu mesajlar moderatör onayından geçiyor
hislerime tercuman olmuşsun emin.Herifin biri sadece piyano çalabiliyor diye saygı mı duyulması mı lazım. Veya herdediği doğru olarak mı kabul edilmeli. Sanatçı Sezen Aksu olunca "Sazan" Fazıl abi olunca alkış alkış. Sanatçının bile bizden olanı alkışlanır öylemi. Biliyoruz kaç yüzünüz var beyler. Eroinman sanatçı müsveddesi ömründe memlekete yaptığı tek bir katkı yokken sular altında kalacak yer için bi kelam etti diye mal bulmuş mağribi gibi üzerine atlayan malum medya..Oku oku aynı şey.
Kime nasıl hitap edeceğimi sana mı soracağım? Bana ağzını topla deme cesaretini kim veriyor sana? Sen kimsin? Bu yavşağın nesisin? Bu herif (fazıl say) büyük dinleyici kitlesi bulunan müzik türüne yavşak derken nerdeydiniz? Saygı gösterirsen, saygı görürürsün.
fazıl say'a laf eden sizler ne yaptınız?
12 dev adam final oynadı Türkiyenin reklamını yaptı diye yığınla para verilen alkışlanan bir ülkede bırakın dünyanın en iyi piyanistlerinden biri olmasını ünlü markaların avrupada reklam yüzü olarak tercih ettiği bir Türk'ü sadece siyasi görüşü yüzünden hadsizce aşağılaması tez konusu olur valla![]()
Bir düzeltme; kimse durduk yerde Fazıl Say'ı siyasi görüşü yüzünden aşağılamadı; bilakis Fazıl Say milyonlarca Türk vatandaşını siyasi görüşü yüzünden aşağıladı. Burada gördüklerin Fazıl'ın aşağılamasına tepki gösteren milletin sesidir.Bir arkadaşın da dediği gibi, sırf piyanoyu çok iyi çalabiliyor olması, ona kendi siyasi görüşünden ötürü halkı aşağılama yetkisi vermez. Bununla birlikte, yeri gelince "spor"a gösterilen ilgiden hiç kimse rahatsız olmazken neden bunu şimdi söyleme ihtiyacı hissediliyor. Acaba Türkiye dünya kupasında üçüncü olduğu zaman bundan dolayı sevinmemiş miydin? Her zaman "sporda ülkemizi temsil eden falan filan" denilen kişilerle gurur duyulurken sen uzaktan mı bakıyordun hocam?
Bana kalırsa sadece Fazıl'da veya herhangi bir dalda değil, sporda da bu kadar aşırıya gidilmesi anlamsız. Yani benim gözümde 12 Dev adam beni temsil etmiyor; bu bir çeşit ticarettir ve milletlerce saçma bir güç gösterisine dönüştürülmektedir. Yoksa sporun kendisi güzel; ama orada yanlış yapılıyor olması, Fazıl Say'ın da yanlışlık yapma hakkına sahip olduğunu göstermez. Çünkü senin bakış açınla bakarsak o da temsil bu da temsil, tek farkı var ki; 12 Dev adamın bugüne kadar milletin yarısını siyasi görüşü yüzünden aşağıladığını görmedik.
bu ülke için ne yaptın?
bu ülkenin tanıtımı için ne yaptın?
Bu soruları soran arkadaş Türkiye'yi tanıtan ülkesi için çok şey yapan biri heralde ki bu soruları başkasına sorabiliyor. Fazıl sayı hiç sevmem destekleyenleride sevmem. Madem özgür bir ülkede Fazıl say yavşak gibi bir kelimeyi kullanabiliyor bende aynı özgürlükten yararlanıp şu kelimeyi kullanabilirim ozaman. Fazıl Say benim gözümde şerefsizin önde gidenidir...
o top ta kim oluyor toplumun önderiymiş bu kukla gazeteci dalkavuk bozuntusu birilerine uşaklık yapa yapa uşaklık içine işlemiş benim toplum önderine ihtiyacım yok hele hele ünlü olmak ve gündemde kalabilmek için abuk sabuk işlere kalkışan fazllara asla
sanki ney tambur kanun gibi sazlarımızı çalarak dünyaya ün saldı ecnebinin zımbırtısını ecnebiye çalıyor varmı ötesi