Fazıl Sayı Vurmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu adamı hedef gösterdiği için mahkemeyemi vermeli acep

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
fazıl say'a laf eden sizler ne yaptınız?

12 dev adam final oynadı Türkiyenin reklamını yaptı diye yığınla para verilen alkışlanan bir ülkede bırakın dünyanın en iyi piyanistlerinden biri olmasını ünlü markaların avrupada reklam yüzü olarak tercih ettiği bir Türk'ü sadece siyasi görüşü yüzünden hadsizce aşağılaması tez konusu olur valla :)

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Siz teröristmisiniz milleti vuruyosunuz? yargılama şekli bu olmamalı...

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
biz hep iyi adamları avrupaya yollar sonrada neden kültürümüz artmıyor diye yakınırız,örneğin mehmet öz adamı amerika aldı bizden baktılar ülkesinde iş yapamıyor gel kardeş dolgun maaş + istedğini yap,yeni bişeler bul istersen ama hizmet et ülkeme dediler ve gitti,biz en iyileri her zaman kayıp ederiz,çok kültürlüyüz ya ondandır yani başkalarına iihtiyacımız yok....

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bu arada ağzını toplasan iyi olur..
birine hırbo deme hakkını nerden buluyorsun..
birde bu mesajlar moderatör onayından geçiyor
Kime nasıl hitap edeceğimi sana mı soracağım? Bana ağzını topla deme cesaretini kim veriyor sana? Sen kimsin? Bu yavşağın nesisin? Bu herif (fazıl say) büyük dinleyici kitlesi bulunan müzik türüne yavşak derken nerdeydiniz? Saygı gösterirsen, saygı görürürsün.

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
İlk başlarda bende kızmıştım söylediklerine sonra bütün röportajlarını dinledim hak verdim kendisine,çok seviyoruz hiç birşeyi araştırmadan yorum yapmayı.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
fazıl denen adamı arabeskçilere küfrettmeden önce kesinlikle tanımıyordum. dünya starı diyenler var, bence o dünya fazılın kendi dünyası.

ayteking

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Herifin biri sadece piyano çalabiliyor diye saygı mı duyulması mı lazım. Veya herdediği doğru olarak mı kabul edilmeli. Sanatçı Sezen Aksu olunca "Sazan" Fazıl abi olunca alkış alkış. Sanatçının bile bizden olanı alkışlanır öylemi. Biliyoruz kaç yüzünüz var beyler. Eroinman sanatçı müsveddesi ömründe memlekete yaptığı tek bir katkı yokken sular altında kalacak yer için bi kelam etti diye mal bulmuş mağribi gibi üzerine atlayan malum medya..Oku oku aynı şey.
hislerime tercuman olmuşsun emin.
aytekin gücün

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Kime nasıl hitap edeceğimi sana mı soracağım? Bana ağzını topla deme cesaretini kim veriyor sana? Sen kimsin? Bu yavşağın nesisin? Bu herif (fazıl say) büyük dinleyici kitlesi bulunan müzik türüne yavşak derken nerdeydiniz? Saygı gösterirsen, saygı görürürsün.

tek bir soru
bu ülke için ne yaptın?
bu ülkenin tanıtımı için ne yaptın?

Ottomanzo

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bence millete yavsak diyen kim olursa olsun kinanmalidir.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
fazıl say'a laf eden sizler ne yaptınız?

12 dev adam final oynadı Türkiyenin reklamını yaptı diye yığınla para verilen alkışlanan bir ülkede bırakın dünyanın en iyi piyanistlerinden biri olmasını ünlü markaların avrupada reklam yüzü olarak tercih ettiği bir Türk'ü sadece siyasi görüşü yüzünden hadsizce aşağılaması tez konusu olur valla :)

Bir düzeltme; kimse durduk yerde Fazıl Say'ı siyasi görüşü yüzünden aşağılamadı; bilakis Fazıl Say milyonlarca Türk vatandaşını siyasi görüşü yüzünden aşağıladı. Burada gördüklerin Fazıl'ın aşağılamasına tepki gösteren milletin sesidir. ;) Bir arkadaşın da dediği gibi, sırf piyanoyu çok iyi çalabiliyor olması, ona kendi siyasi görüşünden ötürü halkı aşağılama yetkisi vermez. Bununla birlikte, yeri gelince "spor"a gösterilen ilgiden hiç kimse rahatsız olmazken neden bunu şimdi söyleme ihtiyacı hissediliyor. Acaba Türkiye dünya kupasında üçüncü olduğu zaman bundan dolayı sevinmemiş miydin? Her zaman "sporda ülkemizi temsil eden falan filan" denilen kişilerle gurur duyulurken sen uzaktan mı bakıyordun hocam?

Bana kalırsa sadece Fazıl'da veya herhangi bir dalda değil, sporda da bu kadar aşırıya gidilmesi anlamsız. Yani benim gözümde 12 Dev adam beni temsil etmiyor; bu bir çeşit ticarettir ve milletlerce saçma bir güç gösterisine dönüştürülmektedir. Yoksa sporun kendisi güzel; ama orada yanlış yapılıyor olması, Fazıl Say'ın da yanlışlık yapma hakkına sahip olduğunu göstermez. Çünkü senin bakış açınla bakarsak o da temsil bu da temsil, tek farkı var ki; 12 Dev adamın bugüne kadar milletin yarısını siyasi görüşü yüzünden aşağıladığını görmedik.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
bu ülke için ne yaptın?

Bu soruları soran arkadaş Türkiye'yi tanıtan ülkesi için çok şey yapan biri heralde ki bu soruları başkasına sorabiliyor. Fazıl sayı hiç sevmem destekleyenleride sevmem. Madem özgür bir ülkede Fazıl say yavşak gibi bir kelimeyi kullanabiliyor bende aynı özgürlükten yararlanıp şu kelimeyi kullanabilirim ozaman. Fazıl Say benim gözümde şerefsizin önde gidenidir...

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
o top ta kim oluyor toplumun önderiymiş bu kukla gazeteci dalkavuk bozuntusu birilerine uşaklık yapa yapa uşaklık içine işlemiş benim toplum önderine ihtiyacım yok hele hele ünlü olmak ve gündemde kalabilmek için abuk sabuk işlere kalkışan fazllara asla

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
sanki ney tambur kanun gibi sazlarımızı çalarak dünyaya ün saldı ecnebinin zımbırtısını ecnebiye çalıyor varmı ötesi

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
göründüğü kadarıylar topluca bir fikre varılmıştır ki fazıl say adam değildir. o halde adam olmayan bu şahsı daha fazla bu forumsa zikredipde adını iyice ezberlemeyelim, unutulup hak etdiği tarihe gömülsün adı.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Bir düzeltme; kimse durduk yerde Fazıl Say'ı siyasi görüşü yüzünden aşağılamadı; bilakis Fazıl Say milyonlarca Türk vatandaşını siyasi görüşü yüzünden aşağıladı. Burada gördüklerin Fazıl'ın aşağılamasına tepki gösteren milletin sesidir. ;) Bir arkadaşın da dediği gibi, sırf piyanoyu çok iyi çalabiliyor olması, ona kendi siyasi görüşünden ötürü halkı aşağılama yetkisi vermez. Bununla birlikte, yeri gelince "spor"a gösterilen ilgiden hiç kimse rahatsız olmazken neden bunu şimdi söyleme ihtiyacı hissediliyor. Acaba Türkiye dünya kupasında üçüncü olduğu zaman bundan dolayı sevinmemiş miydin? Her zaman "sporda ülkemizi temsil eden falan filan" denilen kişilerle gurur duyulurken sen uzaktan mı bakıyordun hocam?

Bana kalırsa sadece Fazıl'da veya herhangi bir dalda değil, sporda da bu kadar aşırıya gidilmesi anlamsız. Yani benim gözümde 12 Dev adam beni temsil etmiyor; bu bir çeşit ticarettir ve milletlerce saçma bir güç gösterisine dönüştürülmektedir. Yoksa sporun kendisi güzel; ama orada yanlış yapılıyor olması, Fazıl Say'ın da yanlışlık yapma hakkına sahip olduğunu göstermez. Çünkü senin bakış açınla bakarsak o da temsil bu da temsil, tek farkı var ki; 12 Dev adamın bugüne kadar milletin yarısını siyasi görüşü yüzünden aşağıladığını görmedik.

haksızsın diyemiyorum
fazılın abarttığını kabul ediyorum zaten , ama ona yapılanlar dahada abartılıyor.
müjdat gezen , genco erkalda aynı tip konuşuyor.. onlar niye asılmıyor?
forumdaki herkese ZÜBÜK filmini tavsiye ediyorum.. İnanın o filmi şimdi kemal sunal çekse ona yapılacakları tahmin ediyorum :)

bu ülke için ne yaptın?

Bu soruları soran arkadaş Türkiye'yi tanıtan ülkesi için çok şey yapan biri heralde ki bu soruları başkasına sorabiliyor. Fazıl sayı hiç sevmem destekleyenleride sevmem. Madem özgür bir ülkede Fazıl say yavşak gibi bir kelimeyi kullanabiliyor bende aynı özgürlükten yararlanıp şu kelimeyi kullanabilirim ozaman. Fazıl Say benim gözümde şerefsizin önde gidenidir...

bir insana şerefsiz diyemezsin. bu hakarettir ve T.C. Anayasasına göre ceza bile alabilirsin. Fazılın daha neye kime yavşak dediğini bilmeden saçma saçma suçlayın adamı..
özledik değilmi müslüm konserinde kendini jiletleyenleri :)

o top ta kim oluyor toplumun önderiymiş bu kukla gazeteci dalkavuk bozuntusu birilerine uşaklık yapa yapa uşaklık içine işlemiş benim toplum önderine ihtiyacım yok hele hele ünlü olmak ve gündemde kalabilmek için abuk sabuk işlere kalkışan fazllara asla

o topmu?
yazış tarzınızdan seviyenizde belli oluyor :)

sanki ney tambur kanun gibi sazlarımızı çalarak dünyaya ün saldı ecnebinin zımbırtısını ecnebiye çalıyor varmı ötesi

forumda ecnebi işi...
internetide Türkler bulmadı
ozaman sizi bu linke alalım :)
http://forum.shiftdelete.net/login....0121-a385eb314d296d0351c4f6e157e2831310d03a07

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
@eray45, benim dinlemediğim müzik türü bile olsa millete hakaret edemez. Yaptıklarına gelince beni ilgilendirmiyor; çünkü millet için değil kendi ceybi için yapıyor. Onun yaptığı müzik türünü ben ondan daha iyi olanlardan dinliyorum. Müzik bölümünde yaptığım paylaşımlarımdan bunu rahatça anlayabilirsin.Dediğim gibi; saygı gösterirsen saygı görürsün!

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
forumda ecnebi işi...
internetide Türkler bulmadı
ozaman sizi bu linke alalım :)
http://forum.shiftdelete.net/login....0121-a385eb314d296d0351c4f6e157e2831310d03a07[/QUOTE]

sanırım ben anlatamadım diyorumki adam! bizim kültürümüzden beslenip dünyaya hitap etmiyor aksine dünya kültüründen beslenip bırak bize hitap edememeyi üstüne bide hakaret ediyor ve bunu durduk yere sırf reklam olsun diye yapıyor