Ozguri
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Arkadaslar bende iphone 7 plus var ama faturasını bulamıyorum faturasız telefonu satabilir miyim satarken fiyatını etkiler mi?
Yok 3-4 sene oluyor alalı zaten garantisi bittiEğer garantiliyse faturayla satıp pahalıya verirdin ama garanti yoksa fatura önemsiz bence
tamam o zaman sıkımtı olmaz ben faturayla ikinci el tel satan görmedimYok 3-4 sene oluyor alalı zaten garantisi bitti
Sıkıntı yok ya, peki normal telefonculara satarken onlar ister mi acabatamam o zaman sıkımtı olmaz ben faturayla ikinci el tel satan görmedim
yalnız torrent indirdim diye internetin anası ağladı erken yazamıyorum
Fatura olmaması sorun olmaz.Fiyat konusunda fatura değilde cihazın 3,5 yaşında olmasından dolayı yüksek fiyatlara satman zor.Arkadaslar bende iphone 7 plus var ama faturasını bulamıyorum faturasız telefonu satabilir miyim satarken fiyatını etkiler mi?
İstemezler ben de iphone 6 sattım istemiyorlarSıkıntı yok ya, peki normal telefonculara satarken onlar ister mi acaba
Ya tabi orası öyle yani ben ortalama 1700-2000 e satsam yeterli benim içinFatura olmaması sorun olmaz.Fiyat konusunda fatura değilde cihazın 3,5 yaşında olmasından dolayı yüksek fiyatlara satman zor.
Evet bi arkadas dedi ben satarken istediler yok calıntı olup olmadıgı anlasılması için falan diye benimde kafama takıldı merak ettm teşekkür ederimHocam satabilirsiniz ama bazı kişiler zorla fatura isteyebiliyorlar.