Faturalı mı? Faturasız mı?

Faturalı mı? Faturasız mı?

• Faturalı

Kullanılan: 3 37.5%
  • Faturasız

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Vodafone Faturasız hat Cep Özgür kullanıyorum. Vodafone Faturalı hat kullanmak istiyorum. Sizce Faturalı hat Tarifeleri nasıl iyi mı? Kötü mü?

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Faturalı hat her zaman faturasız hatta göre hem daha ucuzdur hemde daha avantajlıdır.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ben faturalı Vodafone kullanıyordum sonra numaramı Turkcell faturasız hatta çevirdim. Limitsiz tarife kullanıyordum nedense hep fatura tarife ücretinden hep yüksek geliyordu. Tak etti artık ben de Turkcell e geçtim. Genç tarifeyi kullanıyorum ve gayet memnunum. Güzel bir tarife faturalı hatta avantaj sağlayabilir ama ben önermiyorum.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bence faturasız ekstra vergi vermezsin ,ayrıca faturalı olun enteresan üyeliklere sokuyorlar seni.1TL den telefon diyor dayanamıyorsun alıyorsun sana aylık 15tl ye patlıyor.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ben aylardır faturalı vodafone kullanıyorum, dikkat ettiğime göre, bizlerde sorun, aylardır 40 tlyi geçmedim, kontorlü olduğunda farkettimki 150 tl e yakın kontor yüklüyormuşum haberim yok, parça kontor, tam aldığım kontor derken fiyat fırlıyor 150 tl e, birde faturalıya geçeyim dedim ilk ay 120 geldi oda benim cahilliğim sonra 90 sonra 60 derken en az 40 a indi tam 5 aydır 40 tl ödüyorum, aylık kontörleri toplayın bakalım ne kadar yüklüyoruz, benim görüşüm bu, annemede aldım 15 tl her yöne 150 dakika bedava yetiyorda artıyor bile anneme :D Selam ve Dua ile kalın, hayırlı kandiller dilerim