Faturalı Hat İle İlgili Sorunum..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ChesLak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamınaleyküm arkadaşlar...

Ben telefonuma faturalı hat aldım, hattı alırken 500 dk konuşma ve 500 MB interneti seçtim.

Hattı bir gün sonra takma fırsatım oldu ve taktım açıldı felan herşey tamam.

İnternet paketini denemek için internete giriM dedim girdim, bana mesaj geldi bilmem 2 mb kullandınız 15 TL değerindedir v.s.

Turkcell müşteri hizmetlerini aradım öğrendim fatura tutarım şu anda 37 küsür dedi ancak, 28 TL gelmesi lazımdı.

Bir arkadaş; sen onun öle dediğini boşver o önemli değil dedi.

Bende yarın hattı aldığım Turkcell bayiine gidicem durumu öğrenicem.

Ama Turkcell'den çok sizlere güveniyorum ayak üstü 40 yalan uyduruyorlar oyalıyorlar v.s.

Değerli yorumlarınızı bekliyorum bu akşam bu işi halledersem çok iyi olur, şimdiden teşekkürler...

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
selocanlar adıyla çocukları bile sömürüsüne alet eden vede sömüren bir firmadan ne bekliyorsun geçmiş olsun o malum maddelerinden birinin de (malum firmamız) istediği zaman istediği değişikliği yapma hakkına sahiptir sözlemenin altına imza attıysan üstüne bir bardak soğuk su iç

ChesLak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selocanlar adıyla çocukları bile sömürüsüne alet eden vede sömüren bir firmadan ne bekliyorsun geçmiş olsun o malum maddelerinden birinin de (malum firmamız) istediği zaman istediği değişikliği yapma hakkına sahiptir sözlemenin altına imza attıysan üstüne bir bardak soğuk su iç

İzma attık.
1 yıl dolmadan kapatmak için 40 TL ödüyormuşuz birde 1 aylık parası 28 TL ancak 37 TL oldu :( 77 TL ediyor. Faturalı hattımı kapatmak için 77 TL'mi gerekiyor yoksa daha azmı, daha fazlamı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:kardeş allah sabır versin ben de vodafoneliyim ve faturalıyım hiç knuşamıyom kptmak içinde 1 yılın dlması grk bklemektn bşka bir çare yok.

nescafe1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turkcell de Olay şöyledir. senın tarifenin bedeli 28 tl dir.
Bunun üzerine kdv %15 öiv %15 öiv %5 bir de arada tk yıllık kullanım bedeli alırlar.kısacı vergileri dahil edersek senın fatura 28 tl olmaz. faturalı hat alırken vergiler dahil mi değil mi dikkat etmelisin

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Benzer bir olay benim başıma gelmişti. Benimkini düzelttiler.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
paketiniz aktifleştirmiş mesajı gelmiş miydi ? zaten 1-2 saat içinde gelmesi lazımdı ama bir karışıklık olmuş olmalı..birde turkcellin internet aşma politikası şu şekilde aşma yaptığında 2mb'a kadar 15 tl (1mb bile kullansanda bunu ödüyorsun) 2mb aştığında 20 küsür lira idi sanırım 27 civarı 100mb'e kadar ister kullan ister kullanma yani sen 3mb aşsan 27 gibi bir rakam ödüyorsun.o yüzden internet paketi kullanımını takip et telefonunda bu özellik varsa yada böyle bir uygulama mevcutsa internet paketin bittiğinde ya 100mb paketi al yada bir daha açma paket 0lana kadar yoksa uçuk faturalar ödüyebilirsin

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Faturan önce fazla gözükür de fatura kesildi mi düşer paketin varsa, yeni hat aldıysan bunun vergisi carti curtu da ek olarak yansır.