Fatmagül'ün Suçu Yok!

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Geçenlerde Nişantaşı'nda bir yere gittim..Fatmagül dizisinde oynayan Erdoğan ve Mustafa oradaydı...

2l943s5.jpg

Bence Fatmagül'ün suçu yok, tüm suç Mustafa'nın o kadar yakışıklı ki :wub:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
hahahahaha :D Enişte duymasınn :D

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Kimseyi yargılamak gibi olmasın zevk meselesi tabi ama neresi yakışıklı sormadan edemeyeceğim?

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
"Her türlü gideri var" der gibi yazmışsın yahu... Valla enişte duymasın sakata gelirsin Duygu :D

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bence o kadar yakışıklı değil uff scofieldi biliyonuz mu.:wub: Wenworth miller :blushing:helede dexter hayatımın seri katili:wub:

crysky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
en iyisi behlül diğer adıyla sekiz asıl adıyla kıvanç :D

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
lugatla ilgili değil:P filmlerini o kadar izleye izleye bilinç altıma yerleştmiş:) virtual worms un suçu ne:D

1 gerçek dışı izlenimlerle espriyi birarada tutalım:) bilinç altı değil o artistin filmlerini izleseydiniz ayrı bir hayranlık duyardınız. doğruya film arşivinizi yenilemisiniz diycektim afdersiniz. p.b yi izlemediğiniz nerden belli birden k. sunaldan bahsedinci afalladım ne alaka.
her neyse tartışma platformuna döndürmeyin şu işi

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
1 gerçek dışı izlenimlerle espriyi birarada tutalım:) bilinç altı değil o artistin filmlerini izleseydiniz ayrı bir hayranlık duyardınız. doğruya film arşivinizi yenilemisiniz diycektim afdersiniz. p.b yi izlemediğiniz nerden belli birden k. sunaldan bahsedinci afalladım ne alaka.
her neyse tartışma platformuna döndürmeyin şu işi

:)Ben sadece çok şakacısın vb cümleleri görünce o aklıma geliyor dedim:)siz lugat diyince biraz şaşırdım tabi:) Her neyse. zaten tartışmıyorduk ki:P bu arada p.b izlemeseydim neden micheal a yakışıklı diyim ki:D

f1_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
:)Ben sadece çok şakacısın vb cümleleri görünce o aklıma geliyor dedim:)siz lugat diyinca biraz şaşırdım tabi:) Her neyse. zaten tartışmıyorduk ki:P bua rda p.b izlemeseydim neden micheal a yakışıklı diyim ki:D
sen ona öyle demedin işte ona kızdım herneyse.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aman aman buda adammi.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bence o kadar yakışıklı değil uff scofieldi biliyonuz mu.:wub: Wenworth miller :blushing:helede dexter hayatımın seri katili:wub:

bu scorfieldin eline su bile dökemez:D

Hayallerinizi yıkmak istemem ama, şu çok beğendiğiniz scofield'in yerinde yeller esiyor :D

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

İyi haber, resimde görüldüğü üzere spor yapmaya başlamış...

Kötü haber, o yavruağzı tişört ne öyle ya... :D

Finch

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kilo alarak adama benzemiş en azından.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Epey uzunca bir yazı yazdım, değmeyeceği için sildim geri... Bu kadar basitlik olmaz be! ayıptır...

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Epey uzunca bir yazı yazdım, değmeyeceği için sildim geri... Bu kadar basitlik olmaz be! ayıptır...

Sana katılıyorum. Bende bu kadar basitlik yüzünden yazmaya bile gerek duymadım. Bunların yazılacak her yazıya bir cevabı vardır.