Fatih Topcu kim ?? Bir bakar mısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BySDN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BySDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kim bu çocuk arkadaşlar ? ya da sadece fatih topcu değil bir kaç tane daha var meric,erdem felan her ne ise kim oluyor ve cuma günü niye bir çok arkadaşım bunlardan bahsetti ?? Acun ılıcalı mı ne bahsetmiş bunlardan doğru mu bilmiyorum sanırım meric denen oğlan kitap yazıyormuş bunu tv de söylemiş..

bir şey sormak istiyorum fatih topcu dediğimiz şahıs bu mudur ??

BJ63k1lCEAALcOY.jpg:large

BJ63YSeCIAIux5h.jpg:large

BDKOFXECUAAWMjG.jpg:large

BCiISMWCIAAZHvm.jpg:large

bunlar çoğu sitede dolaşan fotoları ancak bir şey sormak istiyorum bunların özelliği nedir ?? tt listesine giriyorlarmış yani bu ne demek oluyor ? bu çocuklar türkiye için mi bir şey yapıyor ne yapıyor acaba ? şarkıcı felan mı ..fatih topcu dedim ama bu değil daha şaşırtıcı olanları var bakmanızı tavsiye ederim bunlara ..

mercc mi ne bu da https://twitter.com/Mericizgi

bu oğlan da var ne özelliği varsa bunu da konuşuyorlardı

--bu çocuk da dünyada konuşuluyormuş bakın bi

https://twitter.com/alperenalpergun

bu da fatih topcu işte

https://twitter.com/MasteLaa

bu da arda koç mu ne

https://twitter.com/ardaaakoc

bu da erdem dediğim oğlan bu da konuşuluyor

https://twitter.com/erdemsivri1

bizim üniversitede bayağı konuşuldu kimi epey küfür etti meric denen oğlana birisi amerika özentisi felan dedi birisi fatih topcu saçlarına takmış kafayı birisi alperen diyor bunlar işte tt listesine girmişlermiş ve ben çok yabancı kaldım..

Aslında böyle bir soru sormam ama hoşlandığım kız da bahsetti bana bunlardan hı hı dedim geçtim .. bu çocukların yaşı kaç ki hoşlandığım kız üniversite 3 de bunlardan hoşlanıyor ?? bu çocuklar neden ünlü takipçi sayıları neden bu kadar fazla ?? bunlar türk değil mi fake mi anlamadım ya neyse

Son olarak tt listesi nedir yani ??

BySDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimse bakmayacak mı ?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ben tanımıyorsam önemsiz kişilerdir. Bir kaç zibidiymiş işte. Gördüğün gibi kimse tanımıyor, cevap bile yazmıyorlar. Sen de önemseme, çok merak ediyorsan kız arkadaşına sor, öğren. TTweet açılımı top tweet. Yani en çok retweet edilen mesajların bulunduğu liste. Twitter ile alakalı.

BySDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sağol zaten o olmasa fatih topçu ymuş erdem miş umruma gelmez..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
fatih topçu benim itiraf ediyorum arkadaşlar :mrgreen:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
twitterda ünlü kimseyi takmadığı için ünlü kızlar fatihhhh diye bağrıyor o ders çalışıcam diyor olay bu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Twitter da veya ask ffm de diye biliyorum 1D ve justin dinleyenlerin meriç ten sonraki sevgilisi aşkısı vb diyeyim .. ben de twitterda takip ediyorum ama bildiğim kadarıyla justin ve 1D den nefret ediyor sadece rihanna ya bayılıyor zaten hesabına bak anlarsın sormana gerek yok :D bu çocuklar hep tipleriyle kazanıyor zaten bizim saf kızlarımız fatiiiiiihhh diye meriiiiiiiiiiiiiicc diye bağırıyor ha karşılık alamıyorlar o ayrı meric izgi derslerle alakası olmayan amerikalı biri fatih de türk ve bildiğim kadarıyla derslere bağlı..

Yanlış anlamayın twitterda olan çoğu kişi biliyor bunları saygılar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
son zamanlarda cuma günü tt listesine 4.sıradan girdi bu yüzden ünlü meriç izgi yi tanımayan mı var ki ?? amerikan züppesi net diyorum fatih ve ertan gibi türkler varken meriçe bakmak deliliktir tabii neyse bilgi vermiş oldum en azından twitter a girersen fatih topçu yaz yeter binlerce mesaj yağıyor sanırsın erkek kıtlığı yaşıyor kızlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Türk ortalama erkeği %50 yakışıklı ise fatih topçu veya diğer fenolar %80 üzeri yakışıklı olduğu için kızlar deliriyor..Ha bu çocuklar kızları takıyor mu ?? Hayır tabii ki de zaten takmadığı için kızlar deliriyor..Fatih topcu diğer fenomenler gibi de değil ayrıca meriç izgi mesela ders çalışmaz ama fatih anadolu lisesi bildiğim kadarıyla.. son attığı fotoğrafın yorumlarına bakılırsa bizim türk kızlarının eline fatih i versek ne yapar acaba :S

BySDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gülesim geldi konu olmuş :D bu çocuğu izmir2in yarısı tanıyor nerdeyse nedensiz ve izmire gelecekmiş kendisini sürpriz bekliyor olabilir kızlardan uzak dursun :D meriç izgiye geçecek olursak kendisi 1d fanı yaşı kaç çözemedim ama küçük bayağı boyu 1.65 küsür diye tahmin ediyorum fatih topçudan daha ünlü..şunu da söyliyim ne meric ne fatih bilerek ünlü olmadılar meric ile fatihin farkı da şu meriç popüler olmak için elinden geleni yapıyor ve başarılı oluyor fatih hiç kasmıyor bile twitterda olan biri konu açmasına gerek yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fatih topçudan acun ılıcalı bahsetmiş diye duydum çalışkan ve popüler diye .. ben adanadayım burada pek tanınmaz ama tanıyan da epey bağlanıyor .. öğretmenim sınıfta bahsetti bu oğlandan tövbe ya delircem :D gelmiş 60 yaşına 17 yaşında çocuktan bahsediyor :D 10 bin takipçi var da bayağı tanınır gibime geliyor yakında 20 bin olursa şaşırmayın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Profil fotoğrafları genelde gif olur işte acunun dediği gibi ders çalışır felan fistan yakışıklı oğlan ona bir şey demiyorum ama bu yaşta ne bu feno luk anlamadım arkadaş işleri güçleri olmasa gerek meriç izgi mesela adam tüm türkiye tanıyor nerdeyse fatihten ve erdemden çok daha ünlü bahsetmeye gerek yok .. hep bu acun :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acun bir laf atıyor kendi twitterında bu çocuktan bahsediyor millet meraktan bakıyor aaaa ne de yakışıklı sonra kızlar yavşıyor felan bu çocuk da hiç bakmıyor yani ben olsam pencereden atardım kendimi ne sabır arkadaş sana binlerce kız yazacak senin umrunda olmayacak ilginç yani eşcinsel felan değil umarım kızlara defol diyen birinden bahsediyoruz :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acun fatih topcu ünlü olduktan sonra twiti kaldırmış bravo acun :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acun ılıcalı var arkadasında kapı gibi yalnız tweeti kaldırdı nedeni nedir :D popüler ve yakışıklı dedi sonra pat tweet yok :D meriç izgi den tv de bahsetti galiba ben öyle duydum :D kitap yazyo sanırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fatih topçu ders çalışırken fenomen olan ender biri heralde :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fatih topçu benim beyler :mrgreen: demek isterdim :D fatih topcu veya başkası hep twitterda ünlü oluyor..meriç izgi son bomba olayından sonra haberlere kadar düştü zaten..3-4 tane tanınan twitter fenomenlerinden bunlar..yakışıklılıklarına sözüm yok da erdem ve fatih binlerce kız yazmasına rağmen 1 tane cevap verdiğini görmedim bunun için ben de takip ediyorum bu 2 arkadaşı..erdem ve fatih topcu nun sosyal medyayı pek taktığını sanmıyorum..ama sosyal medya onları konuşmaktan bıkmıyor..meriç izgi yi herkes tanıyor zaten 12-13 yaşında kızlar hayranı..fatih ve erdem biraz daha türk en azından doğal yani..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tt listesi demek mesela örnek bir haber yani twitter gibi dünya sosyal medyası var tt listesi büyük bir şey tabii bunlar türkiye de oluyor
bunların hakkında binlerce twit atılması lazım girmesi için..

fatih topçu ya geçersek twitlerinde kimseyi takmıyorum ders çalışıyorum diyor enteresan bir adam ben olsam vuhu :D

meriç izgi yakışıklı bir çocuk tabii bunların hepsi yakışıklı olmasa bu kadar gelemezler..bu da kitap yazıyor galiba one direction ile ilgili işte ya kısacası ergen ergen şeyler hepsi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fatih topçu nun genel söylemleri var zaten :) enteresan bir çocuk o kadar kız yazıyor çocuk hala ben internet alemiyle işim yok diyor gerçek hayattaki kızlar veya sevdiği kız emin olun yazan kızlardan daha çirkindir..Kendisinden 1 yaş büyük birinden hoşlandığını söylemişti taa ne zaman ask fm de onu da çok sıkıştırdıkları için söyledi şimdi de twitterda büyük harfle R yazıyor :D kızlar bu işin peşini bırakmaz bence :) meriç izgiye geçecek olursak sevdiğim biri aslında çok yakışıklı bir çocuk ve fatih topçu fenomen olabilir ama meriç izgi ünlü diyebiliriz yani..1D ve Justin hayranı .. Bazen gündeme geliyor haber felan oluyor...

Erdem sivri ise bence bu çocuklardan çok daha önde olması gereken biri tabii şahsi fikrim..

Aralarında doğal davranıp havaya girmeyen tek fatih topçu bir de belki erdem sivri dir ..

Bu arada bazı arkadaşlarım bu çocukları hobi edinmiş araştırıyorlar :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tanımayan bir sürü kişi var genelde izmirde tanınıyor diye biliyorum fatih topçuyu ... ama yakışıklı . erdem sivri aşmış artık ya fatih topçu veya meriç bence fıs kalır yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok güldüm yalnız :D benim de kuzenim uğraşıyor bu çocukla kahramanmaraş da yaşıyor görmüş fatihi 1 hafta önce dolmuşta içerde çığlık atmış millet bakınca susmuş utanmış sorun şu ki fatih bindiği gibi telefonla konuşup inmiş :D şans işte :D ben bu çocuğun en sevdiğim tweeti şu idi biri sormuş o kadar kız yazıyor sen hiç takmıyorsun diye neden demiş :D bu da : gerçek hayatta görmediğim kızları niye takayım demiş :D zeki biri galiba bilmiyorum :)

Erdem sivri yakışıklılıktan ölecek adam :D bayağı küfür ediyor yalnız fatih veya meriç ( meriç ediyor arada ) gibi değil bunlar pek etmez..

meriç izgi ise ben bir türlü anlamadım o kadar araştırdım bu çocuk kitap yazıyor 1D hayranı ve Rihanna seviyor bir de justin manyağı :D hangisinin fanı acaba :D erdem ve fatihten küçük zaten ki hayranları da 17 - 18 yaşında değil bildiğim kadarıyla 13-14 bunlar büyüdükçe erdeme kayarlar :D

Yalnız dikkat ettiyseniz bu konulara ilgim oluştu sanal alemde insanları tanımak çok zevkli bir şey yani benim amacım fatihi erdemi tanımak değil onlara yazanları tanımak psikoloji okuyunca insan böyle oluyor :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Acun ılıcalı yı maraş ağırlamak istiyor gelsin bir fatih i görsün diye .. ya ben ısparta da yaşıyorum bu velet burada bile tanınıyor .. sanırım gogle ye herkes fatih topçu yazıp giriyor .. bir ben tanımıyormuşum bizim sınıfta . yahu bursa lı malın teki heralde . o kadar kız bana yazsa var ya feleğim şaşar adamda tık yok yemin ediyorum .. yakışıklı tabii ama çok da abartılmaz erdem ve meriç daha iyi bizim kızlar en azından öyle diyor ki canıma tak etti bugün arkadaşımın evinde poster gördüm fatih topçu nun altında da apaçi gibi maraşlım yazıyor :D araştırdım ki bu çocuk bursalıymış :D arkadaşıma haber verdim sen nasıl fansın böyle diye :D posteri de fotoğrafçıda kendi büyütmüş haha :D kısacası şu ki gram kıskanmıyorum bunları bir kere..erdem sivri ise bayağı ünlü yani fenomen felan değil bence meriç izgi de aynı şekilde bunlar bayağı ünlü..

BySDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu çocuklar ne eğlenceli kişilikler :dil: hala takip ediyorum hepsini özellikle meriç takip etmeye gerek kalmıyor her yerde o var zaten :) fatih de cuma günleri fangirl leri artıyor fanlarının adı topcutioner miş :D meriçinkiler de izgitioner :D çok garip bir şey ya :D twitter ı iyice öğrendim bu arada FF diye bir şey var fatih topçu cuma günleri bu taga giriyor gören kızlar da beğenip takip ediyor.. meriç de öyle cuma günü takipçi patlaması yaşıyor :)
bu arada hoşlandığım kız fan değilmiş fatihin sadece sevdim dedi mutlu oldum :P Fatih topçu nun son attığı şu fotoğraf var ya
Ekli dosyayı görüntüle 9294

bu fotoğrafı büyütüp poster yapmış bi arkadaşım ama asıl bombayı bekleyin :D arkadaşım erkek ?? :D yanında da meriç izgi posteri var :D ne diyim ben şimdi bu arkadaşa :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada fatih topçu dan bahsetmiş acun ılıcalı sadece fatih değil meriç de var..
Ekli dosyayı görüntüle 9295
meriç izgi nin bir fan sayfasında varmış galiba ben de biyerden buldum paylaşayım dedim

tweeti kaldırmış sonra nedenini bilmiyorum :/ o değil de ben meriçe erdeme felan kafayı taktım daha bir sürü çocuk var böyle hayat felsefelerini çözmeye çalışıyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
acunun yazısının olduğu linke üye olunmadan bakılmıyor bee :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu çocuğa hayran olan erkek arkadaşlarım var inanırmısınız fotoğrafını alıp saç şeklini berbere yaptıranlar var hayret ediyorum artık arkadaşlarıma eşcinsel galiba fatih topçu fanı olduklarına göre .. Şunu da söyliyim fatih topçu nun 20 bin kız fanı varsa en az 7-8 bin erkek fanı var kendilerine topcutioner diyolar tövbeeee :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşımın yeğeni maraşta yaşıyor o da fatih topçu fanı kız .. msn de konuşurken hiç gördün mü diye sordum kendisi gördüğünü söyledi maraşta fatihi ancak yanına yaklaşma cesareti olmadığını söyledi.. şimdi internette binlerce manyak gibi fanları açılıyor ama çocuğu gerçekte görünce diyemiyolar aynılarını rahat değiller bu da beni mutlu ediyor :D yalnız kuzenim gerçek halinin fotolarından iyi olduğunu dedi sanırım beni eşcinsel felan sanıyor :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
erdem sivri çok iyi bir insan tanıyorum .. biraz egosu var ama ...
meriç izgi justin hayranı zayn malik özentisi ..
fatih topçu ile dm yoluyla konuştum gayet iyi bi çocuk bi tek rihanna seviyormuş justinden ve one dirctn mi ne işte ondan nefret ediyormuş enteresan .d
erdem bence yakışıklı bi arkadaş .. kızlar çok seviyor ..
fatih topçu ya kızlara neden cevap vermiyon dedim o da tanımıyorum onları hiç görmedim gerçekte filan dedi ondan cevap atmıyomuşş..
meriç izgi de cevap vermiyor .. o da mesajlara yetişemiyor heralde veya egosunu tatmin ediyor ...

ben şunu söyleyeyim fenomen olup da tanıdığım düzgün insanlar fatih topçu ve ertan erol dur çok mutevazı ve hiç havaya girmiyolar hayranım bu konuda bu çocuklara ..

BySDN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fatih Topçu hakkında neler buldum :D son fotoğrafa dikkat çocuk Gay heralde :D
xJaVDY.jpg

Kr3017.jpg

K69DaP.jpg

KZZ5Xa.jpg

wbrvvb.jpg

ep05An.jpg

Fatih Topçu izmir gündemine 2. defa gay olarak girmiş sevgilim hala bunu savunuyor