fanatik, hürriyet ve habertürk....
gerçi, ne uğraşıyoruz ki medyanın tamamı diyelim gitsin...ayrım yok hepsi bir, hepsi ayı reziller...
İmparator ceza alacaksa da alsın...Yeter ki "NOLDU ŞU TERİM'in ERTELENEN CEZASI" diyenler bir sussun da kurtulalım..Hatta cezayı da onlar belirlesin.. Başka türlü susmazlar..
Yeni bir "4 SENE ÜST ÜSTE"den korkuyor çünkü hepsi...
4 kesmez bu sefer4 + 1 avrupa kupası istiyoruz
![]()
klavyene sağlık... imparatoru kabadayılık yapmakla itham edenler, yıllar yılı başkanlarının ali kıran, baş kesen tavırları ile övünüp durdular. çelişkinin bu kadarı...Fatih Terim'in başarısını hala çekemeyenler var aramızda. Ayrıca Terim'in sevilmemesinin en büyük sebebi 4 sene üst üste şampiyon olması ve UEFA Kupasını Galatasaray'a kazandırmasıdır.
Yok duruşunu sevmiyorum, yok ağzı bozuk, yok mimikleri komik... vs. Geçin bunları hocam, çekemiyoruz diyin, kıskanıyoruz diyin. En azından doğru söylemiş olursunuz.
klavyene sağlık... imparatoru kabadayılık yapmakla itham edenler, yıllar yılı başkanlarının ali kıran, baş kesen tavırları ile övünüp durdular. çelişkinin bu kadarı...![]()