Fatih terim'e 3 maç ceza

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Çok terbiyeli olsaydın muhtemelen senden yaşça çok büyük birine kalkıp terbiyesiz demezdin. Yazık ki ne yazık, fanatizm bize en büyük değerlerimizi bile kaybettiriyor.
[MENTION=30137]komoon[/MENTION] Ben gayette kurallara uygun yorum yaptım. İlla pozitif yorumlar yapmak zorunda değilim. Verdiğin cevaba bakılırsa çok farklı yerlerdeyiz dostum.

Bu çok uç bi örnek olucak kabul ediyorum ama daha rahat anlamanız içinde vermek zorundayım. Sen senden büyük tecavuzcu,hırsız katile ÇOK TERBİYELİ bir şekilde mi yaklaşıyosun? Fatih Terim'de hakaret etmiş bunun cezasını almış. Bende kınadım olay bu. Abartmayın bu kadar.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
cimbom düşmanlarına gün doğdu. neymiş? "terim hak ettiği cezayı almış" nerden biliyorsunuz "ağır hakaretler" ettiğini? "ağıza alınmayacak sözler" sarfettiğini? sanki oradaymış gibi mesaj kasıyorsunuz...

emre ile kıyaslayanlara söyleyecek söz bulamıyorum!..

adamın görüntüleri televizyona yansımış. kendi canlı yayıda kabul etmiş.

YD yardakçılarına allah hidayet versin. yakında ihtiyacınız olacak.

zamanında MAA'ya da ilk günler destek vermiştiniz. işinie gelen şeyler söylüyordu çünkü. sonradan düşman ilan ettiniz.

UEFA-FIFA tokadı basınca yine ağlayıp YD'yi de düşman ilan edeceksiniz.

siz busunuz çünkü...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
@komoon Ben gayette kurallara uygun yorum yaptım. İlla pozitif yorumlar yapmak zorunda değilim. Verdiğin cevaba bakılırsa çok farklı yerlerdeyiz dostum.

Bu çok uç bi örnek olucak kabul ediyorum ama daha rahat anlamanız içinde vermek zorundayım. Sen senden büyük tecavuzcu,hırsız katile ÇOK TERBİYELİ bir şekilde mi yaklaşıyosun? Fatih Terim'de hakaret etmiş bunun cezasını almış. Bende kınadım olay bu. Abartmayın bu kadar.

Yapma Allah aşkına, şimdi sende Fatih Terim'e hakaret ettin, seni hırsız, tecavüzcü olarak mı nitelendireyim, bundan daha saçma bir örnek veremezdin isteseydin.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yapma Allah aşkına, şimdi sende Fatih Terim'e hakaret ettin, seni hırsız, tecavüzcü olarak mı nitelendireyim, bundan daha saçma bir örnek veremezdin isteseydin.

Halen anlamamakta ısrar ediyosun bir şey demiyorum. Ayrıca ben hakaret etmedim kınadım onu arada ki farkı iyi algılayın lütfen. O örneğinde çok UÇ bi örnek olduğunu belirttim. Ayrıca daha fazla mesaj atmak istemiyorum kavga çıkmasın hocam. Siz haklısınız ben abarttım

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
cimbom düşmanlarına gün doğdu. neymiş? "terim hak ettiği cezayı almış" nerden biliyorsunuz "ağır hakaretler" ettiğini? "ağıza alınmayacak sözler" sarfettiğini? sanki oradaymış gibi mesaj kasıyorsunuz...

emre ile kıyaslayanlara söyleyecek söz bulamıyorum!..

adamın görüntüleri televizyona yansımış. kendi canlı yayıda kabul etmiş.

YD yardakçılarına allah hidayet versin. yakında ihtiyacınız olacak.

zamanında MAA'ya da ilk günler destek vermiştiniz. işinie gelen şeyler söylüyordu çünkü. sonradan düşman ilan ettiniz.

UEFA-FIFA tokadı basınca yine ağlayıp YD'yi de düşman ilan edeceksiniz.

siz busunuz çünkü...

genelleme yapmadan konuşursan sevinirim

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bunun kızıda Fener'e laf atmıştı Twitter'da çok fena rezil olmuştu. :)

@komoon Ben gayette kurallara uygun yorum yaptım. İlla pozitif yorumlar yapmak zorunda değilim. Verdiğin cevaba bakılırsa çok farklı yerlerdeyiz dostum.

bu mudur senin eleştiri yöntemin ?

hangi kültürde birisi ile ilgili eleştiri yapılırken kişinin ailesi(karısı , kızı , anası) ortaya konur? malzeme yapılır ?

senin mesajına kadar 5 sayfa yorum o kadar eleştiri var kimseye cevap yazmadım demek ki illaki pozitif yorum yapmanı beklemiyorum...

örnekleme adı altında yaptığınız hakaretlerde cabası...

abartmayın bu kadar demek ne kolay değil mi?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ben bu YD yönetimiyle herşeyi beklerim. Yaptılar yine yapacaklarını. Ama bu olay bizi aksine daha da hırslandırır. Şimdi galibiyetten daha da eminim.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sevin%C3%A7.jpg

Alkışlar tffye ...

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya arkadaş lige bak ne hale geldi. Nasıl böyle bi federasyon olabilir... by efsane haklı Fatih Terim lige fazla ağır geldi...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
terim 3 mac banli. bidaha kufurlu yorum yaparsa hakemlere 1 yil ban yer artik :P

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hakaret sahaya yansımış mı ki

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben takımıma inanıyorum güveniyorum şampiyon olmasalarda canları saolsun. Yanlız fenerin stadında hasan şaşın bayrak alıp saha ortasına dikmesini isterim hatta kampanya bile başlatılabilir. Bu arada Fotoğraf Leeds macından Fatih Terimi ozamanda tribüne göndermişlerdi sonucu herhalde hepimiz biliyoruz :)
552891_10150766859951843_340109246842_10130566_1075859192_n.jpg

paduwan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar yanli ve tarafli bir karar olabilir mi ya. Ayip valla adamlar göz göre göre tarafli davraniyor.