Fatih terim'e 3 maç ceza

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Nereye gidiyoruz cevap verebilecek var mı?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Trabzonspor maçının ardından hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza verdi.

terim3_2I5R6.jpg

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Trabzonspor maçının ardından hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle 3 maç ceza verdi.
PFDK'nın bugün yaptığı toplantıda aldığı karar şöyle;
"Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 04.05.2012 tarih ve 109 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in 02.05.2012 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezanın infazının idari tedbir tarihi olan 03.05.2012 tarihinden itibaren başlatılmasına, (oyçokluğu)

GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in aldığı cezanın FDT'nin 105. Maddesi uyarınca "Bir yıl" süreyle ertelenmesi gerektiği yönünde karşı oy: Av. Yusuf Reha Alp Karar verilmiştir."

kaynak =>
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/64145/fatih-terime-3-mac-ceza

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Edebim müsaade etmiyor artık...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ulan çıkmayın maçlara. Gerekiyorsa düşürsünler ligden. Bu lige bu kadar temiz takım, bu kadar mert bir Teknik direktör fazla..

Ayrıca, içimden geçenleri mutlaka tahmin ediyorsunuzdur. Hepsini size gönderiyorum Federasyon.

--- Mesaj Güncellendi ---

Twitter'dan;

Emre ırkçılık yapacak zoraki 2maç ceza verilecek ama PFDK Fatih Terim'e 3maç ceza verecek. Neden? Ahlakı, efendiliği, ağır mı geldi?

PFDK Fatih Terim'e 3 mac ceza vermiş. Neden boşuna uğraşıyorsunuz ki, alın direk kupayı Fenerbahçe'ye verin. Görmeyeceğiz biz hadi.

Acaba Beşiktaş dün akşam Fenerbahçe'yi yenmemiş olsaydı, PFDK Fatih terim'e bu cezayı verirmiydi?..

PFDK, Fatih Terim'e 3 maç ceza vermiş. Yok yere huzursuzluk çıkacak; bayrağı Hasan Şaş mı diksin Davala mı diye...

JLXxs.jpg

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluydu şimdiki hali Profesyonel Feneri Destekleme Kurumu :mrgreen:

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu kadar da safınızı belli etmeyin...

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Federasyon Değil Arkadaş. . FENERASYON !

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bu yıldırım demirören denen adama federasyon koltuğu yakışmıyor bu adamı bu koltuğa oturtanlar şimdi rahata erdimi acaba? ama ne yaparlarsa yapsınlar şampiyon olmamızı engelleyemeyecekler defol demirören.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ulan şampiyon olmayı engellemek ne demek. Artık %100 şampiyonuz. Bu iki maç Terim için ölümüne oynamayan oyuncu defolsun gitsin takımdan.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ne dediği kimin umrunda ki? Hem o koskoca Fatih Terim hiç kötü söz çıkarmıymış ağzından. Adam peygamber sanki. Hakaret etmek mi aa yok canım hiç olurmu. Hemen saldırın, giydirin Fenere..

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağır bir küfür etseydi maç esnasında tribüne gönderilirdi.Tahkim büyük ihtimalle cezayı indirir,rüştünün 1 maç ceza alıp fatih terimin 3 maç ceza alması uygun olmaz.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ne dediği kimin umrunda ki? Hem o koskoca Fatih Terim hiç kötü söz çıkarmıymış ağzından. Adam peygamber sanki. Hakaret etmek mi aa yok canım hiç olurmu. Hemen saldırın, giydirin Fenere..

Abi bunu gerçekten rica ediyorum. Üstümüze gelme. Lütfen. Allah rızası için bak.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
anket dikkatimi çekti en çokta hayır var bu adam bu koltukta anca para yer başka bir halt yapmaz beşiktaşı he hale getirdiki türk futbolunu kurtaracak anca kaos yaratır

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Caner'de küfürden dolayı 3 maç ceza alınca, aferin doğru karar diyen iyi gün klavye taraftarlarına bu ceza gelince yok TFF, yok PFDK. Siz gidin de stat doldurun, lisanslı ürün alın diyeceğim ama nerde. Klavye başı. :D

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Soyunma odasına giden hakemleri koridorda beklemiş, ağıza alınmayacak hakaretler etmiş.

Fatih Terim'in bu durumda ceza alması çok normal.

Fenerbahçe ile ilişkilendirmek tam da sizin işiniz.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ağır bir küfür etseydi maç esnasında tribüne gönderilirdi.Tahkim büyük ihtimalle cezayı indirir,rüştünün 1 maç ceza alıp fatih terimin 3 maç ceza alması uygun olmaz.

Maç sonu olmuş olay...

Genelde maç sonu basın açıklamalardan dolayı PFDK'ya sevkedildiği yazıldı çizildi ama işin aslı, maç sonu hakemleri koridorda beklemiş ve hakaret etmiş olması.

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Caner'de küfürden dolayı 3 maç ceza alınca, aferin doğru karar diyen iyi gün klavye taraftarlarına bu ceza gelince yok TFF, yok PFDK. Siz gidin de stat doldurun, lisanslı ürün alın diyeceğim ama nerde. Klavye başı. :D

Şükrü saraçoğlu ulaşım bakımından çok uygun,kadıköyün en işlek yerinde.Arena ise ulaşım bakımından o kadar zor ki,bunu gitmediysen bilemezsin :) Ben bir kaç maça gittim ve gördüm,ordaki sıkıntılar çözülene kadar o stadyum dolmaz... Bunu tarafsız yazıyorum emin ol :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Fatih Terim bu ülkenin yetiştirdiği En büyük Teknik ADAM dır.

Allahını seven Fenerbahçeli yorum atmasın. Cidden sinirlerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Kalp kıracak bir şey söyleriz, sonra pişman olurum. Lütfen.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Şükrü saraçoğlu ulaşım bakımından çok uygun,kadıköyün en işlek yerinde.Arena ise ulaşım bakımından o kadar zor ki,bunu gitmediysen bilemezsin :) Ben bir kaç maça gittim ve gördüm,ordaki sıkıntılar çözülene kadar o stadyum dolmaz... Bunu tarafsız yazıyorum emin ol :)
Görende duyan da stat Çatalca'da sanacak. :D Metroyu dibine kadar koyupta gitmeyen ben miyim ?

Fatih Terim bu ülkenin yetiştirdiği En büyük Teknik ADAM dır.

Allahını seven Fenerbahçeli yorum atmasın. Cidden sinirlerimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Kalp kıracak bir şey söyleriz, sonra pişman olurum. Lütfen.
Forum tapulu malın mı ?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Fenerbahçeli şahısların mesajlarını okuyun sinirlenin ama alıntı yapmayın, cevap yazmayın. Bu durumda onlar daha çok sinirlenecek emin olun.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Forum tapulu malın mı ?

Abim bak, yaşına hürmet ediyorum dünden beri sürekli laf çakıyosun sesimi çıkarmıyorum. Normalde sinirli bir insan değilim ama şuan patlamak üzereyim. Rica ediyorum diyorum ki, kışkırtıcı yorum atmayın. Lütfen.

Cochineal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görende duyan da stat Çatalca'da sanacak. :D Metroyu dibine kadar koyupta gitmeyen ben miyim ?

Forum tapulu malın mı ?

Gitmeyenler genelde böyle biliyor :) Fenerbahçe stadı her türlü olanaklara sahip yeni olmadığı için.Arenada daha eksiklikler var,ben kadıköye tek araçla 20 dakikada giderken daha yakın olan arenaya 2 saatte gidiyorum :) Özettir bu bence.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçeliler hala konuşuyorlarmı pfdkyı mı savunuyorlar e ne beklicen türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörün kaşını açan hangi takımın taraftarıydı acaba bence susun

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fatih Terim herkese hakaret etme hakkına mı sahip mi? tabiki bunun cezası olacak.
Yıllardır hakemleri etki altına almaya çalışıyorlar bi bırak yav hakemler istedikleri karırı versin,
O kadar hakaretten sonra o hakem nasıl bir ikinci yarı yönetebilir bir düşünün,
Ama birileri bunları düşünmeden yine tek taraflı adaletleriyle yorumlar yazmışlar,
Kimse şaşırmasın Caner'e ve Emre'ye işleyen adalet burda da işler,
Emre hakaretten 4 maç ceza aldı, herkes hakatti dedi, Tek taraflı adaletiniz yoksa bunada haketti diyinde görelim.

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fatih Terim herkese hakaret etme hakkına mı sahip mi? tabiki bunun cezası olacak.
Yıllardır hakemleri etki altına almaya çalışıyorlar bi bırak yav hakemler istedikleri karırı versin,
O kadar hakaretten sonra o hakem nasıl bir ikinci yarı yönetebilir bir düşünün,
Ama birileri bunları düşünmeden yine tek taraflı adaletleriyle yorumlar yazmışlar,
Kimse şaşırmasın Caner'e ve Emre'ye işleyen adalet burda da işler,
Emre'ye hakaretten 4 maç ceza aldı, herkes hakatti dedi, Tek taraflı adaletiniz yoksa bunada haketti diyinde görelim.

Pis zenci ne zamandan beridir hakaret oldu ? benim bildiğim kadarıyla ırkçılık anlamı taşıyor ona iki maç ceza verilmişşe fatih terime neden üç maç ceza

Turk_ST@Rs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Suç sende Fatih hoca sende ırkcılık yapsaydın sende şike yapsaydın sende ceza almazdın..

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Pis zenci ne zamandan beridir hakaret oldu ? benim bildiğim kadarıyla ırkçılık anlamı taşıyor ona iki maç ceza verilmişşe fatih terime neden üç maç ceza
ikili tartışmalara girmeyeceğim, Emre'nin aldığı cezaya ben az demiştim, 7 maç almalıydı, hakaret eden insan cezasını çekmeli, bunun başka bir açıklaması olmaz.