Fatih Terim'den Sert Açıklamalar

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hadi herşeyi anladık.Kameramana saldırmak nedir?

tamada herşeyi bizde anladık da devlet arabalarını yakmada niye

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fatih terimin yaptıklarını ben de doğru bulmuyorum ama bazılarının sütten çıkmış ak kaşık misali gelip fatih terime atıp tutmalarını da doğru bulmuyorum.. önce kendi yanlışlarınızı görün, sonra gelin hep birlikte fatih terimi eleştirelim

ağzına sağlık

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
by terim,
o kadar delikanlı isen R.Madrid maçından sonrada aynı tepkiyi gösterseydin ya...
yoksa R.Madrid maçında bir haksızlık olmadı mı? :)

Bunda da saha dışında Real maçındaki gibi maçtan sonra tepki gösterseydi ya.. Erkeklikleri Türkiye içinde işliyo da ondan..

geçen yıl da çok önemli açıklamalar yapacaktı ki Kadıköy'de kupa kaldırdı birden,
sonra da açıklama falan unutuldu...

Yeminle konuyu görünce ilk aklıma gelen senin yazdıkların geldi.. Kesinlikle aynı düşüncedeyim.. Bu arada Fb'liyim ama kesinlikle Tr'de herkes kendi canı yanınca veryansın ediyo.. FB, GS, BJK, TS, hepsi aynı.. Başlarına gelince oyunlar oynanıyo oluyo.. Ama açıklamalara bakın hepsi altı doldurulmamış ifadeler..
Yok şöyle yok böyle.. Bir adam gibi adam da yok mu söylediklerinin altını dolduracak.. Bugün NTVSpor'da Metin Tekin'de söyledi.. "Açıklayın şu oynanan oyunları biz boşuna izlemeyelim o zaman" şeklinde konuştu.. Bugün de FB bi puan falan kayberdese ki hakem falan yanlış bi karar verirse siz o zaman görün şamatayıı :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bunda da saha dışında Real maçındaki gibi maçtan sonra tepki gösterseydi ya.. Erkeklikleri Türkiye içinde işliyo da ondan..

Yeminle konuyu görünce ilk aklıma gelen senin yazdıkların geldi.. Kesinlikle aynı düşüncedeyim.. Bu arada Fb'liyim ama kesinlikle Tr'de herkes kendi canı yanınca veryansın ediyo.. FB, GS, BJK, TS, hepsi aynı.. Başlarına gelince oyunlar oynanıyo oluyo.. Ama açıklamalara bakın hepsi altı doldurulmamış ifadeler..
Yok şöyle yok böyle.. Bir adam gibi adam da yok mu söylediklerinin altını dolduracak.. Bugün NTVSpor'da Metin Tekin'de söyledi.. "Açıklayın şu oynanan oyunları biz boşuna izlemeyelim o zaman" şeklinde konuştu.. Bugün de FB bi puan falan kayberdese ki hakem falan yanlış bi karar verirse siz o zaman görün şamatayıı :)

Bak kardeşim hepimiz aynı kapıya cıkıyoruz bu futbol bu hale getiren klübler ve teknik adamlar değil en başta TFF başına gelen şahıslar bu futbollun düzelmesi icin birileri patlaması lazımdı ki herkes ayağını denk alsın bu cıkışı fatih terim yaptıı icin kimse kabullenemiyor aykut hoca yapsaydı inanın aynı fatih terim gibi eleştirilir haksız bulunurdu benim görüşüm fatih terim türk futboll adına iyi yaptı birşeyler düzelir umarım yani sana katılıyorum bugün fener puan kaybetse inanki yer yerinde oynar fatih terim unutulur bile bu her klüb başına gelir o yüzden fatih terim yaptıysa cok iyi yaptı birileri artık frenlenmesini bilir bu birileri fener bjk diyemem şahısları diyorum v ülkemiz temiz bir futbola kavuşur

ha birte sen bir fenerli olarak bir trabzonlu taraftara güvenme :) aynı şey trabzonlu icin de gecerli

efka_vasi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elbette ki balık baştan kokar.. Biz iyi oyun güzel oyun istiyoruz izleyiciler ve destekçiler olarak. Ama esas sorunun başladığı yer neresi biliyor musunuz ? Benim gözlem ve düşüncem şudur ki örnek olarak vereceğim kimse yanlış anlamasın; Fatih Terim eğer geçen sene önemli açıklamalar yapacağım lig sonunda herkes neyin ne olduğunu görecek şeklindeki açıklamasını şampiyon olduktan sonra yine yapmasını bekledim. Niye yapmadı.. Şampiyon olamasaydı yapcaksaydı şampiyon olunca niye sustu. İşte sorun burada. İster balık baştan koksun ister kokmasın. Eğer bişey biliyorsan açıkla şeffaf ol. Aykut Kocaman, Şenol Güneş, başkanlar yöneticiler her kim konuşuyorsa. Sonuç istediği gibi olunca sessiz kalıp istemediği gibi olunca ortalığı ayağa kaldırmasın dürüst olsunlar.. Ayrıca merak ettiğim bir konu var..Eğer dünkü Dany'nin pozisyonunda Burak olsaydı ve de Burak'ı düşüren Mersinli futbolcu olsaydı ne derlerdi.. Türkiye'de sadece 4 büyükler yok. Diğer Anadolu klüplerinde oynayan oyuncalarda ter akıtıyolar ekmek paralarını kazanıyorlar. Hak varsa herkes içindir. Onların yenen hakları ne olacak. Seslerini duyuramdıkları için gücü gücü yetene işliyo malesef..