Fatih Terim'den Sert Açıklamalar

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"İtibarsızlaştırma var"

maraton1.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Maraton programında konuştu.

İşte Fatih Terim'in açıklamaları:

"İTİBARSIZLAŞTIRMA VAR"

"Dünyanın hiçbir yerinde teknik adam bu kadar kolay atılmıyor. Muhakkak önce iğneyi kendimize batıralım. Ama Türk futbolunda bu kadar hizmet etmiş atmayı gerektirmeyecek bir pozisyonda bu kadar kolay atıyorsan ben bunda bir itibarsızlaştırma projesi ararım."

"Güçlü ve başarılı insanları itibarsızlaştırmak, güçsüz insanların düşüncesidir. Geçen sene hiçbir şey olmadan 3 maç ceza aldım. Daha önce benim ve hakemin bütün raporları basına sızdırıldı ve kamuoyu yapıldı. 21 maça kadar çıktı. Bazılarını mahkemeye verdim. Buradan da söyleyeyim; PFDK ve MHK'yı etkileyecek tüm yazılar için yasal hakkımı gizli tutuyorum"

"Hakeme 2 senedir tek kelime etmedim. Real Madrid maçında sonra hakeme söyledim. Onlara söyledim bizimkilere söylemiyorum. Biz kötü oynayabiliriz. Bunun sorumumluluğu bana ait. Ama hakem kötü oynayamayaz. Hakem hata yapar; ama bunun çözümü böyle değil. Siz Antalya'da seminer yapıyorsunuz, bizi de çağırın."

"BİZ DE İNSANIZ"

"Her sene bu haftalarda ben 3 maç ceza yiyorum zaten. Bunun altında bir niyet sezdiğim için itiraz ediyorum. Hatalı olduğumda çıkıp özür diledim. Hakemlerin işinin kolay olduğunun söylemiyorum. Biz top oynayanlar, sahanın kenarında oyunu görmek, oynamayanlardan daha kolay. Bunu süzemeyebilirler.

Komplo teorilerine inanmam; ama bu sefer böyle birşeyi çok hissediyorum. Çünkü gidiyorsunuz Tahkim'de ifade veriyorsunuz, 7 kişi ne yazarsa doğru, siz ne söylerseniz yanlış oluyor.

4. hakeme bir bakın. Kaç dakika bizim kulübenin önünde durdu, kaç dakika diğer kulübede durdu. Hakemlerimiz de insan ama oyuncu ve hoca insan değil mi?"

"KIRMIZI KART YOKTU"

"Dany'nin pozisyonunun kırmızı kartlık olmadığına inanıyorum. İkili mücadele de bu kadar kolay kırmızı verilmez. Bu kararı yanlış buluyorum. Bizde çok önemli bir analiz ekibi var ve biz devre arasında izliyoruz."

"HAMİT'E KIZDIM DESEM NE DİYECEKLER"

"Bundan 4 maç önce bu hakem beni attırmak istemişti ama yapamadı. Bu zamanlar stajer hakemlerin zamanı değil. İdare etmeyeceksiniz, yöneteceksiniz asıl olan budur. Niyetliyseniz bizim hiç bir şansımız yoktur. Ben Hasan ve Ümit hepimiz atılmayı hake ettik mi? 'Kime kızdın sen' diye sorsalar, 'Hamit'e kızdım' desem ne diyecekler? Ben o topu yere vurarak hakeme tepki gösterdim. Açıkça söylüyorum. Ve hiçbir şeyin arkasına saklanmıyorum."

"BENİ DEVRE ARASINDA ATMALIYDI
"

Ben buraya hayatımı vermişim. Siz koskoca Fatih Terim'i durduğunuz yerden atamazsınız. 12 dakika sonra devre arasında atmalısınız.

Yarın sabah 11'de antrenman ve ben Real maçının 11'ini dizmek zorundayım. Düşünün ki biz Real maçı öncesi, kimseden birşey istemedik. Bu durumda o maça hazırlanacağız. İğneyi kendime batırdım ama onlar da biraz kendine bakmalı.

Ben size bir şey söyleyeyim, ben topa vurdum, Süleyman Abay gelse hocam yakışmıyor sdese ben yemin ediyorum yerin dibine girerim.

Benim gözlemcilerle sorunum ama ordan sonra çıldırmış vaziyetteydim. Türkiye de sadece benim Yardımcılarımdan bir tanesi kadın belki de o çıkacak Karabükspor maçına.

Aydan idare etmsem ben bu işi sonuna kadar götüreceğim. Şimdi sen bana ceza verdin, kulübe yasak, soyunma odası yasak, eşim beni telefonda arıyoru telefonu açamıyorum çünkü iletişim de yasak.

Biz hata yapınca bunun bedelini çok ağır ödüyoruz ama hakem hata yapıcan ortada hiçbir ceza yok.

Benimö hakemlerle hiç bir işim olmadı, hiç de kötü diyaloğum yoktur. İğneyi de çuvaldızı da kendime batırıyorum. Herkesin sorumluluğ var. Bu kadar kolay olabilir mi?

Tuhaf işler olmaya başladı. Ben hakikatten delirdim. Çünkü herkes başınızda polis gibi duruyor.

"ÖFKE KONTROLÜNE GEREK YOK"

Bir öfke kontrolüne ihtiyaç yok. Biz onu kendi aramızda hallederiz. Bunu hakem yapamaz.

Gerilimden beslendiğimiz doğru değil. benim olmayışım bize 5 puana kaybettirdi.
.

"BÖYLE EĞİTİM OLMAZ"

"Ben desem ki Hamit'e kızdım. İşin içinden çıkamazsınız. Hayır hakemin kararına tepki gösterdim. Zaten cezalarda bir adalet yok. Bizi yaptığımız ayıpla başbaşa bıraksanız daha iyi değil mi?

Türk futbolu için bu kadar hizmet etmiş insan kaldıramıyor. Kavgayla biryere varamayız. Ama gerektiği zaman da kavgaya yüreğimizin yeteceğini herkes bilmeli. Yardımcılarımızın gönderilişiyle ilgili, Benim olduğum kulübede olmamalıdır bunda ben hatalıyımdır. Ama onlar da genç antrenörler. Böyle eğitim tarzı olmaz.

Bu kadar kolay değil. Sen benim kariyerimi bu kadar basitçe zedelemene izin vermem."

"DİSİPLİN KURULUNA GÜVENMİYORUM"

"Schalke maçında son golü attığımız zaman 20 kişi sahaya atladı. 4. hakemle göz göze geldiğimiz zaman bir anda herkes kulübeye geri dödü. Burada böyle bir şey olsaydı cezayı yemiştik. Sorunları hep birlikte çözeceğiz. Tahkim Kurulu'na itiraz etmeyeceğim. Bizden önce zaten bizim kaç maç ceza alacağımızı bazı insanlar biliyor. Disiplin Kuruluna güvenmiyorum. O yüzden de alacağım cezaya da itiraz etmeyeceğim."

http://www.ligtv.com.tr/haber/terim-maratonda

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Türk Futboluna bu Kadar Hizmet etmiş olmak,Akşam yaptıklarını Haklı çıkarmaz terim.
Kabul et,sinirlerine Hakim olamadın.Takımına sahip olamadın.
Takım sana uymadı da maçı kazandın.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu adamda ar denen birşey yok.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Haksızlığa dayanamayan bi insan var karşınızda. Ben yapmadığım bişeyi sen bana yaptın dersen ve yaptırım uygularsan inanın bende çileden çıkarım.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Türk Futboluna bu Kadar Hizmet etmiş olmak,Akşam yaptıklarını Haklı çıkarmaz terim.
Kabul et,sinirlerine Hakim olamadın.Takımına sahip olamadın.
Takım sana uymadı da maçı kazandın.

Adam inkar etmiyor ki, dışarı atılana kadar bir şey demedim diyor. Atıldıktan sonra patlamış.

En azından kadıköy maçına kadar yok, o garanti. :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
3 mac haber geldi karabük elazığ ve antep macında yok fener macında var :)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
by terim,
o kadar delikanlı isen R.Madrid maçından sonrada aynı tepkiyi gösterseydin ya...
yoksa R.Madrid maçında bir haksızlık olmadı mı? :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Adam inkar etmiyor ki, dışarı atılana kadar bir şey demedim diyor. Atıldıktan sonra patlamış.

En azından kadıköy maçına kadar yok, o garanti. :D
Topu alıp yere vurduğunda daha atılmamıştı.Saydırıyordu o anda.
Şunu Kabul edin terim akşam resmen saçmaladı.
Bu açıklamaları ilede vaziyeti kurtarmaya çalışıyor,ama konuştukça batıyor.
Kimsenin onun başarısında gözü yok.
Deminde dediğim gibi tutunabilecek tek dal kalınca olur böyle şeyler normaldir.:laugh:

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Dün iyi konuştu.Sessiz kaldıkça komplolar üretildi,üzerimize gelindi.Terim de bunu dışa vurdu,iyi etti.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
by terim,
o kadar delikanlı isen R.Madrid maçından sonrada aynı tepkiyi gösterseydin ya...

sadri de delikanlıydı ne oldu kupayı aldımı:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

by terim,

Bir FB ve TS li aynı görüşte görmeye şaşırdım :)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Türk futbollunu bitiren iki klüb fener ve trabzon adamlar iyi ohhhh herşeyi biz cekiyoruz ne güzel

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
sadri de delikanlıydı ne oldu kupayı aldımı:)

Bir FB ve TS li aynı görüşte görmeye şaşırdım :)

Eee doğruya doğru demek lazım.
Aynı Hareketi Madrid maçında yapsaydı,ne olurdu.
Bu Çok Sert... açıklmaları yaparmıydı yine terim.:)

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Valla bunada katılıyorum.:laugh:
Sahi ya neydi o önemli açıklamalar.:wink:

hocam arkadaş birazdan der trabzon kupasını da verin bunda katılıyormusun bak sen sen ol fazla katılma adam birazdan verin kupamızı diye yazarsana ozaman katılırmısın :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
hocam arkadaş birazdan der trabzon kupasını da verin bunda katılıyormusun bak sen sen ol fazla katılma adam birazdan verin kupamızı diye yazarsana ozaman katılırmısın :)
İşi oralara getirme bence.
Yukarıdada söyledim,Doğruya doğru deriz her daim.
Zira Bırak savunmayı terimi.
Konuştukça Batarsınız.
Akşam yaptıklarına katılıyormusun sen terimin?:)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Türk futbollunu bitiren iki klüb fener ve trabzon adamlar iyi ohhhh herşeyi biz cekiyoruz ne güzel

[h=2]Şike iddianamesi
İçerik Özeti[/h]İki İstanbul takımı Fenerbahce ve Galatasaray başkanları, Istanbul ve Trabzon kentleri arasındaki şampiyonluk mücadelesi üzerine konuşuyorlar.
[h=3]Konuşanlar[/h]Galatasaray başkanı; Adnan Polat (=A.P.)
Fenerbahçe başkanı; Aziz Yıldırım (=A.Y.)
[h=2]Band Çözümü[/h]A.P. - "Maçı da istediğin gibi aldın, eğer üç olsa maç dönmezdi."
A.Y. - "Bu üç büyüklerden (Üç Istanbul Takımı) birinin şampiyon olması lazım, olamazsak bu Anadolu (Taşra Takımları) ile başedemeyiz, haberiniz olsun"
A.P. - "Ama bu federasyondan ben memnun değilim."
A.Y. - "Tamam da bu Trabzon’un falan götü kalktı."
A.P. - "Ama federasyon bunlara yol veriyor."
A.Y. - "Yarın Kayseri de kalkar, öteki de kalkar, hepsi kalkar."

sayın A.P. tarafından bir yalanlamada yapılmadı bildiğim kadarıyla..
Türk Futbolunun yüzakları :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Terim'in sonuna kadar arkasındayız. Ne söylerse söylesin, ne derse desin.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Eee doğruya doğru demek lazım.
Aynı Hareketi Madrid maçında yapsaydı,ne olurdu.
Bu Çok Sert... açıklmaları yaparmıydı yine terim.:)

yaptı uefa amatör hakemler dedi ki bu uefa sen böyle diyecen ki uefa ceza vermeyecek dedi ve ceza yemedi fatih terim yanlış ve ya doru yaptı ki ben doğru yaptına inanıyorum türk futbol adına iyi olcak ben diyorum bu bazışeyle rdeişmesi lazım bu hepimizin yararına birilerin cıkıp patlaması lazımdı hocam aklı selim birisin bu forumda ikimiz de taraftarlıı bir kenara bırakalım futbollun adına konuşlaşalım bir cıkış lazım TFF ayaını denk alsın diye sizde yapıldı haksızlık bizde birileri dur demedikce böyle devam eder gider bak bugün ordu macı var elazığ puan kayveti İBB de ordu bunu fırsat bilib kazanmaya calışacak hakem bir ufak hatası sizi şampiyonluk yoluna da taş koyabilir puan farkım 7 cıkar bak demedi demeyin bu hakemlerle herşey olur bu akşam gelir bize hak verirsiniz

Fatih terimin sonuna kadar arkasındayız bunu bilesiniz eleştiriz ama onun arkasındayız

Hocam bakkala gidip geliyorum bekle :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
yaptı uefa amatör hakemler dedi ki bu uefa sen böyle diyecen ki uefa ceza vermeyecek dedi ve ceza yemedi fatih terim yanlış ve ya doru yaptı ki ben doğru yaptına inanıyorum türk futbol adına iyi olcak ben diyorum bu bazışeyle rdeişmesi lazım bu hepimizin yararına birilerin cıkıp patlaması lazımdı hocam aklı selim birisin bu forumda ikimiz de taraftarlıı bir kenara bırakalım futbollun adına konuşlaşalım bir cıkış lazım TFF ayaını denk alsın diye sizde yapıldı haksızlık bizde birileri dur demedikce böyle devam eder gider bak bugün ordu macı var elazığ puan kayveti İBB de ordu bunu fırsat bilib kazanmaya calışacak hakem bir ufak hatası sizi şampiyonluk yoluna da taş koyabilir puan farkım 7 cıkar bak demedi demeyin bu hakemlerle herşey olur bu akşam gelir bize hak verirsiniz

Fatih terimin sonuna kadar arkasındayız bunu bilesiniz eleştiriz ama onun arkasındayız
Kardeşim bir sürü şey yazmışsın burada ama,yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.Yazınız İmla ve noktalama işareti hataları ile dolu.
Biraz daha anlaşılır yazsanız ve İmla kurallarına uysanız iyi olmaz mı?
Akşam Hakem hatalıdır değildir o farklı bir şey.
Terimin yaptıkları başka bir şey.
Bu kadar Kariyeri ile övünen birine bu yakıştımı yahu.:)

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Topu alıp yere vurduğunda daha atılmamıştı.Saydırıyordu o anda.
Şunu Kabul edin terim akşam resmen saçmaladı.
Bu açıklamaları ilede vaziyeti kurtarmaya çalışıyor,ama konuştukça batıyor.
Kimsenin onun başarısında gözü yok.
Deminde dediğim gibi tutunabilecek tek dal kalınca olur böyle şeyler normaldir.:laugh:

Bu tarz cümleler kurman oldukça doğal çünkü sizin maçlarda nedense hiçbir sıkıntı olmuyor. Ligin bitimine 6 hafta kala oynanacak oyunların ilk perdesiydi bu maç. Bunu at gözlüğü takmayan herkes rahat bir şekilde görebilir. Benim en çok merak ettiğim maç ise 32. hafta. Eğer Fenerbahçe ile aramızda ki puan farkı hala 4 olursa, masa başında neler neler dönecek tahmin etmek zor olmayacak.

Tutunacak dal aramaya gerek yok, bizim kalitemiz belli sizin kaliteniz belli. Sidik yarıştırmanın anlamı yok. Futbol bilgisi olmayan biri bile Real Madrid ismini bilir. Kaldı ki bizim Real Madrid'e nasıl kaybettiğimiz açık bir şekilde ortada.

Başkanınız birkaç ay öncesine kadar hakemleri koridorda sıkıştırıp tehditler savururken neredeydin diye sorarlar adama. O zaman bu bol keseden açıklamaların neredeydi diye sorarlar.

Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez!

Hazmı zor olabilir ama alışacaksınız.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
''Alacaklarını tahsil etsinlerlerde başkalarıda fazla konuşmasın''F.Terim

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
by terim,

haksızlık olması farklı birşey.
kasıtlı ve önyargılı olarak haksızlık yapılması farklı birşey.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Hadi herşeyi anladık.Kameramana saldırmak nedir?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Kardeşim bir sürü şey yazmışsın burada ama,yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.Yazınız İmla ve noktalama işareti hataları ile dolu.
Biraz daha anlaşılır yazsanız ve İmla kurallarına uysanız iyi olmaz mı?
Akşam Hakem hatalıdır değildir o farklı bir şey.
Terimin yaptıkları başka bir şey.
Bu kadar Kariyeri ile övünen birine bu yakıştımı yahu.:)

kardeşim ben daha öncede belirtim türkçe yazmakdan biraz zorlanıyorum türkiyede okumadığım icin buna rağmende yazmaya calışıyorum evet cümlelerde hata yapıyorum yada harf eksik buda hızlı yazdığım icin takip edemiyorum ben öncede forumda dediim gibi ee ben bu kadar yazabiliyorum bunuda idare edin

Benim anlamadığım cezayı yiyecek olan biziz fatih hoca klüb bu fenerbahçelilere ne oluyor bu da şu demek oluyorki fatih terim dediği gizli olayları doğruluyor cünkü bunu yapmayan insanlar üstüne alınmazlar ve konuşmazlar demeki fenerliler yapıyorki üstüne alınıyor ve konuşuyorlar bize söylenmeden önce kendi başkanıza bakın hakem odalarına girme TFF gidip TFF tehdit etme hocanız kendinisini de anlamadığı acıklamalar yapma tv ler sizin yorumcularla dolmuş kanaltürk de beyaz tv habertürk en başta ntvspor da ortalığı germe taraftarı kışkırtma gidin kendi işinize bakın biz TFF ile uraşırız bakın hevesiniz yine 2 günlük olur bu akşam ordu macı var bak demedi demeyin

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
fatih terimin yaptıklarını ben de doğru bulmuyorum ama bazılarının sütten çıkmış ak kaşık misali gelip fatih terime atıp tutmalarını da doğru bulmuyorum.. önce kendi yanlışlarınızı görün, sonra gelin hep birlikte fatih terimi eleştirelim