Fatih Terim'den İngiltere maçı yorumu

Bu konuyu okuyanlar

mazruf

Müdavim
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İngiltere maçının ardından yaptığı açıklamada "Bugün burada kazanamadığımız için özür diliyorum." diye konuştu.

terim_1.jpg


Tüm oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Fatih Terim "İngiltere ile her yerde oynamak zor ama İngiltere'de oynamak daha zor. Bu mağlubiyeti burada bırakmalıyız. Eksiklerimize, sakatlarımıza ve yorgunluğumuza rağmen oyunu zaman zaman %50-%50 oynadık." diye konuştu.

İngiltere'nin az gol yiyen bir takım olduğunun altını çizen Terim "İngiltere'nin elemelerde 10 maçta 3 gol yediğini düşünürsek bugün girdiğimiz pozisyonlar önemli. Kazanmayı çok istiyordum. Kaybetmeden gitseydik çok daha mutlu olurdum. Türkiye'ye de güzel bir galibiyet vermiş olurduk. Sıralamada da yükselirdik." dedi.

"DEMEK Kİ HATALAR HER YERDE OLUYOR"

İngiltere'nin ofsayttan attığı ilk golle ilgili de konuşan Fatih Terim, her hakemin hata yapabileceğini belirtti.

Deneyimli teknik adam, hakem kararları için şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Deniz hoca güzel bir maç yönetti. Ofsayt diyen var, Cenk'inki ofsayt değil diyen var. Korner değil diyen var. Demek ki her şeyiyle güzel bir maç olmuş. Deniz Aytekin'i çok beğeniyorum. Yardımcıları pozisyonu görmedi. Buradan çıkacak sonuç dünyanın her yerinde bu hatalar oluyor"

LİG TV
 
Üst