Fatih Terim istifa etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Soyunma odasında futbolcularla helalleşerek istifa etti.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Nasıl ya ve neden ya ?

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Fatih Terim görevi bırakıyor

Milliler'in Almanya'ya kaybettiği karşılaşma sonrası konuşan Teknik Direktör Fatih Terim, komik bir gol yedik derken görevi bıracağının mesajını verdi...

Yine komik goller yedik
Fatih Terim, müthiş mücadeleyi şu sözlerle değerlendirdi: "Futbolda böyle şeyler oluyor. Ben futbolcularımla gurur duyuyorum. Kabullenmek zorda olsa böyle yenilgilerden sonra rakibi tebrik etmek lazım...

Buraya kadar geldik. Daha iyisi final olabilirdi. Bu maçta ta komik goller yeme alışkanlığımıza devam ettik. O andan sonra zorladık ama bu sefer olmadı. Yine de tüm Türkiye bu takımla gurur duymalıdır. Ben futbolcularımın ortaya koyduğu mücadeleyi tebrik ediyorum. Hepsiyle gurur duyuyorum"

Ben üzerime düşeni yaptım
Terim, daha önce Euro 2008 sonrası Milli Takım'daki görevi bırakacağı yönündeki beyanatını hatırlatarak " Başkanımızla görüşmeden sonra kararımı vermeyeceğim. Kendi başımıza karar almak nezaketsizlik olur. Ama artık biz üzerimize düştüğümüzü yaptık diye düşünüyorum" diyerek görevden ayrılacağının sinyalini verdi.

http://www.internetspor.com/news_detail.php?id=76076

biraz once spiker soyledi almanya (dortmund) ve italyadan (genova ve napoli) ciddi teklifler warmıs ...

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Ya olacak şey değil çok saçma yapmış olamaz Fatih hocam yapmaa

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Güle Güle! :@ Bu kadarda.... neyse ben susuyorum fatih terim için banlanamam kusura bakmasın! |)

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
aLTuu dedi ki:

nereye kovuluyor sen şimdi terimi başarışızı olarak görüyorsan orası ayrı ama benim düşüncem o olmasaydı takım daha grupta elenirdi

nirvana_paşa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aLTuu dedi ki:
neden kovulsun yaa böylee bi teknikdirektör varmıki
yaa canım çok sıkılıdı yaa ööfff herşey bukdarmı üstüste gelir

Palisana

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hani ilk turlarda az bişe kötü oynadık ama grup maçlarından yarı finale kadar hiç kötü oynamadık ve terim bu maçta çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkardı.Bence milli takımın başında kalmalı

nirvana_paşa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
finale kalsaydık terim hakkında böyle konuşulacakmıydı acaba
ozaman aslan terim kaplan terim denicekti ki bana göre halaa öyle elinden geleni yaptı
başına geçtiği hiç bir takım başarısız olmadı

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Takımı yönetmesine laf yok. Kimse birşey diyemez zaten. Ona şahsen kızmamdaki sebepler daha çok kişisel.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Söylenene göre sanırım bir başka kulüp ile de anlaşmış sanırım.

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ya turnuva başlamadan vardı böyle haberler Fatih Terim İtalya'ya geri mi dönüyor manşetini 3 gün yayınladı Fotomaç bu kadar şaşırmamak lazım kanımca.Haberi olmayanlar şimdi Fatih hocaya b.k atmaya çalışacaklar veya ne yapacaklarsa ama bu yeni bir haber değil turnuvanın başında da haber olmuştu yine.
Hem kendisi hem milli takım sadece turnuvaya odaklandıkları için bunu konuşmak hem moral bozukluğuna neden olurdu hemde Fatih hoca çok tepki alırdı.

Fatih hoca veda ettiği anda tüm futbolcuların boynuna atladıklarına eminim,gerçekten çok iyi bir teknik adam hakkını verdi aldığı paranın.
Güle güle imparator :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Gazetecilere daha önceden çıtlatılmış konu ama konsantrasyonları bozulmasın diye açıklanmamış.

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
nirvana_paşa dedi ki:
aLTuu dedi ki:
neden kovulsun yaa böylee bi teknikdirektör varmıki
yaa canım çok sıkılıdı yaa ööfff herşey bukdarmı üstüste gelir
sana çok çok katılıyorum herşey bu kadar mı üst üste gelebilir.Ama inşallah bırakmaz ona ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum ben ;)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
gitmesi demek resmen takımı yüz üstü bırakması demek...

tamam gidersin ama o anda bu haber verilmezki be adam!

oooy oyyy!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
haberde de geçtiği gibi daha önceden de beyanatları vardı EURO 2008™'den sonra bırakacağım diye çok şaşırmadım ama bu ne acele...

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hasan Doğan bırakmayız hocayı demiş, NTVSpor da yazıyordu

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
titanyum dedi ki:
aLTuu dedi ki:

nereye kovuluyor sen şimdi terimi başarışızı olarak görüyorsan orası ayrı ama benim düşüncem o olmasaydı takım daha grupta elenirdi

Hayır Fatih Terim'i başarısız falan görmüyorum. Daha önce açıklanmıştı zaten, çeyrek finalde veya yarı finalde elendiği anda milli takımdan gönderilecekti. O sadece gönderilmeyi beklemeden, kendisi istifa etti.

nirvana_paşa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aLTuu dedi ki:
titanyum dedi ki:
aLTuu dedi ki:

Hayır Fatih Terim'i başarısız falan görmüyorum. Daha önce açıklanmıştı zaten, çeyrek finalde veya yarı finalde elendiği anda milli takımdan gönderilecekti. O sadece gönderilmeyi beklemeden, kendisi istifa etti.
nasıl bi anlayış bu yaa elenirsen defol elenmezsen helalllll
bumudur yaniii elin gavuru hakemleri bile kendine cevrip elinde tutarken biz en iyi hocamızı başkalarına kaptırıyoruz
çoookkk ucuz çookkk sonrada gelicek diğer hocadan performans bekle
adam ha kovuldum ha kovulucam diye beklerse herkes terim kadar profosyenel olmaz

aLTuu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
serhatgazi dedi ki:
Ciddimisin kardeş.

Evet, ATV'yi açarsan alttaki yazıyı görebilirsin.

FATİH TERİM VEDA ETTİ...
Terim'e B.Dortmund ve Cenova talip oldu

yazıyor...

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aLTuu dedi ki:
Fatih Terim çok iyi çaba göstermiş. Futbolculara çok iyi dersler vermiş. Bizi bu noktolara getirmiş. Fakat Hakem Deninen şahıs. Aynen şöyleydi
Diridine diridine bandım bedava sandın hakem verip aldım misali. Çok iyi bir hakemlik dersi vermiştir. Tebrik etmek lazım. Birde derler Türk Futbolu sert diye. O hakemi alacan o sahadan çıkartmayacan
böylelerini Düziçi'nde sallayacan. Belki ozaman uslanırlar. Hadi erkeksen Al türkmenistandan, al azerbeycandan, hakemleri de görek.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kim ne derse desin değişmeyecek bir gerçek var ki o da Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en başarılı teknik adam Fatih Terim. Euro 2008'de de gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Güle güle İmparator.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
frei dedi ki:
Kim ne derse desin değişmeyecek bir gerçek var ki o da Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en başarılı teknik adam Fatih Terim. Euro 2008'de de gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Güle güle İmparator.

aynen öyle .. katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...