- Reaksiyon puanı
- 2,170
Soyunma odasında futbolcularla helalleşerek istifa etti.
Nedenn???Troy dedi ki:Soyunma odasında futbolcularla helalleşerek istifa etti.
aLTuu dedi ki:O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.
neden kovulsun yaa böylee bi teknikdirektör varmıkiaLTuu dedi ki:O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.
sana çok çok katılıyorum herşey bu kadar mı üst üste gelebilir.Ama inşallah bırakmaz ona ihtiyacımızın olduğunu düşünüyorum bennirvana_paşa dedi ki:neden kovulsun yaa böylee bi teknikdirektör varmıkiaLTuu dedi ki:O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.
yaa canım çok sıkılıdı yaa ööfff herşey bukdarmı üstüste gelir
dimi? ben de onu diyorum hele ki böyle bir anda millet neye üzüleceğini şaşırır yaw >X<Jojoba dedi ki:ama bu ne acele...
titanyum dedi ki:aLTuu dedi ki:O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.
nereye kovuluyor sen şimdi terimi başarışızı olarak görüyorsan orası ayrı ama benim düşüncem o olmasaydı takım daha grupta elenirdi
nasıl bi anlayış bu yaa elenirsen defol elenmezsen helalllllaLTuu dedi ki:titanyum dedi ki:aLTuu dedi ki:O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.
nereye kovuluyor sen şimdi terimi başarışızı olarak görüyorsan orası ayrı ama benim düşüncem o olmasaydı takım daha grupta elenirdi
Hayır Fatih Terim'i başarısız falan görmüyorum. Daha önce açıklanmıştı zaten, çeyrek finalde veya yarı finalde elendiği anda milli takımdan gönderilecekti. O sadece gönderilmeyi beklemeden, kendisi istifa etti.
serhatgazi dedi ki:Ciddimisin kardeş.
Fatih Terim çok iyi çaba göstermiş. Futbolculara çok iyi dersler vermiş. Bizi bu noktolara getirmiş. Fakat Hakem Deninen şahıs. Aynen şöyleydiaLTuu dedi ki:O istifa etmeseydi zaten kovulacaktı.
frei dedi ki:Kim ne derse desin değişmeyecek bir gerçek var ki o da Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en başarılı teknik adam Fatih Terim. Euro 2008'de de gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Güle güle İmparator.