barney
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 93
Ciddi bir mesai harcanmış, emek kokan bir eser. Başarılarının devamını dilerim [emoji1360]
Yoo, 6 dakikada yazdım.Ciddi bir mesai harcanmış, emek kokan bir eser. Başarılarının devamını dilerim [emoji1360]
Hı hı hıhı. ııı şey diycem. Forumun üyelerine şiir kulaka nasıl geliör?Yoo, 6 dakikada yazdım.
İlham gelince zaten çabuk yazılıyor.
İlhan gelirse o kadar çabuk olmayabilir.
Kimin geldiğine bağlı yani.
Tabi şimdi yanlış anlaşılma olmasın ben İlhan'ı da severim sonuçta İlhanlılar devleti vardır.
Amma ve lakin terakin ki Oğuzları daha çok severim çünkü Osmanlı beyliği Oğuz boyundan gelir.
Mahmutlu beyliği de Yoğuz boyundan gelir çünkü öyle bir beylik yoktur.
Zaten bunların hepsi Amerikan oyunudur.
En güzel koyun Merinos koyunudur.
Bu işler adamı geriden şişler, Milli istihbarat herkesi fişler, Eceli gelen kedi cami duvarına çişler.
İşte bu yüzden çare Sarıgül.
Yoo, 6 dakikada yazdım.
Tabi şimdi yanlış anlaşılma olmasın ben İlhan'ı da severim sonuçta İlhanlılar devleti vardır.
Amma ve lakin terakin ki Oğuzları daha çok severim çünkü Osmanlı beyliği Oğuz boyundan gelir.
Bu işler adamı geriden şişler, Milli istihbarat herkesi fişler, Eceli gelen kedi cami duvarına çişler.
Adamsın [emoji41]
Bilmem :/ saçmaladım...Adamsın lafı çok hafif kalır dostum.
Bundan sonra bana
Haşmetli, hürmetli, lezzetli, Kenobian imparatorluğunun kurucu üyesi, başkanı, komutanı ve müdürü, Qui-Gon Jinn usta'nın oğlu saygıdeğer sayın mareşal Obi-Wan Kenobi hocaefendi bey hazretleri
şeklinde hitap edeceksiniz.
@Pcciutkuversus sen ne diyon değişik ?
Bence forumda bi saçmalama yarışması düzenlense 1. Ben 2. Siz OlursunuzYoo, 6 dakikada yazdım.
Allah kimseyi işsiz bırakmasın
Reis bunlar nasıl şarkı ya? Sanırım bağımlılık yaptı.o zaman dans
Şşşşt reis uyuyor.Reis bunlar nasıl şarkı ya? Sanırım bağımlılık yaptı.