Fatih Terim gönderilmeli mi ? (anket)

Fatih Terim gönderilmeli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Ateş yükseliyor! Belçika maçında A Milli Futbol takımımızın yaşadığı puan kaybı gölgede kaldı. Teknik direktör Fatih Terim'in Belçika teknik direktörü Vandereycken ile saha kenarında olan tartışması, maç öncesi ve sonrası gergin görüntüsü 7'den 77'e herkesin dikkatini çekti.

FIFA'nın Fatih Terim'e yeni bir ceza vermesine kesin gözüyle bakılırken tecrübeli çalıştırıcının dün Sporx yazarı Osman Tanburacı'ya küfür ettiğinin ortaya çıkması gündeme bomba gibi düştü. Fatih Terim'in bu tutumu Türkiye Futbol Federasyonu'nu sıkıntıya soktu. Türkiye Futbol Federasyonunun durumu gözden geçirmesi ve bir açıklama yapması bekleniyor.

Fatih Terim'in görevine son verilmeli mi ?

Fatih Terim cezalandırılmalı mı ?

Yoksa Türkiye Futbol Federasyonu konuya daha ılımlı yaklaşarak Fatih Terim'in bir kez daha arkasında durmalı mı ?

Edit: Arkadaşlar lütfen verdiğiniz oyu yormunuzla ile beraber belirtiniz, daha sağlıklı tartışma ortamı olur ;)

kaynak:Sporx.com ? Söz sizde! Fatih Terim gönderilmeli mi? - 12 Eylül 2008 (Milli Takım)

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir teknik adama yakışmayacak hareketler ayrıca Terimi tanıyan arkadaşlarım tam bir küfürbaz olduğunu söylüyorlar.
İnsan kendine bu kadar mı güvenir, bu kadar mı dünyanın tek hakimi benim havaları atılır.
Saden bu yaptıklarıyla artık beni gönderin demek istiyor sanırım.

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence ılımlı yaklaşılmalı... Fatih Terim, Türkiye'yi çok iyi temsil eden ve birebir kişi olarak Türk'leri de tanıtan birisidir. Agresif yapısı da toplumumuzda her zaman karşılaştığımız bir durum olduğundan bence normal karşılanmalıdır.

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence ılımlı yaklaşılmalı... Fatih Terim, Türkiye'yi çok iyi temsil eden ve birebir kişi olarak Türk'leri de tanıtan birisidir. Agresif yapısı da toplumumuzda her zaman karşılaştığımız bir durum olduğundan bence normal karşılanmalıdır.

:surprised::surprised: Türkiyeyi temsil edicek son insan , temsil etmek bir yana rezil ediyo bence.. sahada Hasan Şaş nasıl sıyırıp kendini kaybediyosa , Fatih Terimde aynısını saha kenarında yapıyo.. bence tedaviye ihtiyacı var ..

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gelen kim olucak ? f.terimden daha iyi şeyler yapacak bi Türk hoca söyleyin..

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
yerine lucescu gelsin..
daha az takıntısız , daha objektif olacaktır..

onur25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Fatih Terimin 2-3 aydır gitmesini isteyenlerden biriyim.Sadce küfür ettiği için değil.
Takıma verdiği hiç bir şey yok.Milli Takımımız hiç göze hoş gelen futbol oynamıyor.Sürekli bir kapris var kendisinde.Yıldırayı küstürdü.Ümit karan zaten ağzıyla kuş tutsa kadroya alınmıyor.Nedendir bilinmez Mevlüt ısrarı sürekli devam ediyor.Defans da Servet Gökhan zan ikilisi tehlikeli olduğu halde ısarar etmesi bence yanlış.Servetin yanına daha hızlı bir adam koyması lazım.Her neyse ben milli takımımızın oyununu beğenmiyorum.
Fatih Terim aynı saplantıyı aynı kaprisi ikinci kez galatasaray a gelince yapmıştı.Lucescu nun takımını silmeye kalktı.Perez fleorqin victoria gibi yabancıları hep gönderdi.Diyeceksiniz ki onlar da futbolcu mu tamam belki değil ama kendi getirdikleri daha kötüydü.
Fatih Terim kabul etmek gerekir Türkiye ye iyi zaferler yaşattı ve teşekkür ediyorum ama şu durumda milli takımı çalıştırmasını uygun bulmuyorum.

sonsamuraii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bence durum cok abartılıyoo...Sanki karsıdan tahrik gelmemiş gibi.Terim sevdiğim bi insan değildir ama işini ii yapıyor ve kalmalı TFF de sahip çıkmalı

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ister gitsin ister gitmesin bana bi faydası varmı yok çokta önemli biri :)

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neden türk hocada ısrar ediyoruz??
g.s. nin temelini atan yabancı hocalar değil miydi?
ayrıca terim artık 0
herşeyiyle kapris
dünyadan ondan başka hoca yok sanki
son avrupa şampiyonasında kapris yapmak yerine sağlam bir kadro kursaydı kesin final oynardık

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Adam kendini Don Corleone sanıyor. Ukala ve ruh hastası bence. Uefa'yı aldıktan sonra bırakmalıydı çünkü her geçen zaman daha da dibe battı. Şimdide eline milli takımı aldı kendince oynuyor. İlk önce bu adamın akıl hastanesine yatması lazım. Artık futbol bilgisinin olduğunu düşünmüyorum, eğer varsa bende Ronaldoyum!!

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam kendini Don Corleone sanıyor. Ukala ve ruh hastası bence. Uefa'yı aldıktan sonra bırakmalıydı çünkü her geçen zaman daha da dibe battı. Şimdide eline milli takımı aldı kendince oynuyor. İlk önce bu adamın akıl hastanesine yatması lazım. Artık futbol bilgisinin olduğunu düşünmüyorum, eğer varsa bende Ronaldoyum!!

bide asalım yazmayı unutmuşsun yazık ya yazık ne diyim kardeş sen hayatında hiç teknik direktörlük yapın mı ? bırakın artık şu asalım keselim laflarını birilerinin yorumuna bakıpta bak bu böyle yazmış bende benzerini yazıyım demeyin artık bi düşünün bi tartın sonra kendinizi fatih hocanın yerine koyun ve olaylara onun penceresinden bakın bakalım ne olacak bizim ülkemizde böyle işte biri bi konu açar millet hurra yüklenir.. Fatih Hoca 1 maç Kazanır Kral Olur bir maç kaybeder ukala ve ruh hastası derler ne diyim ya adamın kaç yıllık kariyerini bu ülke için yaptıklarını herşeyi bi anda silip geçtiniz demekki bu adam o kdar vatan haini.. başkada bişey demiyorum..

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maç kazandığında da aynı şeyleri diyoruz çok şanslıydık avrupa kupasında arkadaşlar yapmayın takımın 2 maç dışında 20 maçtır top mop oynadığı yok.. gitsin ya lucescu da çok yerinde bi karar olur.. her ne kadar futbolu zevk vermesede türkiyede geldiği takımı şampiyon yaptı.. shahktar donetsk takımını nerden aldı nereye getirdi süper bir teknik adam keşke trabzonsporuma da gelseydi..

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lucescuyu övüyorsun her takımı şampiyon yaptı milli takımıda adam eder diyorsun nerden biliyorsun ki bence o dediğinin alakası yok bizim takımada del bosque gelmişti hatırlarsan koskoca real madridi kaç kere şampiyon yapmış almadığı şampiyonlar ligi kupası süper kupa vs kalmamış niye bizde yapamadı pekii ?

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Arkadaşım 2000 yılından sonra Fatih Terim in başarısı var mı söyle bana? Gittiği her takımı batırdı (Milan, Galatasaray 2.kez geldiğinde, milli takım vb..). Adam kendini üstün birisi gibi görüyor. Eksik yanlarını görmüyor bir türlü. Galatasaray'dan sonra çok havaya girdi, sonra havasını aldı. Geçen seneden beri kurduğu kadroyu görüyoruz. Nerede formsuz adam var alıyor, kendine yakın hissettiği oyuncuları da her zaman kadrosunda bulunduruyor. İster formda olsunlar ister olmasınlar. Adam uzun süre oynamayan emre'yi bile kadroya aldı. Euro 08'de Tümer'i kadroya aldı!!! Böyle salaklık olabilir mi ya! adamın top oynadığı yok, formu yok adamı kadroya alıyor. O kadar formda olan adam vardı ligde hiçbirini almadı. Zaten Euro 08'de karambole ve birazda Allah yardım etti bize, yoksa oyun felan oynamadık (Almanya maçı hariç). Daha sana sayarım yaptığı yaptığı hataları bu kadarı yetmezse. Madem elin brezilyalısını ilk 11'de oynatıyoz o zaman hocayıda yabancı yapalım olsun bitsin. Zaten 70 milyondan "elin brezilyalısı" kadar oyuncu çıkaramıyorsak hiç oynamayalık daha iyi. Kadroyu 11 brezilyalı mı olur artık yoksa afrikalı mı doldularım daha iyilerini onlar oynasın adı da "Milli Takım" olsun iyi mi?

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım real madridin bütçesi belli, beşiktaş ve cimbomun belli, bi adam takımları kendi ülkesinde şampiyon avrupada da başarılı oynatıyorsa türkiye için fazladır çok biledir yani.. del bosque ile nasıl bir tutarsın onu anlamadım?. sen shakhtar ile real madridi bir tutabiliyormusun, luce olmadan önce onun adını bilmezken o takımı şampiyonlar ligine çıkardı.. hadi onu da geçtim ölüsü fatih terimden iyidir her şey ortada .. sırf hava terim.. böyle bir terbiyesizlik de hele futbol yazarına yapılan kabul edilecek bir durum değildir..
forvet yok forvet yok deniliyordu.. platini bile Zenitli Fatih tekke nin neden kadroda olmadığı merak ettiğini sormuş.. fatihin cevabı oyun planlarım arasında yok süper ya..

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Terimin bir özelliği kalmadı bence verdiği teknik kararlar olsun,saha dışındaki tutumu olsun artık milli takıma zarar vermektedir,yerine milli takımımıza yakışacak düzeyde bir teknik adam lazım ve bu adam kesinlikle Terim değil...

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konu çok uzar arkadaşlar bn bi daha yorum yapmıyım en iyisi

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hoooooop, bi dakika yaa, noldu arkiler, hemen hocayı şutluyorsunuz, herkes hata yapabilir, ancak yaptığı hatayı kabul etmek ve özür dilemek bi erdemdir.

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
fatih terim hocanın kalması taraftarıyım.bir insanı harcamak bu kadar kolay olmamalı.bu ülkeye o kadar mutluluklar yaşatmış bir insan.eğrisi ile doğrusu ile o bizim fatih hocamız