Fatih Terim, Ahmet Çakar'la birbirine girdi!

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Kavgaya Erman Toroğlu da katıldı, Reha Muhtar şaşkınlıkla izledi...

Kanaltürk'te yayınlanan Reha Muhtar, Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar'ın birlikte sunduğu 'Son Kale' programına telefonla katılan Fatih Terim, Ahmet Çakar'ın daha önce kendisi hakkında yaptığı yorumlara cevap verince programda ortam birden gerildi.

Reha Muhtar, "Bu akşam Fatih Terim beni aradı. Ahmet Çakar'a cevap vermek istediğini ama sadece bana konuşacağını, Ahmet Çakar ve Erman Toroğlu'yla konuşmayacağını söyledi. Şimdi Fatih Terim hattımızda" dedi.

"ÇAKAR'IN BENİMLE ALIP VEREMEDİĞİ NE VAR!"

Sözü alan Fatih Terim sert bir üslupla, "Ahmet Çakar'ın benimle ne alıp veremediği var bilemiyorum. Ahmet Hoca’nın yorumculuktaki heyecanını hakemliğinde de görmek isterdik" şeklindeki yorumuna Ahmet Çakar, şaşkınlık içerisinde cevap verdi:

"Benim Fatih Terim'le bir alıp veremediğim yok. İnsan olarak da çok severim kendisini. Fatih Hoca şimdi bu söylediklerinde benim yorumculuktaki heyecanımı hakemlikte gösteremediğimi mi söylemek istiyor!"

Bunun üzerine Fatih Terim, "Sen ne demek istediğimi çok iyi anlarsın Ahmet Hoca" deyince, ortam iyice gerildi.

ERMAN HOCA'DAN YARDIM İSTEDİ

Fatih Terim’in "Ya Erman sen de bir şeyler söylesene. Hiç savunmuyorsun beni" sözleri üzerine tartışmaya Erman Toroğlu da katıldı. Toroğlu, "Bağlanmadan önce Ahmet’in söylediklerini dinledin. Benim söylediklerimi zaten biliyorsun seninle ilgili. Bir daha söylememe gerek var mı? ‘Ben Fatih Terim'in Fener'e gideceğini düşünmüyorum’ dedim. Sen buraya bağlandın, Ahmet’le tartışıyorsun. Ama sen, ‘Ben bağlanırım ama Ahmet’le, Erman’la konuşmam.’ demişsin. Şimdi de 'Beni niye savunmuyorsun?' diyorsun. O zaman ben niye gireyim, neden konuşayım.” dedi.

Erman Toroğlu'nun bu açıklaması üzerine Fatih Terim, "Şimdi ben yarın oraya geleyim, Ahmet de gelsin sen de gel. Bana çay - kahve ısmarlayın. Reha da gelsin. Şu son zamanlarda televizyon ekranlarında yapılan şakaları masaya yatıralım" deyince işin aslı anlaşıldı ve gergin ortam yerini kahkahalara bıraktı.

[SDNTV2]http://media.yazete.com/flvs/file/928201081618AM8266439.flv[/SDNTV2]

Kaynak

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
videoyu izlerken eneşeliydim ancak video durmadan atlayarak gitti..

yine de güzel şaka olmuş..temiz bir kayıttan izlemek gerek:)

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
çok iyi ya :D
gerçekten fatih terim sandım bende :D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
ha ha ha ha :D valla o taklide ben de yerdim aaa
pis.png
pis.png

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Ne yalan söyleyeyim kim olsa yerdi bu şakayı. :D

drsakal

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben yemedim. Dün arkadaş bir heyecanla odaya girdi. Gel dedi, Terimle Çakar tartışıyor. Gittim baktım, bu Terim değil dedim...:D

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bende sonuna kadar Fatih Terim sandım valla.Güzel şakalamışlar.

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Bende Fatih terim olmadığını anladım ama Ata Demirer sandım Yavuz çıktı :)