Jacoub
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Bence az vermişler. Önümüzde ki sezon içinde yasak koysalarmış daha iyi olurmuş. Fenerbahçe nasıl şampiyon olur sonra.
bu da bir suç
En büyùk cezayı aldı zaten terim.Bilmeyenler onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu görmüş oldu.Ama bir FENERBAHÇELİ Olarak terimi görmek isterdim Kadıköy'de.
Fenerbahçeyi büyük yazdığığın gibi Terimide büyük yazsan bir nebze olsun dinlenirdin.. bu kadar basit yöntemlerle uğraşma bari...
Fenerbahçeyi büyük yazdığığın gibi Terimide büyük yazsan bir nebze olsun dinlenirdin.. bu kadar basit yöntemlerle uğraşma bari...
Ya arkadaş hastamısınız nesiniz. Herkes tutturmuş tüpçünün bize garezi var diyor. Hele ünal aysalın tweet tam komedi. ( tabi gerçekten varsa böyle bir tweet)
Tabi sorarlar adama Başkanınız pazartesi günü sizin o fenerasyon dediğiniz, fatih terimin gizli gündem yapıyorlar diye suçladığı, namı diğer tüpçü ile ne konuştu?
Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu demezler mi adama?
Neyse ne anlatıyorsam bende.
Tweet derken Ünal Başganı diyorsun sanırım.
Ünal başgan, twitter da Ünal Aysal'n ağzından komik tweetler atan birisidir. Resmi kişi ile alakası yoktur.
https://twitter.com/UnalBasgan
Sadece bilgilendirme için söylüyorum.![]()
Ben terim'e saygı duymak zorunda değilim.Sevmek zorunda hiç değilim.Kime Saygı duyup duymayacağım kimseyi ilgilendirmez.En son halini gördüğüm terime neden Saygı duymadığımı ispat etti.Muhterem zaten.Madem bu kadar basitti,kaale almasaydın o zaman ki.Bizede Cevap Hakkı vermemiş olurdun.Fenerbahçeyi büyük yazdığığın gibi Terimide büyük yazsan bir nebze olsun dinlenirdin.. bu kadar basit yöntemlerle uğraşma bari...
haklısın o hocam o senin saygısızlığın bize laf düşmez...Ben terim'e saygı duymak zorunda değilim.Sevmek zorunda hiç değilim.Kime Saygı duyup duymayacağım kimseyi ilgilendirmez.En son halini gördüğüm terime neden Saygı duymadığımı ispat etti.Muhterem zaten.Madem bu kadar basitti,kaale almasaydın o zaman ki.Bizede Cevap Hakkı vermemiş olurdun.
Kime neye Saygı göstereceğim kararı bana aittir.haklısın o hocam o senin saygısızlığın bize laf düşmez...
hı hı haklısın paşam...Kime neye Saygı göstereceğim kararı bana aittir.
Bir Futbol Militanı olan terim'e bu kadar sahip çıkmak konusundaki laflarıda çok iyi yaparsınız.
Bundan Eminim.
Çocuklaştın...hı hı haklısın paşam...