• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Fatih Terim 9 Maç Ceza Aldı

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
PFDK, Mersin İY maçında Süleymen Abay tarafından sahanın dışına gönderilen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in cezasını açıkladı. Kurul, Terim'e 7 maç ceza verirken, geçen sezondan ertelenen 2 maçlık cezayı da ekleyince ceza 9 maça çıktı. Aynı maçta Abay tarafından oyundan atılan antrenörlerden Hasan Şaş'a 2 maç, Ümit Davala'ya da 1 maç ceza verdi. Kurul ayrıca Sabri Sarıoğlu'na 1 maç ceza verdi. Kurul, Mersin maçındaki taraftar olayları nedeniyle de 25 bin lira para cezası verildi.

Kaynak

çok vermişler bence haketmedi bu kadar cezayı bu zamanda hakkını aramak ne zamandır suç oldu

az bile...gidip milletin üstüne yürüyor! heleki hasan şaşa en az 5 maç vermeleri lazımdı ne o tavırlar
ünal aysal;fatih terim bizim sadece bir çalışanımızdır, diyerek top toplayıcıdan bir farkı olmadığınıda belirtmiş oldu..

benim bildiğim kadarıyla sahaya taraftar girdiğinde saha kapatılırdı para cezasına mı çevrilyor artık

Beklenen cezaydı... Hayırlısı olsun. Bu GS nin önünde engel olmayacaktır.

Farketmez,daha önce de yaptık yine yaparız

proxy.jpg

Şimdi ertelenen ceza iki defa mı?? eklenmiş oldu. O zaman şuanda biz alacaklıyız :P

Fatih Terim cezayı haketmişti ama 7+2 maç fazla olmuş

Terimin cezası az çok bilmiyorum ama Fenerbahçe maçında olmasını isterdim.Ancak saha kapatma cezası da almaması düşündürücü.

Terimin cezası az çok bilmiyorum ama Fenerbahçe maçında olmasını isterdim.Ancak saha kapatma cezası da almaması düşündürücü.

Sizin taraftarlarınız da sahaya girince para cezası almıstınız gecen sene şimdi galatasaray a saha kapatma verseler çifte standard olmazmı ?

Saha niye kapanmadı söyleyeyim çünkü bu ilk kez oldu saha kapatma için aynı olayın tekrarı gerekiyo :wink:

Minimum ceza vermişler, 1 maç da saha kapatma cezası vermeleri gerekiyorlardı

Terime az bile.. Ama Sabriye yazık ya vermeseydiniz ona :mrgreen:

Fatih TERİM'e filan yazık oldu da kısa günün karı Sabri'nin bir maç cezası. Bu da teselli ikramiyesi galiba..

Adanalı arkadaşlar alınmasın ama. o kadar Adanalıyı aynı kulübeye toplarsan olacağı bu :) :) :)

erdinmi muradına FEDERASYON..
şimdi sıra puan kaybettirmeye geldi, onuda yapın TAM olsun..#

Söz konusu Galatasaray olunca cümle ceza vermek için birlik oluyor. İlginç :closedeyes: