Fatih Projesi'nde İhale Telpa'nın Oldu

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
o tabletler dökulur 1 ay sonra ,apple yada samsung yapmaliydi bu tabletleri

mephistozcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bunun için ihale yapmaya gerek yoktu gidip nt'den alsaydınız 600 TL'ye kılıfı klavyesi dahil, aynıya gelirdi. Eğitim işini ders saatini artırmakla, sınıfları akıllı tahtalarla doldurmakla düzeltemezsiniz.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Öğrenci düşmanı bunlar ne gereği var tablete falan şu güne kadar tabletsiz Cumhurbaşkanı,Başbakan olunduysa neden gerek duyuluyor anlamıyorum zaten öğrenciler bununla derste çalışmıyor oyun oynuyor

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
önyargılı davranmamak gerekir. telpa üretici olarak iyi bir firma seçerse düşünülenin aksine iyi cihazlar ortaya çıkabilir.

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
eğitim popülist yaklaşımlarla çözülecek bir sorun değil. önce derslik problemini hallet sınıf mevcutlarını düşür, sonra tablet dağıt.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
bir öğretmen olarak hayırlı olsun diyorum ama bizim öğrencilerimiz çok da sağlıklı kullanmıyor bunları, kullanamıyor. Niyet ne kadar iyi olursa olsun öğrencinin dikkatini dağıtıyor bile denebilir.

Ama bi yerden de başlamak lazım. Bu kültürün oluşması, öğrencide yerleşmesi lazım. Biz bunun sancılarını çekeceğiz belki ama ilerde iyi sonuçlar verecektir.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bence Telpa general mobile discovery ile kendini kanıtladı. Bu projede onun için hem mali yönden hemde altyapısını geliştirmesi yönünden çok faydalı olacaktır. Açıkcası sevindim Telpanın kazandığına.
Ancak önemli olan tabletleri dağıttıktan sonra teknik ve yazılımsal olarak vereceği destek onun kalıcılığını belirleyecektir.

msozen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güzel olmuş, hayırlı olsun. Telpadan bir Gm discoveryde ben aldım. Bakalım tapletler nasıl olacak.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
kim tutar telpayı... bu ihale sonrası yazılım ve teknik ddestek konusunda ciddi bir tecrübe oluşursa tüketicinin dikkkatini çekebilirler.