Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün başıma gelen bir olay bu siteye girenler daha sonra facebook duvarlarında sizi sürekli etiketliyor.Eklentiler kısmından uzantılardan silmek çare oluyormuş dediler dikkat edelim.
aynen banada bulaştı .tk uzantılı bir site sürekli arkadaş listemdeki kişileri etiketledi bilmediğim şeylere abone oldu falan tüm uygulamaları sildim şimdi durmuş ama zaman tünelinde bir sürü var silemiyorum siliyorum geri geliyor :S
İlk önce giren arkadaşlara geçmiş olsun.girdiğiniz site büyük ihtimal bir türk tarafından yapılmış. Sitenin eski adlarıda var. buyrun site ile ilgili bir kaç bilgi.
Siteye girişte alınan uyarı;
Siteyi birazcık kurcalayınca çıkanlar;
İşi daha çok açınca yapan kişi ;
Çözümü: Kullanmış olduğunuz tarayıcınızın "eklentiler" bölümünü açıp sizin veya pc de olmayan bir programın uzantısı değilse kaldırın. Sonra facebook hesabınızdan "uygulamalar" bölümüne gelerek oradaki kullanmadığınız veya sizin eklemediğiniz uygulamayı kaldırmanız. Facebook'tan "Gizlilik" sekmesinden sonra "Engelleme" yerine o eklentiği yazın.
Bilgisayarı Spybot, Malwarebytes Anti-Malware, Emsisoft Emergency Kit'i indirip içindeki "Anti Malware" ile tarayınız.
Not: Anlatım tamamen bana aittir. Face adresi olan kişi kesin budur kesin virüsü bu yazmıştır demiyorum. Ama js kodlarında bu şahsı göstermektedir.