- Reaksiyon puanı
- 3,791
Daha reşit bile olmadı. Alo 102 mi?Nasılll aşık olabilirsin neeeeee? Ben burada dururken o kimmiş?
Eyyy dimension sen kimsin?
Daha reşit bile olmadı. Alo 102 mi?Nasılll aşık olabilirsin neeeeee? Ben burada dururken o kimmiş?
Eyyy dimension sen kimsin?
Yahu sen bana söyle o dimension nerede oturuyor Reşit`i felan boşver onu sonra ararızDaha reşit bile olmadı. Alo 102 mi?
Recep Baltaşı takip et.Yahu sen bana söyle o dimension nerede oturuyor Reşit`i felan boşver onu sonra ararız
Yahu ne diyorsunuz adam Windows 7 iyi diyenlerle savaşıyor. O adama yaklaşmak olmaz bi kereRecep Baltaşı takip et.
Bunu sen mi diyorsun? Bu konuya yazan üyeler buranın en aktiflerinden. Senin gibi ayda yılda bir girmiyorlar.tek eksik de buydu zaten butun goygoycular toplanmis
T. Sosyal'den mi bahsediyorsunuz? Bende oradayım o ise kesinlikle gelmeli.TP teması gelse fena olmaz. Sence @Leon Dayı?
2temayla yaşam mücadelesi veriyoruz?şimdiki temada güzel de yenilerinin gelmesi lazım
Üzerinde çalıştığım bir tasarım var. Yakın zaman da aktif olacak.XenForo'nun bir sürü güzel teması var ne olur sdn forumda da güzel temalar olsun. 2tema var koyu tema ve açık tema. Daha çok olsun.
'yaşam mücadelesi' Beklenen açıklama tam yetkiliden geldi.2temayla yaşam mücadelesi veriyoruz?
1-Nasıl bir tasarım info verirmisiniz?Üzerinde çalıştığım bir tasarım var. Yakın zaman da aktif olacak.
Cyberpunk teması mümkün mü? ? Her yer neon`lu ışıl ışıl RgbÜzerinde çalıştığım bir tasarım var. Yakın zaman da aktif olacak.
Yok bizde Zaur teması var. Her yer ahşap?Cyberpunk teması mümkün mü? ?
Favorim olur heee. Dinlendirici temaYok bizde Zaur teması var. Her yer ahşap?
Yok dilizi yutmadık görmedim yazdığını?.Cevap yazdık ama takmadı sanırım?Yetkili cevap verdi herkes dilinimi yuttu?
Developer çok konuşmaz. Sinirlenirse senin bilgisayarına uzaktan formatı çeker acımaz.Yok dilizi yutmadık görmedim yazdığını?.Cevap yazdık ama takmadı sanırım?
Nasıl?Sinirlenirse senin bilgisayarına uzaktan formatı çeker acımaz.
YaaniNasıl?
Öyle isteyen istediğine herşeyi yapabiliyormu "yaani".
Eee tabi internet ortamından ne beklersin ki? ?Öyle isteyen istediğine herşeyi yapabiliyormu "yaani".
ve ip si developerda var clkdktdtodtızEee tabi internet ortamından ne beklersin ki? ?
İp adresini ver bilgisayarında tüm belgelerini elektrikli süpürge gibi çekeyim yedek diskime.
Kendi ip adresimi kullanıyorum.ve ip si developerda var clkdktdtodtız
Multi üyelikten uçurulursun aman. Kendi ip`im diyecektin, yakma hesabı Zar zor bu kadar mesaj yazdın ?Kendi ip adresimi kullanmıyorum.
tabiKendi ip adresimi kullanmıyorum.
?Multi üyelikten uçurulursun aman. Kendi ip`im diyecektin, yakma hesabı Zar zor bu kadar mesaj yazdın ?
Tordan bir siteden ip adresi almıştım bilmiyorum nekadar düzgün. Yasalmı onuda bilmiyorum.
Konuyu saptırıyorsunuz. İP bilmekle bilgisayar hacklemek o kadar kolay değil. Bende portlar bile kapalı.Eee tabi internet ortamından ne beklersin ki? ?
İp adresini ver bilgisayarında tüm belgelerini elektrikli süpürge gibi çekeyim yedek diskime.
yasalmı sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tordan bir siteden ip adresi almıştım bilmiyorum nekadar düzgün. Yasalmı onuda bilmiyorum.