ftatlimisir
Asistan
Pubg oynayacağım. Monitör alacağım. 75hz 1 ms ile 5 ms çok hissedilir mi ?
hissedilir, ayrıca bi kere para verip uzun yıllar kullanacaksın almışken iyisini almanı tavsiye ederim.Pubg oynayacağım. Monitör alacağım. 75hz 1 ms ile 5 ms çok hissedilir mi ?
maalesef kasa topladım 850 tl bütçem kaldı monitör içinİmkanın varsa 144 hz alman daha iyi olacaktır.
Bütçeyi baya aşıyor hocamBekleme imkanınız varsa biraz para biriktirip belki şu monitörlerden bakılabilir.
![]()
Rampage RM-144 24.5" Full HD 1ms Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RM-144 24.5" Full HD 1ms Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RM-144 24.5" Full HD 1ms Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bütçenizle çok fark olmadığı için söylemek istedim, daha ileriye dönük olur fikrindeyim.ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı
ViewSonic VX2458-C-mhd 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Biriktirme imkanınız falan varsa demiştim zaten. Yoksa yapacak bir şey yok, hayırlı olsun sisteminiz.Bütçeyi baya aşıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
ACER 23.8 Ka242ybi 1920x1080 75hz Vga Hdmı 1ms Freesync Ips Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER 23.8 Ka242ybi 1920x1080 75hz Vga Hdmı 1ms Freesync Ips Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com