Farfan Galatasaray yolcusu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
farfan_b.jpg

Schalke ile Farfan pazarlığı başladı, 3 milyon euro fark kaldı. Perulu yıldız Aslan'a bir adım daha yaklaştı.

AMK yazdı, Galatasaray’ın listesindeki oyuncu ortaya çıktı… Bastos&Fenerbahçe flörtü ile ilgili Schalke Genel Menajeri Horst Heldt’e ulaştık ancak cevap Fenerbahçe’yi değil, ezeli rakibi Galatasaray’ı ilgilendiriyordu. AMK’ya kısa ve öz konuşan Heldt, “Bastos hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama Galatasaray, Farfan’ı sordu” dedi ve gündemi belirledi.

PERULU YILDIZ GELİYORDU AMA…

Jefferson Farfan ismine sarı-kırmızılı camia yabancı değil. Çünkü Perulu yıldız geçen yaz Galatasaray’ın gündemine gelmişti. Hatta 2008’den beri formasını giydiği Schalke ile sözleşmesini yenilememişti ve bonservisi elindeydi. Ama Fatih Terim, tercihini Amrabat’tan yana kullandı, Farfan da Schalke ile sözleşmesini uzatmak zorunda kaldı.

Kader Jefferson Farfan ile sarı-kırmızılıların yollarını 2012-13 sezonunun ikinci yarısında tekrar kesiştirdi. Galatasaray Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Schalke ile eşleşti. TT Arena’daki ilk maçta harikalar yaratan ve Jones’in beraberlik golünün asistini yapan Farfan, performansıyla herkesi etkiledi.

PORTEKİZLİ NANİ’NİN ALTERNATİFİ

Kornerleri ‘penaltı’ gibi kullanan, karşısındaki Riera’ya zor anlar yaşatan 28 yaşındaki Perulu oyuncu, Fatih Terim’in gözüne girdi. Nani transferi zora girince de İmparator Farfan’ı işaret etti. Terim’in raporu doğrultusunda harekete geçen sarı-kırmızılı idareciler, Almanya’nın yolunu tuttu ve Schalke ile masaya oturdu. Farfan için 5 milyon euroyu gözden çıkaran Galatasaray’a Schalke’nin cevabı 8 milyon euro oldu. Pazarlıklar sürüyor ve iki kulübün orta noktada buluşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaan BORA / AMK

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bastos hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama Galatasaray, Farfan’ı sordu

olay bu ... muhabbet arasında adam Sordu diyor...

bizim medya buradan senaryo yazıyor :))

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Madrid de Sabriyi sormuştur birilerine. Kim bu delioğlan diye. Eee şimdi Sabri Real'e... yok artık.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İstediğim oyunculardan biri.

Nani olmayacaksa gelsin. :)

Solda da deneriz belki. :P

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bu adam gelsin de, Fabiano ne ayak abi adam 34 yaşına girecek, bi zahmet balon haber olsun.

amk_6LFJ5.jpg
fotomac_ZE1ED.jpg

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başkan az önce Farfan'ı açıkladı.

Yabancı sınırı saçmalığındaki son karar bekleniyor.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] Bak anadolunun bağrında senin takipçinim hayırlı haberlerle gel :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Anadolu'nun bağrı dediğin yer benim memleketim zaten.

Git bizim akrabalara, ben onlara söylerim onlar da sana söyler. :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Selçuk, Hamit, Burak, Amrabat, Sneijder, Drogba ve Chedjou… Bu yedi oyuncunun Galatasaraylı ve dünya yıldızı olmaları dışında bir ortak özelliği daha var: Sarı-kırmızılı takımın gündemine parçalı formayı giymeden çok çok önce girmeleri ve yılan hikayesine dönen transferlerinin er ya da geç mutlu sonla bitmesi! İşte bu listeye dün bir isim daha eklendi: Jefferson Farfan!

AYSAL’IN İLK SEÇİM HEDİYESİ

Salı günü mazbatasını aldığı gibi harekete geçen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, iki yöneticisini Farfan transferi için görevlendirdi. Aysal’ın talimatıyla Almanya’nın yolunu tutan sarı-kırmızılı idareciler, Gelsenkirchen’de Schalke Yönetimi ile bir araya geldi. Cimbom masaya 6 milyon euro ile oturdu, Almanlar kapıyı 10 milyon eurodan açtı.

2 MİLYON EURO BONUSU VAR

Pazarlıklar sonucunda Galatasaray, Schalke’yi ikna etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki Perulu yıldızın bonservisi için tam 7 milyon euro ödeyecek. Aslan bir sonraki sezon da Şampiyonlar Ligi’ne vizesini alırsa, Alman ekibinin 2 milyon euro bonus alması söz konusu. Galatasaray’ın Farfan için resmi açıklamayı yapması an meselesi…

TERİM HAYRAN KALDI

Geride kalan sezon Galatasaray ile Schalke, Şampiyonlar Ligi 2. turunda rakip olmuştu. Arena’da oynanan ve 1-1 biten ilk maçta Farfan, Jones’a asist yapmış, karşısındaki Riera’ya zor anlar yaşatmıştı. Perulu yıldızın performansı, Fatih Terim’in gözünden kaçmadı. Ve İmparator, Farfan’da ısrarcı oldu.

HAMİT VE AMRABAT’I KATLADI

Ne Hamit ne Amrabat ne de Emre Çolak, aranan kan Farfan! Geçen sezon sarı-kırmızılı takımın kanatlarında şans bulan üç oyuncu, lig ve Avrupa’da 3 gol attı. Farfan ise 7 golünü, 10 asistle süsledi.

Bahadır ÇOKİŞLER / AMK

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Transfer listesine isim eklenince transfer edilmiş mi oluyor? :)

Başlık sakat.

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merak etme konuyu da okudum, kaynağa da baktım.

Başlık: Farfan artık Aslan
Gerçekte olan: Transfer için görüşülüyor.

Neyse anlamsız bir tartışmaya gerek yok. :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merak etme konuyu da okudum, kaynağa da baktım.

Başlık: Farfan artık Aslan
Gerçekte olan: Transfer için görüşülüyor.

Neyse anlamsız bir tartışmaya gerek yok. :)

bu şuna benziyor,

Zaman zaman gazeterlerde çıkar bu tarz geyikler :)

Sevgilimle öpüştük hamile kalır mıyım :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şuna benziyor: Kıskananlar catlasın Kıskanlar catlasın:)

Kıskanmayın FARkı üflersiniz FANı

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O ne saçma bir laftır hocam? :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İstemiyorum o zibidiyi. Onu da kulüpte konuşalım. Yeri burası değil.

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Geçen sezon başında farfan ile galatasaray anlaşmış hatta bonservisi elindeymiş galiba, amrabat'ı almışlar.