Yardım Faremde Donma Sorunu

kapson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam, kablosuz faremde donma sorunu yaşıyorum ve sorunun wifi frekanslarından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu problemi çözmek için neleri uygulayabilirim? Fare frekansımı değiştirirsem sorun çözülür mü? Çözülürse fare frekansımı nasıl değiştirebilirim? Şimdiden teşekkürler.

kapson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır logitech.

kapson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Konu kapanmıştır. Kendiliğinden düzeldi.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Selam, kablosuz faremde donma sorunu yaşıyorum ve sorunun wifi frekanslarından kaynaklandığını düşünüyorum. Bu problemi çözmek için neleri uygulayabilirim? Fare frekansımı değiştirirsem sorun çözülür mü? Çözülürse fare frekansımı nasıl değiştirebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Frekans vs. ile ilgisinin olduğunu pek sanmıyorum.

kapson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende anlamadım wifi kasamın yanında ve usb'yi kasanın arkasına bağlayınca daha da artıyor. Düzelmezse yeni bir fare alacağım.

mychar276

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,221
Kablosuz fare donuyorsa %99 sorun pildedir. Logitech farenin wifi kaynaklı takılması için çok çok uzak bir mesafeden kullanman lazım. Ben daha önce wifi kaynaklı donma görmedim hiç.

lamer

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Fare frekansını değiştiremezsin. Muhtemelen modemin ve faren 2.4 gHz ile yayın yapıyor. Wi-Fi için 2.4 yerine destekliyorsa) 5gHz i aktif edebilirsin. Veya modem arayüzünden, wifi yayını yapılan kanalı değiştirmeyi dene. Aynı frekans için aynı kanala denk geldiklerinde sinyaller çakışabilirler.