kmldn_cvck
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 27
Çok birşey olmaz bence bir dene en fazla ölürsün.
(Sakın denemeyin haa?)
(Sakın denemeyin haa?)
Ne konuda?İşte bunlarda nefes alıyor bu dünyada..
anticoagulant adlı madde kanının pıthılaşmasını engeller yani bir yerin kesildiğinde kanama durmaz ve kan kaybından tahtalı köyü boylarsın. Artık konuyu uzatmayın, çünkü gerçekten saçma bir konu.
bu konu zaten direk boş lafı bile yapılmaz diğer konulardan yakındığım yer şu adam istediği konu açsın gram umrum da değil ama yardıma ihtiyacımız olunca bize yardım eden olmuyor günde 1000 tane dolar konusu yaklaşık 1-2 tane oyun vs vs.@BordoKing bak işte bu konuya boş konu diyebilirsin ama diğer konularda biraz fazla tepki gösterdin
Cevap basit. Ölürsün.Tabii ki böyle bir amaçım yok, eğer 50 Gram bir fare zehrini suya karıştırıp içersek ne olur?
Aslında zehirlenmekten korkuyorum. Olaki biri bana içinde fare zehri olan kek, aşure verirse korkuyorum. Daha önce fare zehri gördüm içinde küçük küçük taneler var o buğday kadar olan tanelerden 20-25 tane yesek ne olur onu merak ediyorum.Bunu neden BU kadar merak ediyorsun??
Küçük virüs öldürdüğüne göre?Aslında zehirlenmekten korkuyorum. Olaki biri bana içinde fare zehri olan kek, aşure verirse korkuyorum. Daha önce fare zehri gördüm içinde küçük küçük taneler var o buğday kadar olan tanelerden 20-25 tane yesek ne olur onu merak ediyorum.
Sırf merak ederek 1 kutu aldım içinden minnacık buğday kadar taneler çıktı. Birazdan güzelce hayvanlar yememesi için sarıp bantlayıp çöpe atıcam ama hala merak ediyorum o minik tanelerden 40-45 tane yesek gerçekten ölür müyüz yaa. Minnacıklar.
Virüs başka, bunun 1-2 Gramı insanı gerçekten öldürür mü?Küçük virüs öldürdüğüne göre?
Hala soruyor musun?! Yeter benceVirüs başka, bunun 1-2 Gramı insanı gerçekten öldürür mü?
Neden bey'in ölümü? Bayanın ölümü değil? ? Evet bu espri bile olmayan şey sayesinde, espri ve şakadan herkes soğur.Beyin ölümü gerçekleşebilir.
Kaydırak+Jilet gibi bir paranoyağım.ÖLÜRSÜN MORUK ÖLÜRSÜN NEDEN PARANOYAKSIN KABUL ETME
Sanırım o arkadaş hastahanede yaşıyor ????Bunu bilen bilgili biri var mı?
Burada tüm ciddiyet gittiSon bi şey ekleyeyim, çevrenden şöyle afitap (çok güzel yüzlü kız) bir hanfendi bul, aşık ol yani, bu tür saçma sapan düşüncelerden sıyrıl veya kurtul ? Aşk insana sadece sevdiklerini düşündürür çünkü...
Aşk tam aksine ciddiyet ve vefa, sadakat ve sorumluluk bilinci vs vs çok haslet gerektirir...Burada tüm ciddiyet giddi![]()