Fare Zehri Yersek Ne Olur

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Fare zehirlerinin çoğu kan pıhtılaşmasını engelleme metoduyla çalıştığı için aktif madde yardımıyla belirli bir parça aldığın anda belki normal bir fareye göre ölmen daha uzun sürer ama eninde sonunda taklaya gelirsin bence. İşin şakası bir yana sakın böyle bir şey yapayım demeyin. Ha yapmaya kalksanız bile tadı zaten berbat çünkü insanların beğenmeyeceği şekilde yanlışlıkla çocuklar falan ağzına atarsa tükürsün diye Bitrex kullanılıyor.

benefe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,677
@BordoKing bak işte bu konuya boş konu diyebilirsin ama diğer konularda biraz fazla tepki gösterdin
bu konu zaten direk boş lafı bile yapılmaz diğer konulardan yakındığım yer şu adam istediği konu açsın gram umrum da değil ama yardıma ihtiyacımız olunca bize yardım eden olmuyor günde 1000 tane dolar konusu yaklaşık 1-2 tane oyun vs vs.

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
631
Bunu neden BU kadar merak ediyorsun??
Aslında zehirlenmekten korkuyorum. Olaki biri bana içinde fare zehri olan kek, aşure verirse korkuyorum. Daha önce fare zehri gördüm içinde küçük küçük taneler var o buğday kadar olan tanelerden 20-25 tane yesek ne olur onu merak ediyorum.

Sırf merak ederek 1 kutu aldım içinden minnacık buğday kadar taneler çıktı. Birazdan güzelce hayvanlar yememesi için sarıp bantlayıp çöpe atıcam ama hala merak ediyorum o minik tanelerden 40-45 tane yesek gerçekten ölür müyüz yaa. Minnacıklar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden öldürür yani azcık yesek bile kesin ölür müyüz? Mesela yedik hemen üstüne 1 bardak süt içtik süt zehiri almaz mı?

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,538
Aslında zehirlenmekten korkuyorum. Olaki biri bana içinde fare zehri olan kek, aşure verirse korkuyorum. Daha önce fare zehri gördüm içinde küçük küçük taneler var o buğday kadar olan tanelerden 20-25 tane yesek ne olur onu merak ediyorum.

Sırf merak ederek 1 kutu aldım içinden minnacık buğday kadar taneler çıktı. Birazdan güzelce hayvanlar yememesi için sarıp bantlayıp çöpe atıcam ama hala merak ediyorum o minik tanelerden 40-45 tane yesek gerçekten ölür müyüz yaa. Minnacıklar.
Küçük virüs öldürdüğüne göre?

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
631
Asıl konuyu açma nedenim bu videoda biri yoruma "İnsanı öldürür mü?" Yazmış fakat adam "Öldürmez" yazmış. Bu gerçek mi? Bunu bilen bilgili biri var mı?

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bunlar üzerine düşündüğün kadar derslerine yoğunlaşsan veya hayatını güzelleştirmek üzerine kafa yorsan eminim ki PAŞA olursun çevrende, iyi bir mesleğin bile olabilir, makamın yüksek olurdu. Çok şey kaçırmamaya bak.

Bunları neden yazdım, çünkü bu tür suallerle konu açanlar ya yaşça çok küçük olmalı ya da aklından zoru olmalı! Hayatın anlamını ve kıymetini bilmiyor demektir.

Son bi şey ekleyeyim, çevrenden şöyle afitap (çok güzel yüzlü kız) bir hanfendi bul, aşık ol yani, bu tür saçma sapan düşüncelerden sıyrıl veya kurtul ? Aşk insana sadece sevdiklerini düşündürür çünkü...

Son düzenleme:
S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Son bi şey ekleyeyim, çevrenden şöyle afitap (çok güzel yüzlü kız) bir hanfendi bul, aşık ol yani, bu tür saçma sapan düşüncelerden sıyrıl veya kurtul ? Aşk insana sadece sevdiklerini düşündürür çünkü...
Burada tüm ciddiyet gitti :D

Son düzenleyen moderatör: